Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-02-2007   #11 (mesaj-linki)

Cvp: Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı

ÇALINAN MSN YI BU YOL DAN DA ALABILIRSINIZ GEREKEN YAPIL MIŞ SA??

Sign In<<< Siteye Gir Sonra Şifremi Unuttum Tıkladıktan Sonra Alttaki Resme Bakıp Yapabilirsiniz Zaten Parola Sıfırlamak Çok Basit Eğer Diğer E-Posta Kayıtlı Olduğunu Emin Olun

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-03-2007   #12 (mesaj-linki)

Tşkler bu önemli noktayı yayınladığınız için
Eski 14-03-2007   #13 (mesaj-linki)

gerçektende rahatsızlık verici bir durum... son zamanlarda agelen maillere bende çok dikkat ediyorum...çoğunu direk siliyorum...çünkübenm bir zamanlar mailim bu yöntem iLe çalındı linki tıklar tıklamaz mailim uçtu elimden... bu fake yöntemi deiL yukarda anlatıldığı gibi çerezLerle olan bir durum yani direk linki tıkladıgınız anda mail uçmuş oluyor
Eski 18-03-2007   #14 (mesaj-linki)
viva

arkadaşlar size bazı açıklamalarda bulunayım xss açıgı 08.03.2007 itibari olarak microsoft ve bir ingiliz hacker grubu tarafından kapatıldı 7 aydan beri ortalam 9.ooo.000 msn hesabı hacklendi ancak bizim turk hackerler 15.03.2007 itibarı ile yeniden bir açık buldu ve şu anda hala kullanılabilir durumda kullanan birisi olarak size önerim şudur;
-msn live kullanın xss henüz 7.x versiyonlarda calısyor live kodları daha yazılmadı keşfedilmedi
xss'in çalışma prensibi;
mailinize gelen çekici maillerle çalışıyor mesala itiraf sitemiz acıldı sizde davetlisiniz gibi maillerle geliyor ve orda size verilen link snifferin adresi oluyor tıkladıgınız anda cookie bilgileriniz sniffere düşüyor cookie'nizi programa yapıstırıp ayarları yaptıktan sonra cookie nizle direk mailinizin içine giriliyor ve parola sıfırlama iletisi gonderilerek parolanız değişiyor ve mailiniz hacklenmiş oluyor.
Eski 19-03-2007   #15 (mesaj-linki)
viva

Alıntı:
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ÇALINAN MSN YI BU YOL DAN DA ALABILIRSINIZ GEREKEN YAPIL MIŞ SA??

Sign In<<< Siteye Gir Sonra Şifremi Unuttum Tıkladıktan Sonra Alttaki Resme Bakıp Yapabilirsiniz Zaten Parola Sıfırlamak Çok Basit Eğer Diğer E-Posta Kayıtlı Olduğunu Emin Olun

arkadasım msn nı hackleyen kişinin ilk yapacagı iş gizli soru ve altarnatif mail adresini değiştirmektir.
benden bir öneri isterseniz;
kendinize bir parola sıfırlama iletisi yollayın ve hemen gelen linki pc niz de bir dosyaya kaydedin olaki bir hack konusu oldumu o linki adres cubunuza yapıştırıp mailinize girebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
gizli soru ve parolamı unuttum, hotmail hacklemek, hotmail parola sıfırlama, hotmail parola sıfırlama yöntemleri, hotmail parolamı unuttum, hotmail parolamı ve gizli sorumu unuttum, hotmail sıfırlama, msn gizli soru açığı, msn parola hack, msn parola sıfırlama yöntemi,
Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 133 1 Gün Önce 17:32
Msn iletileri titreşim ve mail geldiğinde çıkan uyarı sesleri ist-moonlight Arşive Kaldırılan Konular 1 23-07-2008 05:10
VLC Media Player Güvenlik Açığı c0lin PC/Internet Teknik Destek 0 06-07-2008 03:01
Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB aorgun Arşive Kaldırılan Konular 32 23-06-2008 15:57
MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 46 19-06-2008 22:21
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.21479607 saniyede (77.72% PHP - 22.28% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz