Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 18-12-2007   #1 (mesaj-linki)
MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu

arkadaşlar selam
ben pc den laptopuma dosya aktarmak için paylaşım klasörünü kullandım
biri vista biri xp oldugu için xp nin dosya yedeklemesi çalışmadıgı için herneyse.

10larca gb dosya yükledim paylaşım klasörüne ve laptopumdan indirdim
acaba kotayı etkilermi?
etkilerse 3 haneli bi fatura gelecek
adsltkota.ttnet ten baktım yansımamış ama yarın belli olacakmış güncelleme yapmadııg için bu günü.
bilgisi olan biri yazabilirmi acaba paylaşım klasöründen dosya indirme kotayı etkiler mi etkilemez mi?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-12-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı

Alıntı:
_-'CaGo'-_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar selam
ben pc den laptopuma dosya aktarmak için paylaşım klasörünü kullandım
biri vista biri xp oldugu için xp nin dosya yedeklemesi çalışmadıgı için herneyse.

10larca gb dosya yükledim paylaşım klasörüne ve laptopumdan indirdim
acaba kotayı etkilermi?
etkilerse 3 haneli bi fatura gelecek
adsltkota.ttnet ten baktım yansımamış ama yarın belli olacakmış güncelleme yapmadııg için bu günü.
bilgisi olan biri yazabilirmi acaba paylaşım klasöründen dosya indirme kotayı etkiler mi etkilemez mi?
evet etkileyecek, yaptığınız 10Gb lık upload 'dan ücret alınmayacak, ancak laptop dan yaptığınız download için 10Gb lık fatura Türk Telekom Tarafından Faturanıza eklenecek
Eski 20-12-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı

şu an bakıyorum hala yansımamış gözüküyor adslkota.ttnete üstelik güncellenmiş ama modemi hiç kapatmadım acaba kapatım sonra açsam o zaman mı yansır
aynı modem bağlantısı üzerinde iki bilgisayarda
o zaman yansımaz demişlerdi bana ?
Eski 20-12-2007   #4 (mesaj-linki)

Alıntı:
_-'CaGo'-_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
şu an bakıyorum hala yansımamış gözüküyor adslkota.ttnete üstelik güncellenmiş ama modemi hiç kapatmadım acaba kapatım sonra açsam o zaman mı yansır
aynı modem bağlantısı üzerinde iki bilgisayarda
o zaman yansımaz demişlerdi bana ?
neticede 2 bilgisayarların "lan ip" ler farklı farklı mac adreslerinden yola çıkıyorlar. ipler aynı.

bir bilgisayar diğerine network üzerinden değilde bağlı olduğu lanip altında wan ip ile gönderiyor diğer pc yine network kullanmadan aynı wan ip den alıp farklı lanipye geçiriyor.

Yansıması gerekli.

keşke paylaşım klasörü oluştursaymışsınız

Ayrıca adslkota.ttnet.net.tr deki şu yazıyı unutmayın;
Alıntı:
3) Dikkat:

Bu sayfada görüntülenen kota kullanım bilgisi en güncel kullanım miktarınızı yansıtmıyor olabilir!

- 12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir kota hesabınıza yansıtılır.
- 12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
Eski 22-12-2007   #5 (mesaj-linki)

gittikçe korkutuyorsun beni arkadaşım
o 16 saat ayarlarına baktım geçti saat yansımadı birşey hala 2 gb ta duruyor
o yansıtmayabilri lafını da düşünüyorum da yani koskoca 20 gb tı filan da yansıtmayacak kadar olur mu bilmiyorum
acaba telefonla arayıp sorsam mı ne dersiniz?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
adsltkota, daha hızlı dosya aktarmak msn, msn de dosya aktarım sorunu, msn de dosya aktarımı, msn de paylaşım klasörleri sorunu, msn den dosya aktarımı, msn den dosya paylaşımı, msn den klasör paylaşımı, msn dosya aktarma ücretlimi, msn paylaşım klasörü kullanma, msn paylaşım klasörü sorunu, msn paylam klasr, paylaşım klasörü kullanımı, paylaşım klasörü sorunu, pc paylasım klasoru desteklemiyor,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:04Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.16069198 saniyede (96.59% PHP - 3.41% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR