| | #1 (mesaj-linki) | |
| Her Gün Ettiğiniz Bir Dua"Rabbim,beni ve soyumdan gelenleri devamlı namaz kılanlardan eyle.Ey Rabbimiz, duamı kabulbuyur!" " Ey Rabbimiz hesab görüleceği gün beni , anamı,babamı ve tüm mü'minleri bağışla!" İbrahim Süresi 40/41 Son Düzenleyen asla_asla_deme; 22-02-2008 @ 21:57. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Her gün ettiğiniz bir Dua Yüce Allah'ım,beni kötülerin şerrinden ve gazabından koru. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Her gün ettiğiniz bir Duamerhamet edenlerin en merhamet edenlisi rabbim.. ettiğim bütün duaları.. kabul ettim yarabbim.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Her gün ettiğiniz bir DuaAllahim, beni bana birakma.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Her gün ettiğiniz bir Dua Allahım herkese herşeyin hayırlısını nasip et banada yarabbim...Hayırlı insanlarla karşılaştır... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Her gün ettiğiniz bir Dua
Yuce Yaratan! Obur tarafi gosteren bikac broshur rica edebilirmiyim? Hayat bicimimi degistirmeyi dusunuyorumda... Walla yalan degil... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Her gün ettiğiniz bir Dua sağlığıma ve mutluluğuma şükürler olsun..(mutsuz da olsam,sağlığım yerindede olmasa yinede şükrederim..) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
allahım beni sağlığımdan mahruö bırakma beni ailemsiz koyma
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Burdan Playboyun yazdıgı mesajı kınıyorum..Bu işin ciddisi middisi olmaz..Allah Insanlıga Kuran-ı Kerimi yollamıs sen daha ne brosuru ıstıyosun.Kınıyorum senı
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Her gün ettiğiniz bir Dua Tanrımıza hamdolsun, Milletimiz varolsun,,, fix her yemekte anıra anıra soylersınız emın olun(bu mesaj erkeklere hitaben yazılmısır))) | |
|