| |||||||
![]() |
| | Konu Araçları |
| | #1 (mesaj-linki) |
Nil Karaibrahimgil (Nil Karaibrahimgil Hakkında - Nil Karaibrahimgil Kimdir?) Masal Daha küçücüktüm öldüm Ama ben masalımı da gördüm Baba anneme söyle öldüm Daha parlayabilirdim söndüm Daha oynayabiliridim döndüm Daha toplayabilirdim böldüm Masalımı da gördüm İstemem ben hiç adım unutulsun Resmim tozlu raflara konsun Arayan beni masallarda bulsun Nil Karaibrahimgil Nil Karaibrahimgil, 1976 yılında Ankara'da doğmuştur. Sanatçının babası kendi tabiri ile sakallı olmayan Suavi Karaibrahimgildir ve kendisi Müzikomani şarkısı ile tanınır. Amcası Selami Karaibrahimgil Modern Folk Üçlüsü'nün elemanlarındandır. 1998'de Reklamevi'nde yarı zamanlı olarak reklam yazarlığı yapmıştır. 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. Hüner Margarin ve First Duo reklamları ile reklamcıların en büyük ödülü olarak kabul edilen Kristal Elma ödülünü almışıtır. Sanatçı ayrıca Hazır Kart "Ben Özgürüm/Özgür Kız", Bellona "Bellonayla Bellonayla", Algida "Aşkımla Erir misin?", Trendy&Friendly “Trendy&Friendly” jingle'larını yapmıştır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Nil Karaibrahimgil Nil Karaibrahimgil - Akbaba Rakı olmasın Şarap olmasın Madem sen yoksun kafam olmasın Gündüz olmasın Gece olmasın Madem sen yoksun günler akmasın Sensiz nasılım bak bana Gel de bir çorba yap bana Madem öldürdün Akbaba olmasın sensiz nasılsım bak bana gelde bi çorba yap bana madem öldürdün Akbaba olmasın N'olur olmasın | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Nil Karaibrahimgil Nil Karaibrahimgil - Bambaşka başkaydım bambaşka oldum noldum noldum biraz kımıldadım duruldum noldum noldum birşey büyüyorsa ölmez oldum içinden yanıyorsa sönmez oldum kalbim vuruyorsa durmam oldum duramam oldum başım dönüyorsa dönsün oldum dönsün oldum birşey gidiyorsa dönmez oldum içimden geliyorsa gitmez oldum | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Nil Karaibrahimgil ![]() | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Nil Karaibrahimgil (Nil Karaibrahimgil Hakkında - Nil Karaibrahimgil Kimdir?) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında) | ThinkerBeLL | Türkçe Rock | 14 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Batlamyus (Batlamyus Kimdir? - Batlamyus Hakkında) | KisukE UraharA | Bilim ww | 2 | 2 Hafta Önce 14:46 |
| Robert De Niro (Robert De Niro Kimdir? - Robert De Niro Hakkında) | ThinkerBeLL | Sinema ww | 8 | 15-06-2008 21:16 |
| Ludwig Wittgenstein (Ludwig Wittgenstein Kimdir? - Ludwig Wittgenstein Hakkında) | kamyon | Felsefe ww | 1 | 15-08-2007 15:26 |
| Florence Nightingale (Florence Nightingale Kimdir? - Florence Nightingale Hakkında) | virtuecat | Bilim ww | 0 | 10-10-2006 01:26 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||