| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Diğer kullanmış olduğum msn adresinde bir sorun yok ama hata veren msn adresinde düzelmede şimdilik yok.. Hata veren msn adresim hareketli olduğundan dolayı olabileceğini düşünmüştüm. Beklemekten başka yapacak bişi yok sanırım şimdilik. Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Alıntı:
aynı sorunu bende yaşıyorum şu sıralar msn hesabımı bir bilgisayarda açabiliyorken bir başka bilgisayarda açamıyorum 81000378 kodlu hatayı verip duruyor... ben messenger ın kendi içinde bir problem olduğunu düşünmüyorum... çünkü orda bir sorun olsa diğer bilgisayardada açamazdı yanılıyormuyum... tabii sorunu bende çözebilmiş değilim... | ||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Alıntı:
| ||
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Diğer msn adresim de @hotmail.com. Onda bir sorun yok.. İnşallah en kısa zamanda düzelir. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Arkadaşlar sırf bu sorun yüzünden pc'me format attım ama gene sorun düzelmedi. ALLAH aşkına bunun beklemekten başka çözümü yokmu ? Binbir çeşit msn vers. yükledim yine yok yine yok. Üstelik Live Messenger'da hotmail.com uzantılı başka hiç bir adres açamıyorum. Örn : ayktrn@w.cn bu uzantılı mailide açamıyorum. OFFfffffffffffFFFFfff şimdiden tşkler | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||