Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-02-2008   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası

Alıntı:
Bilgenaz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Diğer msn adresim de @hotmail.com. Onda bir sorun yok.. İnşallah en kısa zamanda düzelir.
Nazar değdi. Şu anda diğer adresime de giremiyorum. Ne sinir bozucu bir durum yaa
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-02-2008   #17 (mesaj-linki)

Alıntı:
salakank adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
YENİDEN YÜKLEDİM
hepsini sildim
yine değişen bişey yok...

bu arada windows messenger ve web messengerde proplem yok ancak live messenger 8.1 ve8.5 ile oturum açamaya çalıştığımda jahata kodu 81000378 veriyor sabahdan beri illet oldum ya...
Bu hata Türkiye ağını kapsıyor olsa gerek, ben şuana dek bu hatayı almış değilim ancak bağlantı sorunu olduğundan eminim sizin modemi birkeç defa kapatıp açmanız yeterli olabilir...

MSN Messenger bazen böyle hatalar verebiliyor ağdaki parazitlerden dolayı...
Eski 06-02-2008   #18 (mesaj-linki)

Alıntı:
Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu hata Türkiye ağını kapsıyor olsa gerek, ben şuana dek bu hatayı almış değilim ancak bağlantı sorunu olduğundan eminim sizin modemi birkeç defa kapatıp açmanız yeterli olabilir...

kesinlikle Katılmıyorum. MSN'imi defalarca açıp kapatmama rağmen hâla bu sorunu çözebilmiş değilim. + Formatta attım
Eski 06-02-2008   #19 (mesaj-linki)

Alıntı:
Bilgenaz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Diğer msn adresim de @hotmail.com. Onda bir sorun yok.. İnşallah en kısa zamanda düzelir.
Windows Live - Hotmail hesapları kayıt edilme tarihlerine göre farklı MSN sunucularında barınıyor olabilirler. Bir kısmı problemli sunucularda olabileceğinden sorun giderilene dek oturum açmak mümkün olmayabilir. Bu sorunu yaşayanlar lütfen kullandıkları Windows Live Messenger - MSN Messenger sürümlerini belirtebilirler mi?
Eski 06-02-2008   #20 (mesaj-linki)

Alıntı:
Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Modemi kapatıp açtım, pc yi kapatıp açtım ama cıxx olmuyor..

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live - Hotmail hesapları kayıt edilme tarihlerine göre farklı MSN sunucularında barınıyor olabilirler. Bir kısmı problemli sunucularda olabileceğinden sorun giderilene dek oturum açmak mümkün olmayabilir. Bu sorunu yaşayanlar lütfen kullandıkları Windows Live Messenger - MSN Messenger sürümlerini belirtebilirler mi?
windows live messenger sürüm 8.1

Son Düzenleyen Bilgenaz; 06-02-2008 @ 13:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
hatakodu:81000378, mesene giremiyorum neden?, messenger neden girmiyor, msn 8,1 hata, msn 8.1 81000378 sorunu, msn 8.1 de hata kodu:, msn girmiyor sorun nedır, msn neden giremiyorum, msn ya giremiyorum sorun ne olabilir, msne neden girmiyor sorun ne,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:32Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12944007 saniyede (58.80% PHP - 41.20% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR