MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-02-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası

Diğer kullanmış olduğum msn adresinde bir sorun yok ama hata veren msn adresinde düzelmede şimdilik yok.. Hata veren msn adresim hareketli olduğundan dolayı olabileceğini düşünmüştüm.
Beklemekten başka yapacak bişi yok sanırım şimdilik.
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-02-2008   #12 (mesaj-linki)

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bugün bu sorunu pek çok kişiyi yaşıyor, Windows Messenger'ı deneyin; bu sorun muhtemelen MSN Messenger'ın kendisinden kaynaklanıyor olabilir.

aynı sorunu bende yaşıyorum şu sıralar msn hesabımı bir bilgisayarda açabiliyorken bir başka bilgisayarda açamıyorum 81000378 kodlu hatayı verip duruyor... ben messenger ın kendi içinde bir problem olduğunu düşünmüyorum... çünkü orda bir sorun olsa diğer bilgisayardada açamazdı yanılıyormuyum...

tabii sorunu bende çözebilmiş değilim...
Eski 06-02-2008   #13 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

srht_d adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aynı sorunu bende yaşıyorum şu sıralar msn hesabımı bir bilgisayarda açabiliyorken bir başka bilgisayarda açamıyorum 81000378 kodlu hatayı verip duruyor... ben messenger ın kendi içinde bir problem olduğunu düşünmüyorum... çünkü orda bir sorun olsa diğer bilgisayardada açamazdı yanılıyormuyum...

tabii sorunu bende çözebilmiş değilim...
Son mesajımda da belirttiğim gibi, sizin tarafınızdan çözülebilecek bir problem değil. Maalesef beklemeniz gerekiyor. Bu esnada sorun yaşadığınız adresinizi kullanarak Windows Messenger'da oturum açabilirsiniz.
Eski 06-02-2008   #14 (mesaj-linki)

Diğer msn adresim de @hotmail.com. Onda bir sorun yok.. İnşallah en kısa zamanda düzelir.
Eski 06-02-2008   #15 (mesaj-linki)
bouqueT35

Arkadaşlar sırf bu sorun yüzünden pc'me format attım ama gene sorun düzelmedi. ALLAH aşkına bunun beklemekten başka çözümü yokmu ? Binbir çeşit msn vers. yükledim yine yok yine yok. Üstelik Live Messenger'da hotmail.com uzantılı başka hiç bir adres açamıyorum. Örn : ayktrn@w.cn bu uzantılı mailide açamıyorum. OFFfffffffffffFFFFfff
şimdiden tşkler
Eski 06-02-2008   #16 (mesaj-linki)

Bilgenaz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Diğer msn adresim de @hotmail.com. Onda bir sorun yok.. İnşallah en kısa zamanda düzelir.
Nazar değdi. Şu anda diğer adresime de giremiyorum. Ne sinir bozucu bir durum yaa
Eski 06-02-2008   #17 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

salakank adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
YENİDEN YÜKLEDİM
hepsini sildim
yine değişen bişey yok...

bu arada windows messenger ve web messengerde proplem yok ancak live messenger 8.1 ve8.5 ile oturum açamaya çalıştığımda jahata kodu 81000378 veriyor sabahdan beri illet oldum ya...
Bu hata Türkiye ağını kapsıyor olsa gerek, ben şuana dek bu hatayı almış değilim ancak bağlantı sorunu olduğundan eminim sizin modemi birkeç defa kapatıp açmanız yeterli olabilir...

MSN Messenger bazen böyle hatalar verebiliyor ağdaki parazitlerden dolayı...
Eski 06-02-2008   #18 (mesaj-linki)
bouqueT35

Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu hata Türkiye ağını kapsıyor olsa gerek, ben şuana dek bu hatayı almış değilim ancak bağlantı sorunu olduğundan eminim sizin modemi birkeç defa kapatıp açmanız yeterli olabilir...

kesinlikle Katılmıyorum. MSN'imi defalarca açıp kapatmama rağmen hâla bu sorunu çözebilmiş değilim. + Formatta attım
Eski 06-02-2008   #19 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Bilgenaz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live - Hotmail hesapları kayıt edilme tarihlerine göre farklı MSN sunucularında barınıyor olabilirler. Bir kısmı problemli sunucularda olabileceğinden sorun giderilene dek oturum açmak mümkün olmayabilir. Bu sorunu yaşayanlar lütfen kullandıkları Windows Live Messenger - MSN Messenger sürümlerini belirtebilirler mi?
Eski 06-02-2008   #20 (mesaj-linki)

Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Modemi kapatıp açtım, pc yi kapatıp açtım ama cıxx olmuyor..

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live - Hotmail hesapları kayıt edilme tarihlerine göre farklı MSN sunucularında barınıyor olabilirler. Bir kısmı problemli sunucularda olabileceğinden sorun giderilene dek oturum açmak mümkün olmayabilir. Bu sorunu yaşayanlar lütfen kullandıkları Windows Live Messenger - MSN Messenger sürümlerini belirtebilirler mi?
windows live messenger sürüm 8.1

Son Düzenleyen Bilgenaz; 06-02-2008 @ 14:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
messenger kisi listesi hatasi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 38 2 Hafta Önce 20:20
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 31 12-10-2009 02:05
MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 13-03-2009 19:18
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03