| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Alıntı:
MSN Messenger bazen böyle hatalar verebiliyor ağdaki parazitlerden dolayı... | ||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Windows Live - Hotmail hesapları kayıt edilme tarihlerine göre farklı MSN sunucularında barınıyor olabilirler. Bir kısmı problemli sunucularda olabileceğinden sorun giderilene dek oturum açmak mümkün olmayabilir. Bu sorunu yaşayanlar lütfen kullandıkları Windows Live Messenger - MSN Messenger sürümlerini belirtebilirler mi?
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | ||
Alıntı:
Son Düzenleyen Bilgenaz; 06-02-2008 @ 13:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| hatakodu:81000378, mesene giremiyorum neden?, messenger neden girmiyor, msn 8,1 hata, msn 8.1 81000378 sorunu, msn 8.1 de hata kodu:, msn girmiyor sorun nedır, msn neden giremiyorum, msn ya giremiyorum sorun ne olabilir, msne neden girmiyor sorun ne, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||