Arama

Bengü

Güncelleme: 1 Mart 2015 Gösterim: 38.149 Cevap: 9
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #1
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
BENGÜ
Bengü 1979 yilinda Izmir'de dogdu. Müzikle faal anlamda ilk tanilmasi ilkokul yillarinda, Izmir Devlet Senfoni Orkestrasi ile oldu.
Sponsorlu Bağlantılar

Ortaokul ve liseyi okudugu Özel Izmir Amerikan Lisesi döneminde müzik çalismalari devam etti ve Izmir'de sahnelenen "Oliver Twist" muzikalinde basrol oynadi. Muzikal sirasinda tanistigi Izmir Devlet Konservatuari Genel Müdürü Müfit Bayrasa'dan bir yil boyunca san dersleri aldi.

1996 yilinda Müfit Bayrasa'nin bir bestesiyle Müyap ve Show TV tarafindan organize edilen POP SHOW 96' Sarki Yarismasi'nda ikinci oldu. Yarisma, jüride yer alan Kenan Dogulu ile tanismasina vesile oldu. Dogulu'nun albüm teklifi üzerine hem üniversite egitimini sürdürmek hem de album çalismalari için Istanbul'a yerleşti.

Albüm çalismalari yaklasik üçbuçuk yil sürdü. Çalismalari devam ederken Bengü, üç yil Kenan Dogulu'ya vokal yapti. Ayrica albümün aranjörlügünü üstlenen Ozan Dogulu ile de çesitli çalismalarda yer aldi.Bengü, halen Marmara Üniversitesi Isletme Fakültesi 4. sinif ögrencisi. Ayni zamanda Akademi Istanbul-San Bölümü'nde müzik egitimini sürdürüyor.

Temmuz 2000'de piyasaya çikan "Hos geldin" adli albümde, Kenan Dogulu ve Ozan Dogulu bestelerinin yani sira Sehrazat, Ümit Sayin, Ufuk Yildirim, Yildiz Tilbe, Yasar, Tugrul Odabasi, Emre Irmak gibi degerli sanatçilarin çalismalari yer aliyor. Düzenlemeler ise Ozan Dogulu'ya ait...

Biyografi Konusu: Bengü nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
18 Kasım 2006       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Bengü, 1979 İzmir doğumlu pop şarkıcısı. Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. 1996 yılında Show TV tarafından organize edilen Pop Show '96 adlı yarışmada 2. oldu. Akademi İstanbul'da müzik eğitimi aldı.
Birinci albumu olan "Hoşgeldin"i 2000 yılında piyasaya sürdü. Yurt içinde 300'e yakın konser verdi. 2005 yılının başından beri Atv'de "Elifnağme" adlı programı sürdürmektedir. Asıl çıkışını, ikinci albümü "Bağlasan Durmam" ile yapmıştır.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen _Yağmur_; 6 Haziran 2011 14:02 Sebep: Aktif linkler kaldırıldı.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

Bengü

benguresimlerresimleranoo3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bengu Baglasan Durmam
bunun kocakafa versiyonu çok komik yaHahahaMsn Grin
bengu0131vc5
ela hazal - avatarı
ela hazal
Ziyaretçi
31 Ağustos 2008       Mesaj #5
ela hazal - avatarı
Ziyaretçi
bengu
bengu
Son düzenleyen KisukE UraharA; 13 Eylül 2008 13:10 Sebep: Sayfa Düzeni
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #6
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
Bengü Erden (d. 23 Nisan 1979, İzmir), Türk pop müzik şarkıcısı.


Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. Yine İzmir’de sahnelenen “Oliver Twist” isimli müzikalde başrol oynadı. İzmir Devlet Konservatuvarı Genel Müdürü Müfit Bayraşa’dan şan dersleri aldı. 1998 yılında Müfit Bayşara’nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV’nin organize ettiği Pop Show ‘98 adlı şarkı yarışmasında 2. oldu. Akademi İstanbul’da müzik eğitimi aldı. Üç yıl süre ile Kenan Doğulu’ya vokallik yaptı.
Yaklaşık üç buçuk yıllık bir albüm çalışmasının ardından birinci albümü olan “Hoş Geldin”i 6 Temmuz 2000′de piyasaya sürdü. Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere 300′e yakın konser verdi. 25 Aralık 2004 tarihinde ATV’de “Elifnağme” adlı programı sundu. Bengü asıl çıkışını,30 Mayıs 2005 tarihinde ikinci albümü olan “Bağlasan Durmam” ile yapmıştır. 12 Haziran 2007 tarihinde çıkardığı “Taktik” albümü ve albümden çıkan ilk çalışma “Korkma Kalbim” ile dinleyici kitlesini büyütmüştür.
2008 yazında 4.stüdyo albümü “Gezegen”i dinleyicilerinin beğenisine sunmuş ve bu albümden “Gezegen” isimli parçaya video klip çekmiştir.
2009 yılının yine yazlarında ise 5. albümü “İki Melek”i, Avrupa Müzik etiketiyle piyasaya sürmüştür. Bu albümden çıkan ilk iki video, “İki Melek” ve “Kocaman Öpüyorum” Billboard Türkiye listelerinde 1 numaraya yükselmiş ve 2009 yılı içerisinde sanatçı bu albümüyle 13. İstanbul FM Müzik Ödülleri’nde “En İyi Pop Kadın Sanatçı” ödülünü almayı başarmıştır.


Albümleri
  • Hoş Geldin (2000) : 50.000
  • Bağlasan Durmam (2005) : 52.000
  • Taktik (2007) : 60.000
  • Gezegen (2008) : 35.000
  • İki Melek (2009)
Video klipleri
  • Sen Bir Çiçeksin
  • Güller Yanıyor
  • Korkumdan Ağladım
  • Gel Gel
  • Ciddi Ciddi
  • Müjde
  • Bağlasan Durmam
  • Korkma Kalbim
  • Unut Beni
  • Gezegen
  • İki Melek
  • Kocaman Öpüyorum
  • Gelen Seni Soruyor






Bengü – Sırada Sen Varsın (Single) – 2010



4727703241 480a630a7b

4727703545 ab137136ac



  • Bengü – Sırada Sen Varsın – Sırada Sen Varsın (Club Mix)
  • Bengü – Sırada Sen Varsın – Sırada Sen Varsın (Volga Tamoz Vers.)
  • Bengü – Sırada Sen Varsın – Sırada Sen Varsın
  • Bengü – Sırada Sen Varsın – Yalansın (Piano Vers.)
  • Bengü – Sırada Sen Varsın – Yalansın
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
6 Haziran 2011       Mesaj #7
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
bengü dört dörtlük 2011 albümü

bengudortdortluk

Bengü bu yazıda sallamaya hazırlanıyor ! Ay başında çıkaracağı Dört Dörtlük albümünün heyecanını yaşayan Bengü, All Dergisi’ne konuştu

Albümünde dans şarkılarının ağırlıkta olduğunu söyleyen sanatçı, yaz aylarında şarkıların daha büyük bir keyifle dinlendiğini belirtiyor.

Geçen yazı Çivi adlı parçasını dinleyerek geçirdiğimiz Bengü, ay başında çıkacak olan ‘Dört Dörtlük’ adlı albümünde çok dans şarkısı var. Müziğine tıpkı dört yıllık sevgilisine sarıldığı gibi asla kaybetmediği bir heyecanla sarılan güzel sanatçı, 30′lu yaşlarının başında, çok güzel, enerji dolu ve mutluluktan ışıl ışıl parlıyor. Serdar Ortaç’la küs olmadığını söyleyen Bengü, “Uygun bir şarkısı olsaydı arar dinletirdi. Eğer bir şarkıyı sevmezsem güzel söylemem. Bu albüm için Sinan Akçıl’ın yaptığı şarkılar üzerime dikilmiş elbiseler gibi” dedi.

40296022150502937032 199x300

Bengü Dört Dörtlük Albümdeki Eserler
1- Bengü Aşkım
2- Bengü Dört Dörtlük
3- Bengü Kalbim Affetsin
4- Bengü Veda
5- Bengü Su Yolunu Bulana Kadar
6- Bengü Cesaret
7- Bengü Kalbi Olan Ağlıyor
8- Bengü Saat:03.00
9- Bengü Son Nokta

"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
1 Mart 2015       Mesaj #8
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Bengü Erden
MsXLabs.org


8oUZXwch

Bengü, 1979 yılında İzmir'de doğdu.

Bengü Erden, aslen Malatyalıdır. Müzikle faal anlamda ilk tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu.

Bengü, Ortaokul ve liseyi okuduğu Özel İzmir Amerikan Lisesi döneminde müzik çalışmaları devam etti ve İzmir'de sahnelenen Oliver Twist müzikalinde başrol oynadı. Müzikal sırasında tanıştığı İzmir Devlet Konservatuarı Genel Müdürü Müfit Bayrasa'dan bir yıl boyunca şan dersleri aldı.

1996 yılında Müfit Bayrasa'nin bir bestesiyle Müyap ve Show TV tarafından organize edilen POP SHOW 96' Şarkı Yarışması'nda ikinci oldu. Yarışma, jüride yer alan Kenan Doğulu ile tanışmasına vesile oldu. Doğulu´ nun albüm teklifi üzerine hem üniversite eğitimini sürdürmek hem de albüm çalışmaları için İstanbul'a yerleşti.

Albüm çalışmaları yaklaşık üç buçuk yıl sürdü. Çalışmaları devam ederken Bengü, üç yıl Kenan Doğulu'ya vokal yaptı. Ayrıca albümün aranjörlüğünü üstlenen Ozan Doğulu ile de çeşitli çalışmalarda yer aldı. Bengü, halen Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi 4.Sınıf öğrencisi. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde müzik eğitimini sürdürüyor.

Temmuz 2000'de piyasaya çıkan Hoş geldin adli albümde, Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu bestelerinin yani sıra Şehrazat, Ümit Sayın, Ufuk Yıldırım, Yıldız Tilbe, Yasar, Tuğrul Odabaşı, Emre Irmak gibi değerli sanatçıların çalışmaları yer alıyor. Düzenlemeler ise Ozan Doğulu´ ya ait. Bu Albümde Kenan Doğulu ne Ozan Doğulu bestelerinin yanı sıra Şehrazat,Ümit Sayın,Ufuk Yıldırım, Yıldız Tilbe, Yaşar, Tuğrul Odabaşı, Emre Irmak gibi değerli sanatçıların çalışmaları yer aldı.

Yurtiçi ve yurtdışında 300’e yakın konserler verdi. Canlı performanstaki başarısı sempatik tavırlarıyla bar programları ve konserlerin aranılan ismi oldu. Televizyon ekranına ve objektiflere barışık olan Bengü bir senedir ATV televizyonunda her Cumartesi yayınlanan ELİFNAĞME adlı programı başarı ile sunmayı sürdürmektedir. İkinci albümü BAĞLASAN DURMAM’ı DSM etiketi ve Ahmet Çelenk prodüktörlüğünde satışa sunuldu. Albümde yer alan Ucuz Mumlar ve Müjde adlı şarkıların söz ve besteleri Bengü’ ye ait. Albümde Serdar Ortaç,Sibel Alaş,Hakkı Yalçın, Murat Çekem, Ayşe Birgül Yılmaz gibi usta isimlerle çalıştı. Radyo listelerinde hızla yükselen Gel Gel adlı şarkıyı Azerice yorumladı. Albümün çıkış ve klip parçası sözü Serdar Ortaç'a müziği N.Karvelas’a ait olan Korkumdan Ağladım.

Korkumdan Ağladım klibini Böcek Yapımdan son yılların başarılı yönetmeni Devrim Yalçın çekti.

Kaynak:
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
1 Mart 2015       Mesaj #9
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Bengü - Anlatacaklarım Var Albümü (2012)

1. Haberin Olsun
2. Yaralı
3. Haberin Olsun Remix (By Ufuk Akyıldız)
4. Yaralı Remix (By Burak Yeter)
5. Haberin Olsun Remix (By Burak Yeter)
6. Yaralı Remix (By Ufuk Akyıldız)
7. Haberin Olsun Akustik
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
1 Mart 2015       Mesaj #10
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Bengü - Saygımdan Albümü

Yaza Yaralı şarkısıyla damga vuran Bengü, yeni single projesi Saygımdan ile yine gündeme oturacak. Söz ve müziği Zeki Güner'e ait şarkının düzenlemesi de Mustafa Ceceli imzası taşıyor. Türk Pop Müziği'nin en sevilen kadın seslerinden Bengü, ardarda gerçekleştirdiği single projeleriyle müzikseverlerin kalbini kazanmaya devam ediyor. Yaz boyu Yaralı şarkısıyla en çok dinlenilen şarkılar listesinde hep zirvelerde yer alan Bengü'nün yeni şarkısı Saygımdan'da yarım kalan aşkların hikayesini anlatıyor. Bengü; sahibi olduğu BNG Müzik ve DMC işbirliğiyle önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşacak yeni single projesi için Sevmek aslında saygı duymaktır. Bu şarkı da saygıyı, sevgiden önde tutanların şarkısı olacak diyor.
Son düzenleyen _EKSELANS_; 2 Mart 2015 00:57

Benzer Konular

1 Ocak 2012 / Misafir Soru-Cevap
17 Eylül 2014 / Jumong Müzik tr