MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-02-2008   #41 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası

TombulMimar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
şuanda pc yi ve modemi resetleyince ip çakışması diye hata veriyor üfff deli olacak ya . normal bi msn ismi olsa önemli degil ama şirketin verdigi msn
Neden Windows Messenger kullanmak istemiyorsunuz?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-02-2008   #42 (mesaj-linki)

bi deniyeyim abi
Eski 06-02-2008   #43 (mesaj-linki)
hüseyin soner

benim olayın mazisi şöyle basladı arkadaşlar ben documents and settings de windows live contact klasöründen butun adresleri sildim sonra hiç bi adrese giremedim bu hatayı verdi sildiklerimi geri yükledim kendi adresim hariç şimdi geri yüklediklerim adresler arasında kız arkadasımınkide vardı şimdi arkadasım evinden giremiyo ama ben kendi bilgisayarımdan girebiliyorum benim adres zaten iptal oldu giremiyorum ben ne yapcam şimdi arkadaslar bu genel olarakmı var yoksa benim dosyaları silmemle aynı zamana mı denk geldi ve nette kimsenin bu konu hakkında bilgisi yok
Eski 06-02-2008   #44 (mesaj-linki)
işyeri engelli msn çözümü

selamlar,
işyerinde internet serbest, domain olmasına rağmen serbest
fakat live msn, web msn, ebuddy, hopster vs. tüm msn programları engelli
dns-proxy-ıp vs. ayarlar test edildiğinde anahtar bağlantı noktası hatası veriyor
sitemizde hata kodlarını inceledim bir sonuç alamadım
kısacası merak merkez serverden engelli olan bir msn yi canlandırmak isterim
bu konuda teknik bilgi verebilirmisiniz
saygılar
Eski 06-02-2008   #45 (mesaj-linki)

abi 7.5 kurdum ondada aynı açılmıyor...
Eski 06-02-2008   #46 (mesaj-linki)
hüseyin soner

düzelirmi acaba yaaa.. hayır bilen kimsede yok birisi şu yazıyı yazmış Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin saatlerdir bekliyorum parmaklarım kök salacak klavyeye artıkherkes bunu diyo daha farklı çözümü olan yokmu arkadaslar
Eski 06-02-2008   #47 (mesaj-linki)
geceninmavisi - avatarı

bende de aynı durum var, hotmail uzantılı msn hesablarım açılıyor ama kendi domainim altından aldığım hesapta bu uyarıyı veriyor, çözemedim sorunu...
Eski 06-02-2008   #48 (mesaj-linki)
salakank

ya arkadaşlar msn türliyenin bu konunun iletilebileceği bir sayfası varmı bi de onalara danışsak onlar ne diyor. yada soran eden varmı.
bu biraz beklemekle yada bnilgisaayr modem açıp kapamak yada versiyon değişikliği ile çzöülebilir gibi değil windows messenger ve web messnegerde açıyor msn ve wML nin hiç bir versiyonunda açmıyor hep aynı hata81000378.. konuyu araştıranların görüşlerini bekliyoruz. sabahdan beri bilgisayar modem ve versiyon tarih profil değişikliğine varıncaya akdar denemedik yol kalmadı çünkü
Eski 06-02-2008   #49 (mesaj-linki)
forumcu05

Bilgenaz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Diğer kullanmış olduğum msn adresinde bir sorun yok ama hata veren msn adresinde düzelmede şimdilik yok.. Hata veren msn adresim hareketli olduğundan dolayı olabileceğini düşünmüştüm.
Beklemekten başka yapacak bişi yok sanırım şimdilik.
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
arkdaşım ben sana yardımıc olurum çok kolay yapmak seçeneklerden mobil aygıtqa gir ordan delete tıkal tamam mı
Eski 06-02-2008   #50 (mesaj-linki)
erdinc

ya arkadasalr bnm msnde kılerın cogu gırıo ama ben gıremıorm suan wındows messengerdan gırdım bende anlmdm onlar nasılgırıolar
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 38 1 Hafta Önce 20:20
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 31 12-10-2009 02:05
MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 13-03-2009 19:18
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03