| | #1 (mesaj-linki) |
Kibariye (Kibariye Kimdir? - Kibariye Hakkında) ![]() Kibariye | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Kibariye Kibariye - Annem Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor ne acı çektim Kendimi ben sana emanet ettim Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Ne sevgiler geldi geçti kalbimden Kimse anlamadı garip halimden Senin hasretini duydum derinden Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kibariye, kibariye annem dinle, kibariye kimdir, kibariye son kaset, kibariye son kaseti, kibariye yeni kaseti, kibariyenin hayatı, kibariyenin son kasedi, kibariyenin son kaseti, kibariyenin yeni kaseti, |
Kibariye (Kibariye Kimdir? - Kibariye Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kibariye - Al Götür Beni | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 13-05-2008 00:57 |
| Kibariye - Kara Kışlar | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:51 |
| Kibariye - Peri Kızı | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:46 |
| Kibariye - Annem | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:43 |
| Kibariye - Ah İstanbul | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:41 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||