Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 15-09-2006   #1 (mesaj-linki)
Meebo - Kurulumsuz Messenger Meebo - Kurulumsuz Messenger
Arkadaşlar Son Günlerde Yaşanan Msn Sıkıntısında En Son Bu Yolu Buldum Ne Kadar Güvenli Oldugunu Bilmem Msnde Sorun Varken Açılıo Msn Bunu Devlet Dairelerindede Kullanabilirsiniz Orda Msn Açmak Yasak Oldugu İçin Burdan Açarsınız Ama Son Kez Söylüyorum Ben Msnimi Açıyorum Burdan Fakat Sorumluluk Size Agittir

[Resim]
[Resim]

http://www14.meebo.com

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-02-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Meebo - Kurulumsuz Messenger Cvp: Meebo - Kurulumsuz Messenger
Meboo, internet alt yapısını kullanarak normal bir siteye kullanıcı adınız ve parolanızı girer gibi login olup, nerdeyse tüm MSN yada diğer messenger yazılımlarının özelliklerinden yararlanabileceğiniz bir altyapı vaadetmekte.

Üstelik bu işlem için herhangi bir dosya yada paket yüklemek zorunda değilsiniz!
Meboo, en popüler messenger programları olan MSN, Yahoo, ICQ, Gtalk ı da desteklemektedir.
Eski 21-06-2007   #3 (mesaj-linki)
zerya073
herkese selamlar şuan site onarımda yanılmıyorsam ondan bugün çok sıkıcı
Eski 21-06-2007   #4 (mesaj-linki)
Alıntı:
zerya073 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
herkese selamlar şuan site onarımda yanılmıyorsam ondan bugün çok sıkıcı

Onarımdan kasıt nedir? Msxlabs forumları problemlere önem amacıyla periyodik olarak backup yani yedekleme yapılır. Bu olduğu sırada admin'ler dışında foruma erişim engellenir. maksat databese yedeklenirken ayrıca yeni bir bilgi eklenerek karışmaması.

bu nedenle bu backup sırasında forum üyelere kapalıdır.
Ancak siz konuya mesaj yazabildiğinize göre sorun yok
Eski 25-06-2007   #5 (mesaj-linki)
GoLd
Bence okadar Güvenli Dğeil..
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
kurulumsuz messenger kurulumsuz msn kurulumsuz msn açma meboo meboo messenger meboo msn meebo meebo ile msn açma meebo ile msn açmak meebo msn meebo, meebo. meebo.com msn meboo msn meebo
Konu Araçları

Meebo - Kurulumsuz Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 105 20 Saat Önce 14:14
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:54
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09227395 saniyede (62.82% PHP - 37.18% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR