| | #1 (mesaj-linki) | |
| Meebo - Kurulumsuz MessengerArkadaşlar Son Günlerde Yaşanan Msn Sıkıntısında En Son Bu Yolu Buldum Ne Kadar Güvenli Oldugunu Bilmem Msnde Sorun Varken Açılıo Msn Bunu Devlet Dairelerindede Kullanabilirsiniz Orda Msn Açmak Yasak Oldugu İçin Burdan Açarsınız Ama Son Kez Söylüyorum Ben Msnimi Açıyorum Burdan Fakat Sorumluluk Size Agittir ![]() ![]() http://www14.meebo.com Son Düzenleyen Blue Blood; 25-05-2008 @ 18:50. Sebep: Etiket kelimeler kaldırılmıştır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Meebo - Kurulumsuz Messenger
Meboo, internet alt yapısını kullanarak normal bir siteye kullanıcı adınız ve parolanızı girer gibi login olup, nerdeyse tüm MSN yada diğer messenger yazılımlarının özelliklerinden yararlanabileceğiniz bir altyapı vaadetmekte. Üstelik bu işlem için herhangi bir dosya yada paket yüklemek zorunda değilsiniz! Meboo, en popüler messenger programları olan MSN, Yahoo, ICQ, Gtalk ı da desteklemektedir. Son Düzenleyen Blue Blood; 07-02-2007 @ 18:04. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
herkese selamlar şuan site onarımda yanılmıyorsam ondan bugün çok sıkıcı
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | ||
| Cvp: Meebo - Kurulumsuz MessengerAlıntı:
Onarımdan kasıt nedir? Msxlabs forumları problemlere önem amacıyla periyodik olarak backup yani yedekleme yapılır. Bu olduğu sırada admin'ler dışında foruma erişim engellenir. maksat databese yedeklenirken ayrıca yeni bir bilgi eklenerek karışmaması. bu nedenle bu backup sırasında forum üyelere kapalıdır. Ancak siz konuya mesaj yazabildiğinize göre sorun yok | ||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Meebo - Kurulumsuz Messenger Bence okadar Güvenli Dğeil.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Programsız Netten MSN giriş! Program Kullanmadan İnternetten MSN Messengere giris yapabilirsiniz.. ALternatif Linkler asagidadir.. Link 1 icin lutfen (MSN Web Messenger) Link 2 icni lutfen (MSN2Go - Web-based MSN Messenger | MSN Web Messenger | Web-based MSN Client) Link 3 icin Lutfen (Online messaging with web and mobile e-messenger) Link 4 icin Lutfen (Online messaging with web and mobile e-messenger) Linklerden giris yapabilirSiniz... Cep telefonunuzdan giris yapmak icin iSe Link 1 icin Lutfen (http://www.netevin.com/forum/wap.tjat.com) Link 2 icin Lutfen (http://www.netevin.com/forum/wap.e-messenger.net) Linklerinden giris yapabilirsiniz... Kolay Gelsinn ![]() Son Düzenleyen ahmetseydi; 05-09-2007 @ 15:38. Sebep: Reklam yapmak yasaktır | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Programsız Netten MSN giriş!
dierlerine bakmadım ama telefondan giriş yapmak için olan linklerde file not found diyo...kırık link... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bana site ile ilgili bilgi verebilecek kimse yokmu daha yeniyim valla nerde olduğumu bile bilmiyorum olamaaaaaz.!kayboldum
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
site çok güzel ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
meebo engelli başka benzeri site varmı arkadaşlar
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kurulumsuz messenger, kurulumsuz msn, kurulumsuz msn aç, meboo, meboo msn, meebo, meebo msn, messenger, netten msn aç, netten msn açma, |
Meebo - Kurulumsuz Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun | ahmetgns | Messenger Plus! Live Skins | 14 | 3 Hafta Önce 18:00 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 15:42 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 19:13 |
| Eksiksiz Taşınabilir/Kurulumsuz Program paketi | bybyby | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 23-11-2007 19:50 |
| Web Tabanlı Anlık Mesajlaşma Servisleri - Meebo | Morrigan | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 0 | 28-05-2007 18:41 |