| | #31 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası
Arkadaşınızda açılması, sizde açılmaması bu şekilde izah edilebilir. Tabii varsayımlar üzerine konuşuyoruz. Kişisel bilgisayarımda daha önce hiç bu PC'de oturum açılmamış bir adresi denedim ve onda da bu hata mesajını aldım. Şu an dört adresimden iki tanesinde oturum açabiliyorken, iki tanesinde açamıyorum. | |||||
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger HatasıÇok girmek isteyen Messenger(MSN) Web'tende girebilir...Sorun'u hala çözememiş olanlar... Link MSN Web Messenger Ve bir öneri sorun'nun ne olduğu belli ve zırt bırt modem'e reset atmaya gerek yok...Ucunda modem'i gümletmekte var... | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
bekliyoruz sayın ablacığım önerdiğin tüm yolların hepsini de denedim su anki pc de farklı adres ile acılıyor ben konunun orasında takıldım.
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
windows messenger dan giriş yapılabiliyor fakat windows live messenger dan giriş yapamıyorum
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |||||
Bazı adreslerde bu sorun yaşanmadan oturum açılabiliyor, bazılarında açılamıyor. Önceki mesajımda aynı adresin bir PC'de açılırken diğerinde açılmadığını kastettiğinizi düşünerek cevap yazdım. | |||||
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
dogru 2 pc uzerinde deniyorum aynı adresi birinde acılmıyor acılmyan olanda ama windows messenger la girebiliyorum fakat windows live messengerda acılmıyor farklı bi pc de denedim onda acılıyor
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
aynı sorunla bende karşı karşıyayım neyapmam lazım | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
ben şimdilik windows messengerla giriyorum : (
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger HatasıDoğru yazmışsın abi aynı adres benim pc de açılmıyor ama başka bi arkadaşın pc sinde açılıyor. dedigin gibi modeme her açıp kapamamda ip degişiyor . Diyelim ki 81.xxxx olan ipdeyken ben bu olay başıma geldi modemi restledigimde yeni gelen iptede aynı sorunu neden yaşıyorum. | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
şuanda pc yi ve modemi resetleyince ip çakışması diye hata veriyor üfff deli olacak ya . normal bi msn ismi olsa önemli degil ama şirketin verdigi msn | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 38 | 2 Hafta Önce 20:20 |
| MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 3 Hafta Önce 17:07 |
| MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 31 | 12-10-2009 02:05 |
| MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 13-03-2009 19:18 |
| MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:03 |