| | #1 (mesaj-linki) | |||||
|
Eski üyemiz olan gulcan'a aittir. Son Düzenleyen kompetankedi; 28-03-2008 @ 17:14. | |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Atatürk için Kendi Yazdıklarımız tek birşey diyecem SEN HİÇ ÖLMEDİNKİ KAÇ KERE HEYKELİNE BAKIPTA AGLADIM kaçkere yağmular altında heykelının basında ıslanmaman için şemsıyemı actım her her kıtabımı açakern olum tarıhın yazıyor YAZIYOR YA BEN ORAYI KARALIYORUM sen ölmedinki... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Ulu Önder ATATÜRK 'ün Vefat1n1n 69ncu Y1l Dönümü
Vefat1n1n 69ncu y1l1nda da Ulu Önder ve Büyük Komutan Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü Rahmetle ve özlemle an1yoruz. Keske yasasayd1da ondan sonrakilerin onun emanet ettigi güzel TÜRKIYE 'mi ne hale getirdiklerini görebilseydi...Hayatta olsayd1 da ondan sonrakilerin ülkeyi kimlere muhtaç b1rakt1g1n1 görebilseydi... Keske hayatta olsayd1 da ondan sonrakilerin ülkeyi kimler kars1s1nda komik ve utan1lacak duruma düsürdüklerini görebilseydi... Ah keske hayatta olsayd1 da sözde'' ben Türkiye için çal1s1yorum '' diyen ama TÜRKIYE'yi y1llard1r kaosa ve bir ç1kmaza sürükleyen neredeyse ülkede gerçek TÜRK'leri ikinci s1n1f vatandas durumuna düsüren bu HAIN lerin kellesini vurabilseydi...RUHUN SAAD OLSUN... bozkurtsoylu55 | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Atatürk için Kendi Yazdıklarımızseni cok seviyoruz atammmmm | |
|
![]() |
| Etiketler |
| atatürk, yazdıklarımız |
Atatürk için Kendi Yazdıklarımız Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 10 | 30-09-2009 13:03 |
| Rize - Atatürk Müzesi / Rize Atatürk Müzesi'nden Kesitler | Gabriella | Mustafa Kemal ATATÜRK | 0 | 20-05-2008 22:22 |
| Samsun - Atatürk Müzesi / Samsun Atatürk Müzesi'nden Kesitler | Gabriella | Mustafa Kemal ATATÜRK | 0 | 20-05-2008 22:21 |
| Erzurum - Atatürk Müzesi / Erzurum Atatürk Müzesi'nden Kesitler | Gabriella | Mustafa Kemal ATATÜRK | 0 | 20-05-2008 22:20 |
| Vatan için Bayrak için | BARIŞ | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 2 | 01-02-2008 15:24 |