| | #11 (mesaj-linki) |
|
chaner arkadaşım silinmiş dosyaları falan görmek istiyorsan RECUVA diye bi program var format atılmış bile olsa eğer üzerine çok şey yazılmamışsa geri getirebiliri. biraz aramayla internetten türkçe olarak bulabilirsin..
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
|
bana zorla mesaj yazdırdın kac kere recuva kullandında dosyalarını gerı getırdın 3-5 parca dandık foto dısında. Bilmediğin netten okuma bılgılerınle mılletı nıye yonlendırmeye calısıyorsun once ogren hangı program kurtarır hangılerı ıse yaramaz programlar gel ondan sonra 2 kurusluk bılgını burda aktar.. le hazıra konmasın arastırsın az 1 kac sene oncekı verılerı bıle cıkaracak program var
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
|
bikere sen neden bu kadar saldırgansın onu bi paylaş bizimle, biz de senin çocukluğuna inmek zorunda kalmayalım bu birincisi. ikincisi arkadaşımız kendi bildiğini burada paylaşmış yardımcı olmaya çalışmış. iki kuruşluk bilgin demişsin, ezik misin arkadaşım niye böyle konuşuyosun. üçüncüsü de hazıra konmasın araştırsın biraz demişsin, yavrucuum zaten burası paylaşım forumu aynı zamanda yani araştırma yeri zaten burası ve buradan öğrenebilir. ''bilmiyorsan sus adam sansınlar, biliyorsan konuş ibret alsınlar'' demiş atalarımız. ne iyi insanlarmış onlar...
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
|
Arkadaslar bu klasoru sılsem olmazmı yav bılgısayar ıdareten kullanıyorum hardısk cok kucuk c si 10 gb bu wındows lıve contacts 2.5 gb yer kaplıyor her acılan adres ıcın lıste kaydetmesı cılgınlık bence buna ne hafıza dayanır nede bıse...
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| *Hızlıca oturum açmanızı gerektirmeyecek (sık kullanmadığınız) adreslerin oturumunu açtığınızda Messenger seçeneklerinden Güvenlik sekmesindeki "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan..." diye başlayan seçeneği işaretlerseniz bu klasörler oluşturulsa bile oturumunuzu kapattığınızda otomatik olarak silinir ve bilgisayarınızda sürekli yer kaplamaz. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) |
|
hocam windows live contacts, klasorunu bosalttıkdan sonra mı bu secenegı ısaretlıyım.
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
|
arkadaşlar windows live içindeki contacts içindekileri paylaşırsanız sevinirim akılının biri bir siteye yazmış silin ozaman sorun olmaz diye bende yaptım şimdi açılrken beklemem yapıyordu şimdi onuda yapmıyor. Şu CONTACTS klasörünü paylaşırsanız iyi olur benim için | |
|
![]() |
Windows Live Contact Dosyalarını Açmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 618 | 23-02-2010 12:11 |
| Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 17-06-2009 07:50 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 13:25 |
| Windows St Valentin 8.1.0178 Skin - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 20-05-2009 19:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 06:35 |