| | #1 (mesaj-linki) |
MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu
arkadaşlar selam ben pc den laptopuma dosya aktarmak için paylaşım klasörünü kullandım biri vista biri xp oldugu için xp nin dosya yedeklemesi çalışmadıgı için herneyse. 10larca gb dosya yükledim paylaşım klasörüne ve laptopumdan indirdim acaba kotayı etkilermi? etkilerse 3 haneli bi fatura gelecek ![]() adsltkota.ttnet ten baktım yansımamış ama yarın belli olacakmış güncelleme yapmadııg için bu günü. bilgisi olan biri yazabilirmi acaba paylaşım klasöründen dosya indirme kotayı etkiler mi etkilemez mi? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı Alıntı:
| ||
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı
şu an bakıyorum hala yansımamış gözüküyor adslkota.ttnete üstelik güncellenmiş ama modemi hiç kapatmadım acaba kapatım sonra açsam o zaman mı yansır aynı modem bağlantısı üzerinde iki bilgisayarda o zaman yansımaz demişlerdi bana ? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı Alıntı:
bir bilgisayar diğerine network üzerinden değilde bağlı olduğu lanip altında wan ip ile gönderiyor diğer pc yine network kullanmadan aynı wan ip den alıp farklı lanipye geçiriyor. Yansıması gerekli. keşke paylaşım klasörü oluştursaymışsınız ![]() Ayrıca adslkota.ttnet.net.tr deki şu yazıyı unutmayın; Alıntı:
| |||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Paylaşım Klasöründen Dosya Aktarımı
gittikçe korkutuyorsun beni arkadaşım ![]() o 16 saat ayarlarına baktım geçti saat yansımadı birşey hala 2 gb ta duruyor o yansıtmayabilri lafını da düşünüyorum da yani koskoca 20 gb tı filan da yansıtmayacak kadar olur mu bilmiyorum acaba telefonla arayıp sorsam mı ne dersiniz? | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||