Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-02-2008   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası

Bugün bu sorunu pek çok kişiyi yaşıyor, Windows Messenger'ı deneyin; bu sorun muhtemelen MSN Messenger'ın kendisinden kaynaklanıyor olabilir.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-02-2008   #7 (mesaj-linki)

Umarım öyledir.. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Eski 06-02-2008   #8 (mesaj-linki)

Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı deneyin.

İkinci bir adresiniz varsa, onu kullanarak oturum açmayı deneyin. Sorunu yalnızca tek bir adreste yaşıyorsanız; WLM kapalıyken şu klasörleri silip oturum açmayı deneyin:
Alıntı:
C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\

-Yalnızca oturum açamadığınız adresinizin isminde olan klasörü siliniz.

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\

- Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Gizli dosya ve klasörleri göster > Uygula.
- Yalnızca oturum açamadığınız adresinizin isminde olan klasörü siliniz.
Eski 06-02-2008   #9 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı deneyin.

İkinci bir adresiniz varsa, onu kullanarak oturum açmayı deneyin. Sorunu yalnızca tek bir adreste yaşıyorsanız; WLM kapalıyken şu klasörleri silip oturum açmayı deneyin:
YENİDEN YÜKLEDİM
hepsini sildim
yine değişen bişey yok...

bu arada windows messenger ve web messengerde proplem yok ancak live messenger 8.1 ve8.5 ile oturum açamaya çalıştığımda jahata kodu 81000378 veriyor sabahdan beri illet oldum ya...

Son Düzenleyen salakank; 06-02-2008 @ 12:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 06-02-2008   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
salakank adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
YENİDEN YÜKLEDİM
hepsini sildim
yine değişen bişey yok...

bu arada windows messenger ve web messengerde proplem yok ancak live messenger 8.1 ve8.5 ile oturum açamaya çalıştığımda jahata kodu 81000378 veriyor sabahdan beri illet oldum ya...
Evet; @hotmail.com, @windowslive.com uzantılı hesaplarda bu sorun yaşanırken, @hotmail.com.tr ve farklı uzantılı Messenger adreslerinde (@msxlabs.org gibi) sorun yaşanmıyor. Genel ve geçici bir problem. Düzelene kadar Başlat > Programlar > Windows Messenger'ı kullanınız. Eğer sizde yüklü değilse burdan edinebilirsiniz: Windows Messenger 5.1.0706 Türkçe(Windows XP için)

Güncelleme: Görünüşe göre sorun Turktelekom'un yurtdışı çıkışlarında. En azından kişi listesi bilgilerinin muhafaza edildiği sunucuların bir bölümüne geçici olarak Türkiye'den ulaşılamıyor.

Alıntı:
Hata 81000314, 81000377 veya 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor
Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur. Windows Live Messenger hizmeti teknik sorunlar yaşıyor olabilir. Oturumunuzu kapatın. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.
Güncelleme: Sanırım sorun gideriliyor. Birkaç denemede sorunlu bir adreste oturum açabiliyorum. Ard arda birkaç kez sizler de dener misiniz?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
81000378 hata kodu messenger, hata 81000378 msn hata veriyor, live messenger 81000378 kişi listesi hatası, live messenger güncelleme hatası, msn 81000378 hata kodu veriyor, msn kişi listesi güncelleme sorunu, msn kişi listesi hatası, msnde kısı lıstesı sorunu, windows live hotmail sorunları, windows live messenger 81000378 hata kodu,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13135791 saniyede (63.68% PHP - 36.32% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR