MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-02-2008   #31 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası

TombulMimar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Uzaktan yakından alakası yok abi başka pc de açılıyor bende açılmıyor.
Modeminizi her kapatıp açmanızda size yeni bir IP atanıyor, telekomun farklı sunucularına bağlanıyorsunuz. 85.xx ile başlayan, 81.xx ile başlayan, 88.xx ile başlayan IP'ler gibi. Internet bağlantınızı örneklerde belirtildiği gibi 3-4 farklı IP ile sağlayıp oturum açmayı deneyebilirsiniz.

Arkadaşınızda açılması, sizde açılmaması bu şekilde izah edilebilir. Tabii varsayımlar üzerine konuşuyoruz. Kişisel bilgisayarımda daha önce hiç bu PC'de oturum açılmamış bir adresi denedim ve onda da bu hata mesajını aldım.

Şu an dört adresimden iki tanesinde oturum açabiliyorken, iki tanesinde açamıyorum.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-02-2008   #32 (mesaj-linki)

Çok girmek isteyen Messenger(MSN) Web'tende girebilir...Sorun'u hala çözememiş olanlar...

Link

MSN Web Messenger

Ve bir öneri sorun'nun ne olduğu belli ve zırt bırt modem'e reset atmaya gerek yok...Ucunda modem'i gümletmekte var...

Eski 06-02-2008   #33 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

bekliyoruz sayın ablacığım önerdiğin tüm yolların hepsini de denedim su anki pc de farklı adres ile acılıyor ben konunun orasında takıldım.
Eski 06-02-2008   #34 (mesaj-linki)
darkelf

windows messenger dan giriş yapılabiliyor fakat windows live messenger dan giriş yapamıyorum
Eski 06-02-2008   #35 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

TombulMimar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Uzaktan yakından alakası yok abi başka pc de açılıyor bende açılmıyor.
Bu arada başka PC'de açılıyor derken aynı hesaptan mı söz ediliyor?

Bazı adreslerde bu sorun yaşanmadan oturum açılabiliyor, bazılarında açılamıyor.

Önceki mesajımda aynı adresin bir PC'de açılırken diğerinde açılmadığını kastettiğinizi düşünerek cevap yazdım.
Eski 06-02-2008   #36 (mesaj-linki)
darkelf

dogru 2 pc uzerinde deniyorum aynı adresi birinde acılmıyor acılmyan olanda ama windows messenger la girebiliyorum fakat windows live messengerda acılmıyor farklı bi pc de denedim onda acılıyor
Eski 06-02-2008   #37 (mesaj-linki)
asabikiz

aynı sorunla bende karşı karşıyayım neyapmam lazım
Eski 06-02-2008   #38 (mesaj-linki)
darkelf

ben şimdilik windows messengerla giriyorum : (
Eski 06-02-2008   #39 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu arada başka PC'de açılıyor derken aynı hesaptan mı söz ediliyor?

Bazı adreslerde bu sorun yaşanmadan oturum açılabiliyor, bazılarında açılamıyor.

Önceki mesajımda aynı adresin bir PC'de açılırken diğerinde açılmadığını kastettiğinizi düşünerek cevap yazdım.

Doğru yazmışsın abi aynı adres benim pc de açılmıyor ama başka bi arkadaşın pc sinde açılıyor.

dedigin gibi modeme her açıp kapamamda ip degişiyor . Diyelim ki 81.xxxx olan ipdeyken ben bu olay başıma geldi modemi restledigimde yeni gelen iptede aynı sorunu neden yaşıyorum.
Eski 06-02-2008   #40 (mesaj-linki)

şuanda pc yi ve modemi resetleyince ip çakışması diye hata veriyor üfff deli olacak ya . normal bi msn ismi olsa önemli degil ama şirketin verdigi msn
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 38 2 Hafta Önce 20:20
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 31 12-10-2009 02:05
MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 13-03-2009 19:18
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03