| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu
Daha önce MessengerDiscovery Live eklentisini sisteminize kurdunuz mu? MessengerDiscovery Live 1.4 öncesi tüm MDL sürümlerinde dosya transferi hızını etkileyen bir hata bulunmaktaydı. Eğer daha önce MDL yüklemesi yaptıysanız, tamamen nasıl kaldıracağınızı bu konudan öğrenebilirsiniz: MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? Bu sorun sürekli mi var yoksa arada sırada mı yaşanıyor? Modeminizi yeniden başlatıp güvenlik programınızı (anti-virus, firewall) geçici olarak devre dışı bırakıp yeniden denediniz mi? Farklı bir Windows Live Messenger sürümünde de durum aynı mı? Internet / Ağ ayarlarınız doğru bir şekilde mi yapılandırılmış? | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu MessengerDiscovery i pc den kaldıralı yıllar oldu kullanmıyorum artık ve kaldırmamın sebebide bu aktarım hızında çıkardığı sorundu.bu sorun önceden yoktu yeni çıktı ve bu 2 3 gündür sürekli devam ediyor.internet ayarlarında sorun olduğunu sanmıyorum int ayarları hala aynı çünkü.avast antivirüs kulanıyorum aktarım hızını etkilermi bilmem bu sorun oluşmadann öncede avast kullanıyordum öyle bir sorunla karşılaşmadım bundan önce .. ilginize teşekkürler | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 (14.0.5027.908) dosya paylaşım sorunu Merhaba arkadaşlar,ben bir resim göndermek istediğimde ya da bana gönderilmek istendiğinde konuşma penceresinin tamamı resim oluyo fakat bu resmi kaydedemiyorum bilgisayara.Bunu bilgisayara kaydetme yolu var mıdır?Anlatamadıysam resimli alıntı yapabilirim..Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 (14.0.5027.908) dosya paylaşım sorunu
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| MSN 09 dosya aktarım tipini değiştirmek ?
Merhabalar, Eski msn sürümlerinde olduğu şekilde dosya aktarımı yapabilmek mümkün müdür ? Resim paylaşmak yerine eskisi gibi direk gönderme isteği yollamak istiyorum. Zaten listemdeki eski sürüm kullanıcılarına bu şekilde gönderme yapıyor. Ayrıca, yine yeni sürümde karşımıza çıkan anti-virus yazılım seçme zorunluluğu. . . Bu ikisinden de kurtulmak herhangi bir yama ile mümkün müdür ? Teşekkürler. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN 09 dosya aktarım tipini değiştirmek ?
Antivirüs yazılımsız dosya göndermekle ilgili bilgim yok ama A-patch ya da Mess-patch'in uyumlu sürümleri işe yarar. O da olmazsa uzantılarını mesela *.txt'e değiştirip gönderebilirsiniz sanırım. | |||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
@ahmetgns, Teşekkürler fakat seçeneği bulamadım, tam olarak nerede ? | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Yani tamamen kapatmak gibi bir şansımız yok ![]() Tekrar teşekkür ediyorum. . . | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aktarımı, dosya, messengerda, msn, sorunu |
MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PC - Telefon Arası Dosya Aktarımı | Twister | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 12 | 3 Hafta Önce 08:37 |
| MessengerDiscovery Live'de Dosya Aktarımı Sırasında Yaşanan Yavaşlama | Soickan | MessengerDiscovery | 9 | 21-02-2009 16:30 |
| MSN Dosya Aktarma Sorunu | nightvision | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 03-10-2008 18:44 |
| Messenger'da oturum açılamaması sorunu | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 31 | 01-10-2008 23:31 |
| Msn dosya aktarım sorunu | By_AsmiN | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 10-06-2008 19:56 |