Fetvalar - İftar verilen bir yere yardım yapmak istiyorum, zekat yerine geçer mi? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Türkiye´den :: > Müslümanlık/İslamiyet
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-10-2009   #1 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Fetvalar - İftar verilen bir yere yardım yapmak istiyorum, zekat yerine geçer mi?

Topluca iftar verilen bir yere yardım yapmak istiyorum. Zekat yerine geçer mi?

Topluca iftar verilen yerlerde büyük çoğunlukla fakir ve kimsesiz insanlar iftar etmektedir. Belki Ramazan sayesinde yılda bir kez karnı sıcak bir yemek gören nice insanlar bu sayede iftar etmektedirler. Buralara zekatınızı verebilirsiniz.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
fetvalar, geçer, istiyorum, verilen, yapmak, yardım, yere, İftar, zekat
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Fetvalar - İftar verilen bir yere yardım yapmak istiyorum, zekat yerine geçer mi? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Fetvalar - Gayr-i Müslimlere zekat verilebilir mi? virtuecat Müslümanlık/İslamiyet 0 09-10-2009 18:08
Fetvalar - Evli kız kardeşime zekat verebilir miyim? virtuecat Müslümanlık/İslamiyet 0 09-10-2009 18:07
Fetvalar - Dul kadınların ve hastaların zekât vermeleri gerekir mi? virtuecat Müslümanlık/İslamiyet 0 09-10-2009 18:03
Fetvalar - Zengin olan çocukların zekât vermeleri gerekir mi? virtuecat Müslümanlık/İslamiyet 0 09-10-2009 18:02
Fetvalar - Zekât kimlere farzdır? virtuecat Müslümanlık/İslamiyet 0 09-10-2009 18:01