| | #1 (mesaj-linki) | |
| Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği Merhaba, Messenger'da Ne Dinliyorum Özelliğini aktif etmek için şurada bir başlığımız vardı. Ancak simdi ise, Ne dinliyorum özelliğini kullanarak nickimizde çıkan şarkı sözünü/adını Renkli Göstermeyi göreceğiz. Önce Eklenti; http://dts.msxlabs.org/hellboy726/re...dinliyorum.zip 'den inndirin. ve kurun. Yapmamız gerekenler basit; Winamp'ı Çalıştırın. Ctrl+P Kısayolunu uygulayarak Preferences Penceresine ulaşın. Buradan Soldaki Stundan Live Messenger'ı seçin Burada Formatting kısmına Msn Plus Taglarını ekleyebilirsiniz. Örnek olarak ben Kırmızı [c=4] kullandım. Sizde itaik,kalın,altı cizgili v.s. yapabilirsiniz. Önceden; ![]() İşlemi Yapıyorum; ![]() ve Mutlu Soon ; ![]() Kalitenin Adresi'nden Saygılar.. hellboy726. MsXLabs.Org | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Renkli Ne Dinliyorum ? Özelliği
mediaplayer için olanıda varmı....
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Renkli Ne Dinliyorum ? Özelliği | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||||||
Umarım media player içinde bir çözüm yolu bulunur, Çünkü winap'le pek aram yok genelde windows media player'ı kullandığım için dört gözle yeni yöntemini bekliyorum... | |||||||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
paylaşimin için teşekkür ama bende olmadı uğraşmama ragmen | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Renkli Ne Dinliyorum ? Özelliği : Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Son Düzenleyen ahmetgns; 23-06-2008 @ 01:20. Sebep: Forumdaki düzenlemeden dolayı geçersiz hale gelen bağlantı şimdi düzeltildi. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği
kardeş kalın ve italiğin kısayolları neler acaba
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
[-i][/i-] [-b][/b-] [-u][/u-] - 'leri silerek kullanın. ahmetgns tarafından yapılan düzenleme: [u] [/u] etiketlerine sanırım gerek yok, boşa uğraşmayın. Çünkü Messenger "Ne dinliyorum" iletisinin altını zaten çiziyor. Son Düzenleyen ahmetgns; 14-01-2008 @ 13:38. Sebep: Fazla bilgi | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
renklenmiyor malesef
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği | |
|
![]() |
| Etiketler |
| dinliyorum, renkli, winampta, özelliği |
| ne dinliyorum ozelligi, ne dinliyorum winamp, winamp ne dinliyorum, winamp ne dinliyorum ozelligi, winampta ne dinliyorum ozelligi, |
Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Winamp'ta Kendi Skinini Arayüz Yap | cHiLeK | Internet/Bilgisayar Dünyası | 29 | 03-10-2009 03:45 |
| Winamptan ne dinliyorum renkli kodu nedir? | Ziyaretci | Soru-Cevap | 3 | 14-11-2008 18:35 |
| "Ne Dinliyorum Özelliği" çalışmıyor | udjat | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 21:53 |
| Winamp'ta dinlediğini göstermek | ozlemusakli | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 13-06-2008 11:14 |
| Msnde Ne Dinliyorum özelliğini Renkli Yapma | sefra | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-06-2008 03:26 |