| | #1 (mesaj-linki) | |
| Dini Kutlamalar Bayram Mesajlarınızı Yazabileceğiniz Bir Bölüm Açtım ![]() Kutlama Mesajlarınız Bayram, Cuma Günleri, Mübarek Gün Ve Geceler v.s Konu Altında Devam Edelim. Tüm TÜRKİYE ve MsxLabs'ın Mübarek Cuma gününü kutlarım ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dini KutlamalarTüm MsXLabs üyelerin ve yetkililerin abilerimin ablalarımın mübarek mevlid kandilini kutlarım ![]() Saygılar MsXLabs MK ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dini Kutlamalar *Tüm İslam Aleminin Ve Msxlabs Yönetim,Üye Ve Ziyaretçilerinin Mevlid Kandilini Kutlar Sağlık ,Mutluluk Ve Esenlikler Dilerim... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dini Kutlamalar![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dini Kutlamalar Bu anlamlı gecede Filistindeki kardeşlerimize dua edelim. ALLAH(c.c.) razı olsun ![]() ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dini Kutlamalar Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin. ALİM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLA ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA.... ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dini Kutlamalar![]() ![]() Son Düzenleyen Nephthys; 27-03-2009 @ 15:19. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| dini kutlama, dini kutlama mesajları, dini kutlamalar, |
Dini Kutlamalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kutlamalar | Blue Blood | Güncel Konular | 4761 | 2 Saat Önce 18:18 |
| Dini Mimari | Blue Blood | Mimarlık | 0 | 01-03-2009 14:32 |
| Dini Sözlük | Blue Blood | Müslümanlık/İslamiyet | 73 | 09-12-2007 22:37 |
| Uzakdoğu Dinleri - Sıkh Dini - Sikh Dini (Sihizm) | Blue Blood | Din/İlahiyat | 1 | 04-02-2007 00:13 |
| Kabile ve Doğa Dinleri - Ainu Dini (Aynu Dini) | Blue Blood | Din/İlahiyat | 0 | 26-01-2007 16:13 |