| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu
arkadaşlar selam ben pc den laptopuma dosya aktarmak için paylaşım klasörünü kullandım biri vista biri xp oldugu için xp nin dosya yedeklemesi çalışmadıgı için herneyse. 10larca gb dosya yükledim paylaşım klasörüne ve laptopumdan indirdim acaba kotayı etkilermi? etkilerse 3 haneli bi fatura gelecek ![]() adsltkota.ttnet ten baktım yansımamış ama yarın belli olacakmış güncelleme yapmadııg için bu günü. bilgisi olan biri yazabilirmi acaba paylaşım klasöründen dosya indirme kotayı etkiler mi etkilemez mi? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı
şu an bakıyorum hala yansımamış gözüküyor adslkota.ttnete üstelik güncellenmiş ama modemi hiç kapatmadım acaba kapatım sonra açsam o zaman mı yansır aynı modem bağlantısı üzerinde iki bilgisayarda o zaman yansımaz demişlerdi bana ? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımıbir bilgisayar diğerine network üzerinden değilde bağlı olduğu lanip altında wan ip ile gönderiyor diğer pc yine network kullanmadan aynı wan ip den alıp farklı lanipye geçiriyor. Yansıması gerekli. keşke paylaşım klasörü oluştursaymışsınız ![]() Ayrıca adslkota.ttnet.net.tr deki şu yazıyı unutmayın;
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
gittikçe korkutuyorsun beni arkadaşım ![]() o 16 saat ayarlarına baktım geçti saat yansımadı birşey hala 2 gb ta duruyor o yansıtmayabilri lafını da düşünüyorum da yani koskoca 20 gb tı filan da yansıtmayacak kadar olur mu bilmiyorum acaba telefonla arayıp sorsam mı ne dersiniz? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya AktarımıAyrıca 20Gb transfer diyorsun. Bu transferi yapmak kaç gününü aldı? 1024 internetin olsa bunun 256 sı upload. paylaşım klasöründe yani 40-50k ile download yapsan 10-15k ile uplasan her 1 gb sanırım 8-10 saat alırdı ![]() + birde inndirme süresi... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| aktarım hızı?
meraba, msn 8.1 de dosya aktarım hızı çok düşük, araçlar-seçenekler-bağlantı dediğimde "internet e bir upnp bağlantı noktası kısıtlamalı NAT aracılığıyla bağlısınız" diyor. adsl 1024 kullanıorum 2 laptop paylaşıoruz. yardımcı olursanız çok sevinirim.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Kullandığınız eklenti, yama var mı Plus veya Discovery gibi?
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu selamlar benim sorunum anti virus programlarinin dosya aktarima hangi bolumunu ekleyecegim hangi ozelligi msnde dosya aktarima kaydedecegim laptobu aldigim gunden beri pismis tavugun basina gelmeyenler laptobun basina geldi ve surekli degisik anti virus programlari kullaniyorum genel olarak bir ozellik varmi o bolumu kaydedeyim | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu arkadaşlar karşı taraftan dosya aldığımda hiç bir sorun yaşamıyorum yok hızlı bir şekilde geliyor.ben gönderdiğimde karşı taraf alamıyor dosya belli bir süre sonra iptal oluyor.100kb lık dosyaları bile gönderemiyorum. 8.5 kullanıyorum msn i kaldırdım tekrar yükledim yine sonuç alamadım ayrıca pcmde discovery bulunmuyor plus yüklü sadece.. buda bağlantı durumum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PC - Telefon Arası Dosya Aktarımı | Twister | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 12 | 3 Hafta Önce 08:37 |
| MessengerDiscovery Live'de Dosya Aktarımı Sırasında Yaşanan Yavaşlama | Soickan | MessengerDiscovery | 9 | 21-02-2009 16:30 |
| MSN Dosya Aktarma Sorunu | nightvision | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 03-10-2008 18:44 |
| Messenger'da oturum açılamaması sorunu | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 31 | 01-10-2008 23:31 |
| Msn dosya aktarım sorunu | By_AsmiN | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 10-06-2008 19:56 |