Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-02-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası

Alıntı:
Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu hata Türkiye ağını kapsıyor olsa gerek, ben şuana dek bu hatayı almış değilim ancak bağlantı sorunu olduğundan eminim sizin modemi birkeç defa kapatıp açmanız yeterli olabilir...

MSN Messenger bazen böyle hatalar verebiliyor ağdaki parazitlerden dolayı...

Kardes sabahtan beri modem acıP kaPıkyom zaten yaLama oLdu modem ama düzeLmedi bu KafayLa giDerse ooo İşimiz var Allah yaRdımcımıZ oLsun
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-02-2008   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
bouqueT35 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar sırf bu sorun yüzünden pc'me format attım ama gene sorun düzelmedi. ALLAH aşkına bunun beklemekten başka çözümü yokmu ? Binbir çeşit msn vers. yükledim yine yok yine yok. Üstelik Live Messenger'da hotmail.com uzantılı başka hiç bir adres açamıyorum. Örn : @w.cn bu uzantılı mailide açamıyorum. OFFfffffffffffFFFFfff
şimdiden tşkler
Eski 06-02-2008   #23 (mesaj-linki)

Alıntı:
Bilgenaz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Modemi kapatıp açtım, pc yi kapatıp açtım ama cıxx olmuyor..

windows live messenger sürüm 8.1
Görünüşe göre sorun Turktelekom'un yurtdışı çıkışlarında. En azından kişi listesi bilgilerinin muhafaza edildiği sunucuların bir bölümüne geçici olarak Türkiye'den ulaşılamıyor.
Eski 06-02-2008   #24 (mesaj-linki)

buyrun arkadaşlar
Eski 06-02-2008   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu hata Türkiye ağını kapsıyor olsa gerek, ben şuana dek bu hatayı almış değilim ancak bağlantı sorunu olduğundan eminim sizin modemi birkeç defa kapatıp açmanız yeterli olabilir...

MSN Messenger bazen böyle hatalar verebiliyor ağdaki parazitlerden dolayı...
BAĞLANTI HATASI DEĞİL
başka bilgisayarlarda da denedim ama yine açmıyor..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
81000378 hata mesajı, live messenger hata mesajları 81000378, mesenger live hata mesaji, messenger hata mseajları, msn hata kodu 81000378 windows live messenger hatası - sayfa 9 ..., msn hata mesajları, windows live messenger hata mesajları, windows live messenger hata mesajı,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:58Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12199712 saniyede (61.65% PHP - 38.35% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR