Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 05-01-2008   #1 (mesaj-linki)
Varsayılan Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği

Merhaba,

Messenger'da Ne Dinliyorum Özelliğini aktif etmek için şurada bir başlığımız vardı. Ancak simdi ise, Ne dinliyorum özelliğini kullanarak nickimizde çıkan şarkı sözünü/adını Renkli Göstermeyi göreceğiz.

Önce Eklenti; http://dts.msxlabs.org/hellboy726/re...dinliyorum.zip
'den inndirin. ve kurun.

Yapmamız gerekenler basit; Winamp'ı Çalıştırın. Ctrl+P Kısayolunu uygulayarak Preferences Penceresine ulaşın. Buradan Soldaki Stundan Live Messenger'ı seçin

Burada Formatting kısmına Msn Plus Taglarını ekleyebilirsiniz. Örnek olarak ben Kırmızı [c=4] kullandım. Sizde itaik,kalın,altı cizgili v.s. yapabilirsiniz.

Önceden;

[Resim]

İşlemi Yapıyorum;

[Resim]

ve Mutlu Soon ;

[Resim]

Kalitenin Adresi'nden Saygılar..
hellboy726.

MsXLabs.Org
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-01-2008   #2 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Renkli Ne Dinliyorum ? Özelliği

mediaplayer için olanıda varmı....
Eski 05-01-2008   #3 (mesaj-linki)

Alıntı:
Abdullahyuksel adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sanmıyorum. İlgili olabileceğini düşündüğüm 1 yöntem var, bizi izlemeye devam edin.
Eski 05-01-2008   #4 (mesaj-linki)

Alıntı:
Abdullahyuksel adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Alıntı:
hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sanmıyorum. İlgili olabileceğini düşündüğüm 1 yöntem var, bizi izlemeye devam edin.

Umarım media player içinde bir çözüm yolu bulunur, Çünkü winap'le pek aram yok genelde windows media player'ı kullandığım için dört gözle yeni yöntemini bekliyorum...
Eski 05-01-2008   #5 (mesaj-linki)

paylaşimin için teşekkür ama bende olmadı uğraşmama ragmen
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn plus ne dinliyorum özelliği, ne dinliyorum, ne dinliyorum renk, ne dinliyorum renkleri, ne dinliyorum renkli, ne dinliyorum renkli olsun, ne dinliyorum özelliği, renkli ne dinliyorum, renkli ne dinliyorum özelliği, renkli winamp, winamp ne dinliyorum, winamp ne dinliyorum renkli, winamp ne dinliyorum özelliği, winampta ne dinliyorum, winampta ne dinliyorum özelliği,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:08
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08596992 saniyede (59.99% PHP - 40.01% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR