Arama

Demet Akalın

Güncelleme: 12 Mayıs 2011 Gösterim: 130.615 Cevap: 4
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
15 Kasım 2006       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Demet Akalın
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Demet Akalın (d. 23 Nisan 1972, Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı ve eski manken. 1998 yılında çıkardığı ilk albümle profesyonel müzik hayatına başlayan Demet Akalın, 3 Temmuz 2006 tarihinde Oğuz Kayhan'la evlendi ve Kasım 2006'da boşandı.


Biyografisi
Gölcük'te doğan Demet Akalın ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcük'te büyük başarıyla bitirdi. İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kurardı, fakat o zamanki üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düştü.

Ne yapıcam ne yapıcam diye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin'in mankenlik kursunda aldı. 1990 yılında Mayo Güzeli seçildi. Ardından Neşe Erberk'te mankenlik yapmaya başladı.

Büyük performansla mesleğini sürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenlikte zirvedeyken hadi birde şarkı söyliyim dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye.
Başardığını düşündüğü bir zamanda hadi bir albümüm olsun dedi ve "SEBEBİM" adlı albümünü piyasaya çıkardı. İşler yolunda gitti yani başarıya bir başarı daha ekledi ve artık mankenliği bırakıp tamamen şarkı söylemeyi seçti. Daha sonra da "SENİN ANAN GÜZEL Mİ?" dedi ve ilk single çalışmasını çıkardı. O ekstra senin bu ekstra benim derken artık sahnelerin bir parçası oldu. Sonra mı? "UNUTTUM" dedi ve 3. albüm çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu.


1588364f94ab9rd8


Biyografi Konusu: Demet Akalın nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
21 Mart 2008       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Demet Akalın'ın “Dans Et” albümü
Hayranlarının “Disko kraliçesi” adını taktığı Demet Akalın, yeni albümü “Dans Et” ile müzik marketlerde yerini alıyor. 14 parçanın yer aldığı albümde Demet Akalın’ın bir şarkısına ünlü DJ Suat Ateşdağlı remix yaptı.
Sponsorlu Bağlantılar
Güzel popçu, hip-hopçu Funky C ile düet yaptığı şarkının ise yaza damga vuracağını söylüyor. Demet Akalın, albümünün kayıtlarını Londra’da Grammy ödüllü Tim Young’la yaptı…


“Dans Et” albümünde yer alan çalışmalar ise şu şekilde:
1. Demet Akalın - Dans Et - 04:49
2. Demet Akalın - Mucize - 04:44
3. Demet Akalın - Bebek - 04:45
4. Demet Akalın - Gururum - 05:10
5. Demet Akalın - Çekilmiyor - 04:16
6. Demet Akalın - Selam Söyle - 04:40
7. Demet Akalın - Geç Kalmadın Mı - 04:55
8. Demet Akalın - Aldatıldım - 05:11
9. Demet Akalın - Gölge Etme - 03:51
10. Demet Akalın - Bulamadım - 03:39
11. Demet Akalın - Kına Yak - 02:57
12. Demet Akalın - Mucize (Remix) - 04:43
13. Demet Akalın - Dans Et (Remix) - 06:02
14. Demet Akalın - İki Kelime - 01:24

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #3
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
DEMET AKALIN: "VÜCUDUM 18 YAŞINDA"
Kuşadası'nda Bir Plaj Partisinde Sahne Alan ve Gördüğü Büyük İlgiden Memnun Kalan DEMET AKALIN, Vücudunun 18 Yaşında Olduğunu Söyledi.
Kuşadası'nda bir plaj partisinde sahne alan ve gördüğü büyük ilgiden memnun kalan DEMET AKALIN, vücudunun 18 yaşında olduğunu söyledi. Kuşadası Kadınlar Denizi'ndeki Miracle Beach Club'da izdiham yaşanan plaj partisinin ardından gazetecilere açıklama yapan ünlü şarkıcı, böyle zinde ve genç görünmesinin vücut dilinin 18 yaşında olmasından kaynaklandığını belirterek, "Yaşım önemli değil ama vücudum 18 yaşında" dedi. Plaj partilerini ve plajlarda sahne almayı çok sevdiğini belirten DEMET AKALIN, zaman zaman kendisini izleyenlerle de şakalaşarak, "Plaj kıyafeti ile akşamları sahne almak isterdim, fakat akşam gelenler buradakiler kadar masum olmuyor o yüzden bu kıyafetlerle akşam sahne almıyorum. Sizler böyle tatil yaparak eğleniyorsunuz. Ben ise sürekli çalışıyorum. Ne zaman yiyeceğim bu paraları bilemiyorum. Çocuk yapmak gibi bir planım yok. 34 yeğenim var. Bütün mal varlığımı onlarla yiyeceğim. Bir anneannem var, 90 yaşında, Allah bize de o kadar bir yaşam versin" diye konuştu.

Gazetecilerin 'Neden bu kadar çok çalışıyorsunuz?' sorusunu da cevaplandıran DEMET AKALIN, "2 gün önce telefonda SIBEL CAN ile konuştum. SIBEL CAN bana çok çalışmam gerektiğini söyledi ve bu konuda uzun bir sohbet yaptık. Gerçekten çok çalışmam lazım ve tüm gayretimle işime sarıldım. Bu yaz benim favori albümlerim SERDAR ORTAÇ ve MUSTAFA SANDAL. Sürekli onları dinliyorum. Bayan sanatçılardan ise kendimi tek geçerim." ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin
BENGÜ ile ilgili sorularına ise cevap vermekistemediğini söyledi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Demet Akalın

Biyografi

Demet Akalın, 1990 yılında mayo güzelliği yarışmasında birinci seçildi. 6 yıl mankenlik yaptıktan sonra 1996 yılında ilk albümünü çıkardı. Her albümünde başarısını daha da yükselten Akalın, 2006 yazında çıkardığı kusursuz 19 albümüyle 147.000 satarak ödül almayı başardı.2007 yazında çıkardığı Tatil adlı single’lıyla da bu başarısını devam ettirdi. Mart 2008′de Dans Et isimli albümünü yayınladı. Çok kısa bir sürede şarkıları yine önemli liste başarıları elde etti. Şarkıcının 6 albümünün toplam satış rakamı 500.000 dir.

Diskografi
Albümler

  • 1997 Sebebim
  • 2000 Yalan Sevdan
  • 2003 Unuttum
  • 2004 Banane
  • 2006 Kusursuz 19
  • 2008 Dans Et

Tekliler
  • 2007 Tatil
  • 2009 Toz Pembe
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
12 Mayıs 2011       Mesaj #5
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Demet Akalın Aşk Albümü

2011 Demet Akalın Aşk Albümü
Demet Akalın 2011 yazına damgasını vuracak yepyeni bir albümle geliyor.Her yıl olduğu gibi bu yaz da en iyi satış yapan albümleri arasına gireceği kesin gözüyle bakılan Demet Akalın'ın Aşk adını verdiği 2011 alümünü çok yakında piyasada...

Yazın müjdecisi yeni albümünde birbirinden güzel 6 şarkıya yer veren sanatçının seslendirdiği şarkılar her zaman olduğu gibi bu yıl da yaza damgasını vuracak.

Albümde, daha piyasaya çıkmadan ses getiren Aşk şarkısı, Akalın'ın prensim dediği Ceyhun Çelik imzasını taşıyor.

Düzenlemelerde Erhan Bayrak, Erden Kınay ve David Şaboy ile çalışan Demet Akalın'ın bu albümdeki en büyük sürprizi ise, herkesin çok sevdiği Ferdi Tayfur şarkısı Ben de Özledim. Bir dönemin en çok sevilen şarkılarından olan Ben de Özledime kendi yorumu ve soundunu katarak güncelleştiren Demet Akalın, bu şarkıyı yeniden gündeme getirmekten çok mutlu olduğunu belirtiyor.

Seyhan Müzik etiketiyle çıkacak albüm fotoğrafları için Nihat Odabaşı'nın kamerası karşısına geçen Demet Akalın formunun zirvesinde görüntüsü ve muhteşem fotoğraf kareleriyle kulaklara olduğu kadar göze de hitap edecek.


Kış ayları boyunca aralıksız konser veren Demet Akalın, daha albüm çıkmadan iki katına çıkan konser taleplerine yetişmeye çalışıyor. Şimdiden Mayıs ve Haziran ayını tamamen dolduran sanatçı, büyük merakla beklenen konserlerinde yeni şarkıları, yeni showları ve süprizleriyle önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşacak


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

10 Şubat 2012 / Misafir Soru-Cevap
19 Haziran 2012 / Keten Prenses Bilim tr
10 Şubat 2010 / Misafir Edebiyat tr
27 Temmuz 2015 / _AERYU_ Ünlülerin Fotoğrafları
9 Ağustos 2015 / nötrino Tiyatro tr