| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası
bi deniyeyim abi
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası benim olayın mazisi şöyle basladı arkadaşlar ben documents and settings de windows live contact klasöründen butun adresleri sildim sonra hiç bi adrese giremedim bu hatayı verdi sildiklerimi geri yükledim kendi adresim hariç şimdi geri yüklediklerim adresler arasında kız arkadasımınkide vardı şimdi arkadasım evinden giremiyo ama ben kendi bilgisayarımdan girebiliyorum benim adres zaten iptal oldu giremiyorum ben ne yapcam şimdi arkadaslar bu genel olarakmı var yoksa benim dosyaları silmemle aynı zamana mı denk geldi ve nette kimsenin bu konu hakkında bilgisi yok | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| işyeri engelli msn çözümü
selamlar, işyerinde internet serbest, domain olmasına rağmen serbest fakat live msn, web msn, ebuddy, hopster vs. tüm msn programları engelli dns-proxy-ıp vs. ayarlar test edildiğinde anahtar bağlantı noktası hatası veriyor sitemizde hata kodlarını inceledim bir sonuç alamadım kısacası merak merkez serverden engelli olan bir msn yi canlandırmak isterim bu konuda teknik bilgi verebilirmisiniz saygılar | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
abi 7.5 kurdum ondada aynı açılmıyor...
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
düzelirmi acaba yaaa.. hayır bilen kimsede yok birisi şu yazıyı yazmış Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin saatlerdir bekliyorum parmaklarım kök salacak klavyeye artıkherkes bunu diyo daha farklı çözümü olan yokmu arkadaslar
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
bende de aynı durum var, hotmail uzantılı msn hesablarım açılıyor ama kendi domainim altından aldığım hesapta bu uyarıyı veriyor, çözemedim sorunu...
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar msn türliyenin bu konunun iletilebileceği bir sayfası varmı bi de onalara danışsak onlar ne diyor. yada soran eden varmı. bu biraz beklemekle yada bnilgisaayr modem açıp kapamak yada versiyon değişikliği ile çzöülebilir gibi değil windows messenger ve web messnegerde açıyor msn ve wML nin hiç bir versiyonunda açmıyor hep aynı hata81000378.. konuyu araştıranların görüşlerini bekliyoruz. sabahdan beri bilgisayar modem ve versiyon tarih profil değişikliğine varıncaya akdar denemedik yol kalmadı çünkü | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ya arkadasalr bnm msnde kılerın cogu gırıo ama ben gıremıorm suan wındows messengerdan gırdım ![]() bende anlmdm onlar nasılgırıolar
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 38 | 1 Hafta Önce 20:20 |
| MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 3 Hafta Önce 17:07 |
| MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 31 | 12-10-2009 02:05 |
| MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 13-03-2009 19:18 |
| MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:03 |