Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Müzik tr
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-10-2006   #1 (mesaj-linki)
Nil Karaibrahimgil (Nil Karaibrahimgil Hakkında - Nil Karaibrahimgil Kimdir?) Nil Karaibrahimgil (Nil Karaibrahimgil Hakkında - Nil Karaibrahimgil Kimdir?)

Masal
Daha küçücüktüm öldüm
Ama ben masalımı da gördüm
Baba anneme söyle öldüm
Daha parlayabilirdim söndüm
Daha oynayabiliridim döndüm
Daha toplayabilirdim böldüm
Masalımı da gördüm
İstemem ben hiç adım unutulsun
Resmim tozlu raflara konsun
Arayan beni masallarda bulsun
Nil Karaibrahimgil
Nil Karaibrahimgil, 1976 yılında Ankara'da doğmuştur. Sanatçının babası kendi tabiri ile sakallı olmayan Suavi Karaibrahimgildir ve kendisi Müzikomani şarkısı ile tanınır. Amcası Selami Karaibrahimgil Modern Folk Üçlüsü'nün elemanlarındandır. 1998'de Reklamevi'nde yarı zamanlı olarak reklam yazarlığı yapmıştır. 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. Hüner Margarin ve First Duo reklamları ile reklamcıların en büyük ödülü olarak kabul edilen Kristal Elma ödülünü almışıtır. Sanatçı ayrıca Hazır Kart "Ben Özgürüm/Özgür Kız", Bellona "Bellonayla Bellonayla", Algida "Aşkımla Erir misin?", Trendy&Friendly “Trendy&Friendly” jingle'larını yapmıştır.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Nil Karaibrahimgil Cvp: Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil - Akbaba
Rakı olmasın
Şarap olmasın
Madem sen yoksun kafam olmasın
Gündüz olmasın
Gece olmasın
Madem sen yoksun günler akmasın
Sensiz nasılım bak bana
Gel de bir çorba yap bana
Madem öldürdün
Akbaba olmasın
sensiz nasılsım bak bana
gelde bi çorba yap bana
madem öldürdün
Akbaba olmasın
N'olur olmasın
Eski 24-11-2006   #3 (mesaj-linki)

Nil Karaibrahimgil - Bambaşka
başkaydım bambaşka oldum
noldum noldum
biraz kımıldadım duruldum
noldum noldum
birşey büyüyorsa ölmez oldum
içinden yanıyorsa sönmez oldum
kalbim vuruyorsa
durmam oldum duramam oldum
başım dönüyorsa
dönsün oldum dönsün oldum
birşey gidiyorsa dönmez oldum
içimden geliyorsa gitmez oldum
Eski 01-03-2007   #4 (mesaj-linki)

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
daha küçücüktüm öldüm, nil karaibrahimgil babası, nil karaibrahim, nil karaibrahimgil baba, nil karaibrahimgil babasi, nil karaibrahimgil babası, nil karaibrahimgil forum, nil karaibrahimgil hakkında, nil karaibrahimgil in babası, nil karaibrahimgil kimdir, nil karaibrahimgil resim, nil karaibrahimgil resimleri, nil karaibrahimgilin babası, nil karaibrahimgilin babası kim, sensiz nasılım bak bana,
Konu Araçları

Nil Karaibrahimgil (Nil Karaibrahimgil Hakkında - Nil Karaibrahimgil Kimdir?) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında) ThinkerBeLL Türkçe Rock 14 4 Gün Önce 11:08
Batlamyus (Batlamyus Kimdir? - Batlamyus Hakkında) KisukE UraharA Bilim ww 2 2 Hafta Önce 14:46
Robert De Niro (Robert De Niro Kimdir? - Robert De Niro Hakkında) ThinkerBeLL Sinema ww 8 15-06-2008 21:16
Ludwig Wittgenstein (Ludwig Wittgenstein Kimdir? - Ludwig Wittgenstein Hakkında) kamyon Felsefe ww 1 15-08-2007 15:26
Florence Nightingale (Florence Nightingale Kimdir? - Florence Nightingale Hakkında) virtuecat Bilim ww 0 10-10-2006 01:26
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:58Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13160491 saniyede (62.65% PHP - 37.35% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR