Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-11-2007   #1 (mesaj-linki)
Windows Live Contact Dosyalarını Açmak

bu dosyalar ne işe yarıyor neyi kaydediyor nasıl açılıyor adeta bir sır.bunu başaran biri var mı merak ediyorum.çok araştırdım galiba hex.exe program diliyle kaydediliyomuş.bunu normale çeviren bir program filan var mı acaba?çok önemli arkadaşlar?bulana çok dua etçem.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-12-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Contact Dosyalarını Açmak

Biraz Baktığımızda
C:\Documents and Settings\Kullanıcı adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ yerine girmemiz gerektiğini hemen anlıyıveriyoruz.

Resimdeki gibi bir pencere karşılıyor bizi ve anlatmak istediği şey sanırım; bilgisayardan o ana kadar girdiğiniz hesapların bir dosyası ama kimbilir ne dosyası...

Diyor biraz daha bakıyoruz..

ve herhangi bir adresimizin isim olarak yazılı olduğu klasöre giriyoruz.

bizi karşılayan 2 GİZLENMİŞ Klasör. Klasör seçeneklerinden bir değişiklikle elbette ki görebiliyoruz..

Real: Gerçek
Shadow: Gölge KAranlık Gibi anlamlar taşıyor =)....

içlerine giriyoruz

Real Klasöründe şöyle birşeyler var:

Live ile birlikte gelen bir yenilik bir uygulamadır belkide. Bunu sanırım microsoft bilebilir.

üstteki dosyaları Not Defteri, Hex editör , birkaç metin düzenleme yazılımı ile açmayı deniyorum ama bir işe yaramıyor.

Aklım .stg dosyasına takılıyor. Members.stg Acaba nedir diyorum? Googleye soruyorum ama Cevap vermiyor birşeyler geveliyor

Şu anda bende neye yaradığını bilmiyorum.
Ancak öğrendiğimde paylaşacağım.
=)
Eski 16-12-2007   #3 (mesaj-linki)

Değişik bir anektod;

Msn live yeni kurulmuş bir pc de oturum açıyorsunuz diyelim.
Eğer listeniz benimki gibi biraz kabarık ise ; (900-1000 kişi) civarı,
Msn deki şu meşur 2 adamın; uzun uzun dönmesi ile baş başa kalıyorsunuz.

Ancak bir kez oturum açtıysanız, 2. oturum açma süreniz diğeriyle karşılaştırıldığında 5 / 1 i kadar. yani çok daha hızlı.

Belkide live Contact dosyaları kişi listenizide saklıyor..
Böylece daha hızlı açılıyor.
Eski 26-12-2007   #4 (mesaj-linki)

arkadaşlar saolun da soruyla cevapların ne ilgisi var !
Eski 28-12-2007   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
keriz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar saolun da soruyla cevapların ne ilgisi var !

Bunlar nedir? neye yarıyor demişsin. x programlama dili ile yazıldı demişsin. Bunları ne ile açarım demişsin.

Bende ne olduğunu açıklamışım. 3. mesajda neye yaradığını yazmaya çalışmışım.
Belki ilerde neyle açılacağını bile açıklayabiliriz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
.windowslivecontact, contacts dosyaları, contacts dosyası, windows live contact dosyası, windows live contacts, windowslivecontact, windowslivecontact dosyalarını açmak, windowslivecontact dosyası, windowslivecontact dosyası açma, windowslivecontact dosyasını açma,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:53Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12368202 saniyede (49.72% PHP - 50.28% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR