MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-02-2008   #21 (mesaj-linki)
dj_derezoN
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası

Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu hata Türkiye ağını kapsıyor olsa gerek, ben şuana dek bu hatayı almış değilim ancak bağlantı sorunu olduğundan eminim sizin modemi birkeç defa kapatıp açmanız yeterli olabilir...

MSN Messenger bazen böyle hatalar verebiliyor ağdaki parazitlerden dolayı...

Kardes sabahtan beri modem acıP kaPıkyom zaten yaLama oLdu modem ama düzeLmedi bu KafayLa giDerse ooo İşimiz var Allah yaRdımcımıZ oLsun
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-02-2008   #22 (mesaj-linki)
bouqueT35

bouqueT35 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar sırf bu sorun yüzünden pc'me format attım ama gene sorun düzelmedi. ALLAH aşkına bunun beklemekten başka çözümü yokmu ? Binbir çeşit msn vers. yükledim yine yok yine yok. Üstelik Live Messenger'da hotmail.com uzantılı başka hiç bir adres açamıyorum. Örn : @w.cn bu uzantılı mailide açamıyorum. OFFfffffffffffFFFFfff
şimdiden tşkler
Eski 06-02-2008   #23 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Bilgenaz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Modemi kapatıp açtım, pc yi kapatıp açtım ama cıxx olmuyor..

windows live messenger sürüm 8.1
Görünüşe göre sorun Turktelekom'un yurtdışı çıkışlarında. En azından kişi listesi bilgilerinin muhafaza edildiği sunucuların bir bölümüne geçici olarak Türkiye'den ulaşılamıyor.
Eski 06-02-2008   #24 (mesaj-linki)
bouqueT35

buyrun arkadaşlar
Eski 06-02-2008   #25 (mesaj-linki)
salakank

Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu hata Türkiye ağını kapsıyor olsa gerek, ben şuana dek bu hatayı almış değilim ancak bağlantı sorunu olduğundan eminim sizin modemi birkeç defa kapatıp açmanız yeterli olabilir...

MSN Messenger bazen böyle hatalar verebiliyor ağdaki parazitlerden dolayı...
BAĞLANTI HATASI DEĞİL
başka bilgisayarlarda da denedim ama yine açmıyor..
Eski 06-02-2008   #26 (mesaj-linki)

aynı sorun bendede oluyor.
ben arkadaş kurbanı oldum benim pc de açıyor ama arkadaşın pc sinde açmıyor.
www.engellemebul.XXXXXX adresinde seni engelleyenleri bulmak için girmiş ondan sonra oturum kapandı bi daha açmadı devamlı kişi listesi kullanımda degil diyor. bende bi deniyen dedim şuan benim msn de hiç bir türlü açmıyor ama diger msn adresimi açabiliyorum. bu sorun ne tt.net nede msn den dolayı degil bence
Eski 06-02-2008   #27 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

TombulMimar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aynı sorun bendede oluyor.
ben arkadaş kurbanı oldum benim pc de açıyor ama arkadaşın pc sinde açmıyor.
www.engellemebul.XXXXXX adresinde seni engelleyenleri bulmak için girmiş ondan sonra oturum kapandı bi daha açmadı devamlı kişi listesi kullanımda degil diyor. bende bi deniyen dedim şuan benim msn de hiç bir türlü açmıyor ama diger msn adresimi açabiliyorum. bu sorun ne tt.net nede msn den dolayı degil bence
Türkiye-MSN tabanlı genel bir sorun. Herkes gibi beklemeniz gerekiyor. Windows Messenger bu sorundan etkilenmiyor, düzelene kadar onu kullanabilirsiniz.
Eski 06-02-2008   #28 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Türkiye-MSN tabanlı genel bir sorun. Herkes gibi beklemeniz gerekiyor. Windows Messenger bu sorundan etkilenmiyor, düzelene kadar onu kullanabilirsiniz.
Uzaktan yakından alakası yok abi başka pc de açılıyor bende açılmıyor.
Eski 06-02-2008   #29 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Aslında haklısınız; birinin size mutlaka kastı olmalı ve muhtemelen MSN'yi bombaladı.
Verilen yanıtları okumuyor musunuz?
Bir süre beklenilmesi belirtiliyor. Aynı durumu şu an yaşayan hatırı sayılır bir kitle sözkonusu iken "bence... ama..." gibi itirazları yapmak ve en kötüyü düşünmek yerine yapılan açıklamalar doğrultusunda hareket etmeyi deneyin.
Yardımcı olmaya çalışanlara sizler de bu şekilde yardımcı olun. Sonuç olarak sorun kimseye özel değil, MSN Messenger kullanan nerdeyse hemen herkesi etkiliyor, ilgilendiriyor.
Eski 06-02-2008   #30 (mesaj-linki)
darkelf

bu problem bende de var yanlız farklı bir pc den girdigimde acılıyor contack arı felan sildim gene aynı yapmam gereken başka bişi varmı ?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 38 2 Hafta Önce 20:20
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 31 12-10-2009 02:05
MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 13-03-2009 19:18
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03