| | #1 (mesaj-linki) |
| | Davut Güloğlu (Davut Güloğlu Kimdir? - Davut Güloğlu Hakkında) Davut Güloglu Our Sponsor: 1972 Rize dogumlu. 11 çocuklu bir ailenin üyesi olan Güloglu, anne ve babasini küçük yasta kaybetti.13 yasinda geldigi Istanbul'da çesiti ticari faliyetlerde bulunduktan sonra (firin, market, sürücü kursu vb...) ailesinin büyük destegiyle 1998 yilinda ilk albümü "Sarilsam da olmayi" ile müzik dünyasina merhaba dedi.Güloglu, ilk alübümüyle bekledigi basariyi elde edemedi, ama yilmadi. Etrafinda hirsiyla taninan ünlü sanatçi, uzun ugraslar sonucunda hazirladigi ve 2000 yilinda çikardigi "Nurcanim" adli albümüyle tahmin ettiginden çok daha büyük bir basariya imza atti."Nurcanim" adli albümüyle müzik listelerini alt üst eden , dillerden düsmeyen sarkilariyla pek çok kisinin begenisini kazanan Davut Güloglu 2,5 yil aradan sonra bomba gibi bir albümle geri döndü. "Katula, Katula" ismini verdigi albümle yine bütün yaz her yerde Davut Güloglu dinleyecegimizin sinyallerini veren sanatçi albümde söz yazarligini da ortaya çikardi.On iki sarkidan olusan albümün aranjörü Suat Aydogan. Davut Güloglu'nun , bir sarkida söz ve müzik, üç sarki da ise söz yazarligi yaptigi albüm 1,5 senelik bir çalismanin ürünü...Albümün stüdyo çalismalari ise tam 1500 saat sürmüs.Ilk albümdeki ugurun bozulmamasini isteyen sanatçi bu albümde de a'dan z'ye ayni ekiple çalisti.Zeynel Abidin'in çektigi fotograflarla yazin her rengini albüme tasiyan Davut Güloglu anlasilan discolar da, barlar da hatta arabalar da en çok dinlenen isimlerden biri olacak... Son Düzenleyen Kral_Aslan; 01-05-2008 @ 16:27. |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Davut Güloğlu Davut Güloğlu - Benim Büyük Allahım Ben seni çok sevmişim Bak gözlerimden belli Şimdi de düşmanlarım Oynayı çifte telli Benim büyük Allahım Herşeyi göriyisun Benim ki can değil mi Ağlatıp duriyisun Dağlarda kar var idi Bu ne biçim yar idi Bırakıp gitti beni Zannettim şaka idi Benim büyük Allahım Herşeyi göriyisun Benim ki can değil mi Ağlatıp duriyisun Aksın gözümden yaşlar Dolsun bardaklar dolsun Bana çektirdiklerin Ahrette hakkım olsun Benim büyük Allahım Herşeyi göriyisun Benim ki can değil mi Ağlatıp duriyisun | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Davut Güloğlu
canıma yetensin - davut güloğlu Her acının sonu Sana varıyor sana Canıma yetensin Dertten bile betersin Offff....ne diyeyim sana Canıma yetensin Aşktan bile betersin Offff....ne diyeyim sana Dinmiyor sızım Gülmüyor yüzüm Gülemem ki offff gülemem Yalnızca sana Geçmiyor sözüm Bilemem ki offff bilemem ki | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Davut Güloğlu Davut Güloğlu - Bu Mezarda Sevdiğim Var Genç yaşta kara toprakta Uzakta dağlar altında Yalnız uyur buralarda Bu mezarda sevdiğim var Canım sevdiğim Mezarda dikenli otlar Bende bitmeyen acılar Üstünde ıslak yapraklar Bu mezarda sevdiğim var Canım sevdiğim Ben şimdi ne yapayım Onsuz nasıl yaşayayım Bırakın burda kalayım Bu mezarda sevdiğim var Canım sevdiğim | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| davut gulluoglu, davut güllüoğlu, davut güloglunun şarkıları, davut güloğlu ailesi, davut güloğlu kimdir, davut güloğlu kimdir?, davut güloğlu son albüm, davut güloğlunun hayatı, davut güloğlunun şarkıları, davut güloğlunun şarkılarını dinle, |
Davut Güloğlu (Davut Güloğlu Kimdir? - Davut Güloğlu Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Davut Güloğlu - Nar Tanesi | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-04-2008 15:00 |
| Davut Sulari (Davut Sulari kimdir? - Davut Sulari Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 2 | 07-06-2007 14:09 |
| Davut Paşa (Davut Paşa Kimdir? - Davut Paşa Hakkında) | Kral_Aslan | Siyaset tr | 0 | 25-11-2006 22:07 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||