Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Windows Live Contact Dosyalarını Açmak

Eski 06-11-2009, 00:13 #11 (mesaj-linki)
Misafir
chaner arkadaşım silinmiş dosyaları falan görmek istiyorsan RECUVA diye bi program var format atılmış bile olsa eğer üzerine çok şey yazılmamışsa geri getirebiliri. biraz aramayla internetten türkçe olarak bulabilirsin..

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 06-11-2009, 15:52 #12 (mesaj-linki)
Misafir
bana zorla mesaj yazdırdın kac kere recuva kullandında dosyalarını gerı getırdın 3-5 parca dandık foto dısında. Bilmediğin netten okuma bılgılerınle mılletı nıye yonlendırmeye calısıyorsun once ogren hangı program kurtarır hangılerı ıse yaramaz programlar gel ondan sonra 2 kurusluk bılgını burda aktar..le hazıra konmasın arastırsın az 1 kac sene oncekı verılerı bıle cıkaracak program var

Eski 30-11-2009, 23:02 #13 (mesaj-linki)
Misafir
bikere sen neden bu kadar saldırgansın onu bi paylaş bizimle, biz de senin çocukluğuna inmek zorunda kalmayalım bu birincisi. ikincisi arkadaşımız kendi bildiğini burada paylaşmış yardımcı olmaya çalışmış. iki kuruşluk bilgin demişsin, ezik misin arkadaşım niye böyle konuşuyosun. üçüncüsü de hazıra konmasın araştırsın biraz demişsin, yavrucuum zaten burası paylaşım forumu aynı zamanda yani araştırma yeri zaten burası ve buradan öğrenebilir. ''bilmiyorsan sus adam sansınlar, biliyorsan konuş ibret alsınlar'' demiş atalarımız. ne iyi insanlarmış onlar...

Eski 13-02-2010, 11:29 #14 (mesaj-linki)
Misafir
Arkadaslar bu klasoru sılsem olmazmı yav bılgısayar ıdareten kullanıyorum hardısk cok kucuk c si 10 gb bu wındows lıve contacts 2.5 gb yer kaplıyor her acılan adres ıcın lıste kaydetmesı cılgınlık bence buna ne hafıza dayanır nede bıse...

Eski 14-02-2010, 11:41 #15 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaslar bu klasoru sılsem olmazmı yav bılgısayar ıdareten kullanıyorum hardısk cok kucuk c si 10 gb bu wındows lıve contacts 2.5 gb yer kaplıyor her acılan adres ıcın lıste kaydetmesı cılgınlık bence buna ne hafıza dayanır nede bıse...
Bu durum Windows Live Messenger 2009 ile başladı. Daha önce de WLM orada açılan her oturumla birlikte bir klasör oluştururdu ama boyutu 40-50 kişilik listem için 1.7 MB'ı geçmiyordu. Şimdi baktım, sadece bu adresim için oluşturulmuş iki tane klasör var (öbür adreslerim için klasör oluşturmuyorum*) ve birinin boyutu 36 MB diğerinin boyutu 69 MB, toplam 105 MB. Bunu böyle yapmalarının mantıklı bir izahı olduğunu zannetmiyorum. Bunu ilk fark ettiğimde internette araştırmıştım ve bunu fark eden başka insanlar da olmuş ama Windows Live Messenger takımından buna bir cevap bulamadım. Sanırım bu durumla ilgili geri bildirim de göndermiştim. Umulur ki yeni sürümde bunu düzeltmiş olurlar.

*Hızlıca oturum açmanızı gerektirmeyecek (sık kullanmadığınız) adreslerin oturumunu açtığınızda Messenger seçeneklerinden Güvenlik sekmesindeki "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan..." diye başlayan seçeneği işaretlerseniz bu klasörler oluşturulsa bile oturumunuzu kapattığınızda otomatik olarak silinir ve bilgisayarınızda sürekli yer kaplamaz.

Eski 14-02-2010, 13:06 #16 (mesaj-linki)
Misafir
hocam windows live contacts, klasorunu bosalttıkdan sonra mı bu secenegı ısaretlıyım.

Eski 15-02-2010, 18:38 #17 (mesaj-linki)
Misafir
arkadaşlar windows live içindeki contacts içindekileri paylaşırsanız sevinirim akılının biri bir siteye yazmış silin ozaman sorun olmaz diye bende yaptım şimdi açılrken beklemem yapıyordu şimdi onuda yapmıyor.
Şu CONTACTS klasörünü paylaşırsanız iyi olur benim için

Cevap
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama

Etiketler
açmak, contact, dosyalarını, windows live | contact dosyasi acma, contacts klasoru, msn contact dosyalari, windows live contact, windows live contacts, windows live contacts klasoru, windowslivecontact, windowslivecontact dosyasi,
Windows Live Contact Dosyalarını Açmak Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 618 23-02-2010 12:11
Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 7 17-06-2009 07:50
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 13:25
Windows St Valentin 8.1.0178 Skin - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 20-05-2009 19:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 06:35