| | #1 (mesaj-linki) |
Mode XL (Mode XL Kimdir? - Mode XL Hakkında) ![]() MODE XL Evren ve Yasin birbirlerinden bagimsiz müzik çalismalarini sürdürüyorlardi. 2000 yilinin baslarinda tasnisip ayni semtte otuyor olmalarinin da faydasiyla hemen hemen hergün bir araya gelip ortak çalismalar yapmaya basladilar.Ikili sürekli üretim çabasi içerisinde olmasina ragmen çikan sonuçlar ikisi için de tatmin edici olmuyordu.Her zaman daha iyisini yapabileceklerinden emin olduklari için çalismalarina hiz kesmeden devam ediyorlardi. Çalismalarinda extra hiçbir kimsenin katkisi olmadan bir anlamda deneme yanilma yöntemiyle kendilerini sürekli gelistiriyorlardi. Bilgisayar tecrübesi ikiliye software çalismada bir hayli kolaylik kazandiriyordu. Yaptiklari demolara güvenmedikleri için herhangi bir plak şirketiyle baglantiya geçmek istemiyorlardi Ancak fikir almak amaciyla etrafindaki insanlara bu demo kayitlarini dinletiyorlardi. 2001 yilinda ikili gerek ortak hedefler gerekse ayni tarzi yakalama isteginden dolayi Mode XL'i kurma karari aldilar | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Mode XL (Mode XL Kimdir? - Mode XL Hakkında) Özellikle Lan şarkısını çok seviyorum tavsiyemdir | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Mode XL (Mode XL Kimdir? - Mode XL Hakkında)
Evet "Lan" süper !! Gayet iyiler ikiside ...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
dOsTuM sÜpErSiNs YhAAA....sizi dnleyeLi 3 yadaa 4 ay faLan oLdu..iLerde fena bomba patLatcanızı düşünüyorum hemde çoq fena....
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
yaklaşık 2 senedir dinliyorum..onlar kadar kaliteli işler yapabilenler sadece -kendilerinin de içlerinde bulunduğu- BASEMODE ailesidir..yeni albümlerini de sabırsızlıkla bekliyorum
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| mode xl, mode xl, mode xl biyografi, mode xl download, mode xl hakkında, mode xl hayatı, mode xl kim, mode xl kimdir, mode xl resim, mode xl resimleri, mode-xl, model xl, modexl, msn xl, yasin mode xl, |
| Konu Araçları | |
Mode XL (Mode XL Kimdir? - Mode XL Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Depeche Mode (Depeche Mode Kimdir? - Depeche Mode Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik ww | 3 | 1 Hafta Önce 18:00 |
| Galois (Galois Kimdir? - Galois Hakkında) | NoRanynn | Bilim ww | 1 | 25-11-2007 16:28 |
| Prof. Dr. Abdülaziz Rantisi (Abdülaziz Rantisi Kimdir? - Abdülaziz Rantisi Hakkında) | KENCISii | Siyaset ww | 0 | 16-11-2007 10:30 |
| Depressed Mode (Depressed Mode Kimdir? - Depressed Mode Hakkında) | SatanpisT | Yabancı Rock | 0 | 28-10-2007 10:58 |
| Yrd. Doç. Dr. İzzet Sak Hakkında Kimdir? (İzzet Sak Kimdir? - İzzet Sak Hakkında) | Kral_Aslan | Bilim tr | 0 | 11-04-2007 20:54 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||