Arama

Hadise Açıkgöz

Güncelleme: 4 Temmuz 2013 Gösterim: 341.409 Cevap: 14
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
13 Şubat 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Hadise Açıkgöz
hadiseacikgozjh1
Hadise, 22 Ekim 1985 günü Belçikada bir Türk ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk, Belçikadaki Pop Idol, Idool 2003te farkedildi. Yarışmayı birincilikle bitirmese de hemen yeteneği görülerek albüm çıkarmak için kendisine teklif geldi. Daha sonra ilk singleı Sweat (tatlı) çıktı ve hit oldu; televizyona klibi çıktı. İkinci singleı Stir me up tüm Avrupada farkedildi, kıtanın en seksi yeni müzik sanatçısı yaptı.

Sponsorlu Bağlantılar
Hadise kendisine örnek olarak Christina Aguilera, Janet Jackson, Alicia Keys, Brandy ve Beyonceyi görüyor. Hadise akıcı bir şekilde Türkçe, Flemenkçe (Hollandaca), Fransızca, Almanca ve İngilizce konuşabiliyor. Milk chocolate girl (Süt çikolata kızı) adlı singleından sonra lakabı bu oldu.

Ekstra Bilgiler:

Alıntı
kutsal54 adlı kullanıcıdan alıntı

Hadise Türk kökenli olup, yaratıcılığını yansıtmakta özgür bırakıldığı bir ailede yetişmiştir. Hadise, nerede olursan ol ya da ne yaparsan yap veya hangi dinden olursan ol, parlayıp hayalini gerçekleştirebileceğini kanıtlamıştır. Hadise Batıda doğup yetişmiş bir Türk kızı olarak, kökenini/ kimliğini saklamadan olduğu gibi yaşayarak tabuları kırmak istemiştir. Hadise okurken müzikle ilgili hayallerinin peşinden gitmek istemiş. Pes etmeyip, yüksek okulda öğrenim görmüştür ve buradan “pazarlama” alanında diploma almıştır. İlk sözleşmesini imzalarken en çok önemsediği husus okulundan mezun olmaktı.

Hadise’den alıntı: “Ben kendimi bildim bileli şarkı söylemek istiyorum. Sahneye çıkmak istiyorum. Annemin kazaklarından kısa elbiseler yapıp, mikrofon yerine elime bir saç fırçası aldığımı ve aynamın karşısında rol yaptığımı hatırlıyorum. Sanatçı olmak istediğimi biliyordum. Dünyayı gezip, deneyimlerimi, müziğimi ve sesimi herkesle paylaşmak istiyordum.”

Ailesinin desteğiyle Belçika’da ‘Idols 2003’ şarkı yarışmasına katıldı. Finallere kalmadı ama şarkı söylemeyi meslek edinmeye odaklıydı. Idols yarışmasından sonra kariyerine ilk adımını atmak için bir sözleşme teklif edildi. Hadise 2005 yılında ‘Sweat’ adlı ilk albümünü çıkardı. Bir sonraki albümü ‘Hadise’ ise 2007 yılında çıkardı. En büyük başarısını 2009 yılında Moskova’da Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek elde etti. Burada Düm Tek Tek adlı şarkıyla finallerde dördüncü oldu. Şarkı çeşitli ülkelerin listelerinde 1 numara oldu. Düm Tek Tek şarkısının başarısıyla 2009 yılında ‘Fast Life’ adlı bir İngilizce albüm ve ‘Kahraman’ adlı bir Türkçe albüm çıkarttı. Fast Life albümünün başarısı çeşitli Avrupa ülkelerinde, Japonya’da, Endonezya’da büyük tanıtıcı bir turneye yol açtı…

Hadise Belçika’nın en prestijli ödülü olan TMF AWARDS ‘ta 2006 – 2007 ve 2009 yıllarında ‘BEST URBAN’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Balkanların en büyük müzik kanalı Balkanika TV tarafından her sene geleneksel olarak verilen Balkanların En İyileri ödüllerinde de Hadise, ‘Balkanların en iyi kadın sanatçısı 2009’ ödülünü aldı. Ayrıca Türkiye’de de onlarca ödüle layık görüldü.

Hadise, bir yıllık bir hazırlıktan sonra ‘Aşk kaç beden giyer?’ adlı 5. albümünü Nisan 2011 ‘de yayınladı (2. Türkçe albümü). Albümün ilk klibi ise ‘Superman’ isimli şarkıya çekildi. ‘Superman’ uzun süre listelerde birinci sırada yer aldı. Albümün ikinci klibi ise adeta bir marş haline gelen ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ e çekildi. Klibin yönetmenliğini Hulya Açıkgöz üstlendi. Bu şarkı uzun süre listelerde bir numarada kaldı ve internette de tıklanma rekoru kırdı. Albümün üçüncü klibi ise yine Hulya Açıkgöz tarafından ‘Mesajımı Almıştır O’ isimli şarkıya çekildi.

Hadise , Acun Medya’nın yeni projesi olan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının jüri üyeliğini yaptı. 2011’in Ekim ayında Show TV’de başlayan program Şubat 2012’de sona erdi.

Hadise 2012 yılının Haziran ayında "Biz Burdayız" adlı Single çalışmasını hayranlarının beğenisine sundu. Single da yer alan parçanın sözlerini Deniz Erten' e aitti ; bestesini, Deniz Erten, Mario Winans, Fotios Stefos birlikte yaptı. Klip yönetmenliğini ise Hülya Açıkgöz üstlendi.

Hadise’den alıntı: “Bu son birkaç yıl içinde ben çok olgunlaştım. Kayıp, acı, aşk, hayal kırıklığı ve sevinç yaşadım. Bu albümle hepinize, özellikle kızlara ve kadınlara kendilerini savunmaları ve daha güçlü bir kız/ genç bir kadın olmaları gerektiğini göstermek istiyorum. Asla unutmayın: fırtınadan sonra her zaman güneş doğar, her zaman kendine güven, her zaman…”

uw81


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen ahmetseydi; 4 Temmuz 2013 14:28
Biyografi Konusu: Hadise Açıkgöz nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
10 Ocak 2008       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
73e238efyz2

Hadise (tam adıyla Hadise Açıkgöz) Türk asıllı Belçika'lı şarkıcı.
Sponsorlu Bağlantılar

Hayatı ve kariyeri
Hadise, 22 Ekim 1985 günü Belçika'da Sivas'lı bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya geldi. Yapımcılar ve dinleyiciler tarafından ilk olarak, Belçika'nın Pop Idol yarışması sayılan (Türkiye'deki Popstar gibi) Idool 2003'te farkedildi. Yarışmayı birincilikle bitirmese de, kendisine yapımcılar tarafından albüm çıkarmak için teklif geldi.

Hadise'nin ilk single'ı Sweat (Terle - 1 Kasım 2004) çıktı ve single'ın hit olmasıyla müzik kanallarında klipleri sık sık gösterilmeye başlandı. Hadise, ikinci single'ı Stir Me Up (Kışkırt Beni - 6 Mayıs 2005) tüm Avrupa'da farkedildi ve çıkış parçası "Stir me up", pek çok Summer Hits albümüne girdi. Üçüncü single'ının adı olan Milk Chocolate Girl (Sütlü Çikolata Kız - 9 Ekim 2005), daha sonra Hadise'nin lakabı haline geldi. Dördüncü single'ı Ain't No Love Lost (13 Ocak 2006) albümündeki Ain't No Love Lost adlı şarkının Burdayım adıyla Türkçe bir versiyonu oluşturuldu. Hadise'nin beşinci single'ı Bad Boy (Kötü Çocuk - 4 Ağustos 2006), yazın piyasaya sürüldü ve diğer albümler gibi o da dinleyici kitlesinden olumlu tepkiler aldı. 3 Ekim 2007 tarihinde yeni single çalışması olan "A Good Kiss" adlı single 'ı piyasaya çıkardı ve yeni klibini İstanbul'da çekti.

Hadise ilk Türkiye Konserini Izmir "Loop" Kulübünde verdi.2006 senesinde sık sık Türkiye'ye gelen Hadise başta Beyaz Show olmak üzere pek çok program ve etkinliklerde yer aldı.Bu sırada hayranı olduğu Tarkan'la sahneye çıkma fırsatı yakalayan Hadise, bundan dolayı çok mutlu oldu. Popstar adlı yarışma programında sunuculuk yaptı. Maxim , Esquire, Tempo ve Aktüel dergilerine kapak oldu.

Kendisine örnek olarak Christina Aguilera, Brandy ve Beyonce'yi gördüğünü belirten Hadise; Prince, Janet Jackson, Tina Turner, Alicia Keys, Toni Braxton, Jamiroquai ve U2'nun da, yaptığı müziği etkilediğini söylüyor. Şarkılarında klasik, rock, soul ve diğer dünya müziklerini harmanlamaya çalıştığını belirtiyor.

Hadise, müzikal kariyerinin yanı sıra akıcı bir şekilde Flemenkçe, Fransızca, Almanca, Türkçe ve İngilizce konuşabiliyor ve Hasselt'te pazarlama üzerine ihtisas yaptı. Tüm boş zamanlarında müzikle ilgilenen Hadise, genellikle söz yazıyor, müzik besteliyor, stüdyo kayıtları ve konserler arasında koşturuyor. Bunların yanında spor yapmayı, arkadaşlarıyla takılmayı ve iki kız kardeşi, erkek kardeşi ve annesiyle zaman geçirmeyi de seviyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen KisukE UraharA; 8 Mart 2009 01:04
Gerçekçi ol imkansızı iste...
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
22 Temmuz 2008       Mesaj #3
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
HADİSE geçtiğimiz günlerde 'Deli Oğlan' şarkısının klibi için manken Serkan Tan ile kamera karşısına geçmiş, erotik fotoğraflar da basına dağıtılmıştı. Biz de bu görüntüleri yayınlamış ve 'bu sevişme hadise çıkartır' demiştik. Ve hadise çıktı!..

ve hadise cikti

Serkan’a çok kızdı Popçu Hadise, fotoğrafların klip yayınlanmadan önce manken Serkan Tan aracılığıyla basına sızdırıldığını öğrenince çıldırdı. Bunun üzerine şarkıcı Hadise, manken Serkan Tan’ın klipteki bütün görüntülerini çıkarttı. Yapılan hareketin karşılığını veren Hadise, ‘Serkan şimdi alıp o görüntüleri hatıra olarak izlesin ve anılarına katsın. Bu hadise ona yeter’ dedi.

th 01564 a 122 432lo

Hadise’nin manken Serkan Tan Ormancı’yla samimi sahneler sergilediği ‘Deli Oğlan’ şarkısındaki görüntüler Ormancı'nın klib yayına girmeden önce bu görüntüleri medyaya sızdırdığı iddiaları yüzünden klibten çıkartılmıştı.
Hadise Açıkgöz
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
8 Mart 2009       Mesaj #4
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Hadise Açıkgöz
Ad:  hadise.jpg
Gösterim: 3401
Boyut:  15.1 KB
Hadise, Eurovision TV’ye verdiği röportajda Sertab Erener’i çok sevdiğini söyledi. Genç şarkıcı; 12-16 Mayıs tarihleri arasında Moskova’da yarışacak.
Röportajının videosu 38 bin kez 'tık'landı!
Hadise'nin Eurovision TV'ye verdiği röportajın videosu, internette kısa sürede 38 bin kere tıklandı. Hayranları, Hadise'yi çok sempatik buldu..
sp
Türkiye'yi 'Düm Tek Tek' şarkısıyla Eurovision'da temsil etmeye hazırlanan Hadise, yurtdışında yoğun ilgi görüyor. Şarkıcının bir ay önce Eurovision TV'ye verdiği röportajın videosu, kısa sürede 38 bin kez tıklandı! Hadise, hem kendini hem de şarkısını tanıttığı videoda; Eurovision için hazırladığı diğer iki şarkıyı albümünde seslendireceğini söylüyor.

Benim için hediye oldu
Sempatik tavırlarıyla puan toplayan seksi şarkıcı; 'çok tıklanan' röportajında şunları anlatıyor: "İnsanları eğlendirmeyi seviyorum. 2009'da Eurovision'un bir parçası olmak benim için bir hediye. 'Düm Tek Tek', Eurovision konseptine çok uygun bir şarkı ve beni de yansıtıyor. Ama diğer iki şarkı da çok iyiydi. Muhtemelen onları albümüme koyacağım. Belki de single yaparım. 'Düm Tek Tek' aslında kalbimizin ritmidir. Türkçe'de biz öyle deriz..."
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
8 Mart 2009       Mesaj #5
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Hadise Açıkgöz
Klip için 50 bin liralık kıyafet!
'Düm Tek Tek' şarkısı için Ata Stüdyoları'nda Metin Arolat yönetiminde klip çeken Hadise'ye; Gizia markası tarafından özel bir koleksiyon hazırlandı.
Mayokini de seçti
Klip için ipek şalvarlar, altın rengi derin bacak dekolteli elbiseler, minik ceket ve göğüs dekolteli yelekler ile beyaz bir mayokini tercih eden Hadise'nin giysileri; 50 bin TL tuttu. Gizia firması; 10 parça giysiden oluşan bu özel koleksiyon için Hadise'den ücret talep etmedi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
14 Mart 2009       Mesaj #6
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Hadise Açıkgöz
Ad:  hadise.jpg
Gösterim: 2051
Boyut:  14.8 KB
450 bin TL'ye Yedigün Hadise
Yedigün Yıldızları Projesi için anlaşan Hadise, Yedigün içeceğinin reklam filmi için kamera karşısına geçti. Hadise, Yedigün reklam setinde 40 saat uyumadan çalıştı. Alice BBDO Reklam Ajansı tarafından çekilen reklam filminde toplam 75 kişilik çekim ekibi ve 150 kişilik figürasyon görev aldı. İki günde 4 bin kutu Yedigün içildi. Reklam müziği olarak Hadise'nin 'Stir Me Up' şarkısı kullanıldı.

Yaz Konserleri Geliyor
Yönetmenliğini Bahadır Karataş'ın yaptığı reklam çekimi için Hadise'nin daha önce 'Stir Me Up' klibinde ve konserlerinde beraber dans ettiği dansçılar Brüksel'den özel olarak getirtildi. Toplam beş adet kostüm giyen Hadise, stilisti Mahmut Karadağ ile çalıştı. Hadise'nin Yedigün reklamı önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak. Hadise'nin bu reklam filmi ve yaz aylarında yapacağı konserlerin karşılığı olarak 450 bin TL aldığı konuşuluyor.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
17 Mart 2009       Mesaj #7
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Hadise Açıkgöz
Ad:  hadi.jpg
Gösterim: 1995
Boyut:  7.6 KB
Hadise'nin 'Düm Tek Tek' adlı parçasının klibinin görüntüleri büyük ilgi gördü.

Ad:  hadise.JPG
Gösterim: 1573
Boyut:  8.7 KB
Hadise 9'uncu sırada yarışacak
Moskova'da Mayıs ayında yapılacak 54. Eurovision şarkı yarışmasının yarı final sıralama kuraları dün akşam çekilirken, Türkiye'yi yarışmada temsil edecek Hadise'nin kura sonucunda 9. sırada sahneye çıkacağı belli oldu. Eurovision yarışması Türk delegasyonu Başkanı Kürşat Özkök, "İyi bir kura. Kuradan daha önemlisi yarıştığımız şarkı çok iyi" dedi. Öte yandan Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise'nin 'Düm Tek Tek' adlı parçasının klibi, reklam ve klip yönetmenliği yapan Metin Arolat tarafından çekildi.

'En İyisini İstedik'
Arolat'ın "Şimdiye kadar yapılan çalışmaların en iyisi olmasını istiyoruz" dediği klibin görüntüleri internette yayınlanmaya başladı. Klibin görüntüleri büyük ilgi gördü ve halktan tam not aldı. Yerli ve yabancı Hadise hayranları "Yeni video klip sıralamayı yükseltir" yorumlarında bulundu.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
hadisefanclub - avatarı
hadisefanclub
Ziyaretçi
17 Haziran 2009       Mesaj #8
hadisefanclub - avatarı
Ziyaretçi
Hadise Açıkgöz
attachmentphp?attachmentid17981&ampd1237046894
450 bin TL'ye Yedigün Hadise
Yedigün Yıldızları Projesi için anlaşan Hadise, Yedigün içeceğinin reklam filmi için kamera karşısına geçti. Hadise, Yedigün reklam setinde 40 saat uyumadan çalıştı. Alice BBDO Reklam Ajansı tarafından çekilen reklam filminde toplam 75 kişilik çekim ekibi ve 150 kişilik figürasyon görev aldı. İki günde 4 bin kutu Yedigün içildi. Reklam müziği olarak Hadise'nin 'Stir Me Up' şarkısı kullanıldı.

Yaz Konserleri Geliyor
Yönetmenliğini Bahadır Karataş'ın yaptığı reklam çekimi için Hadise'nin daha önce 'Stir Me Up' klibinde ve konserlerinde beraber dans ettiği dansçılar Brüksel'den özel olarak getirtildi. Toplam beş adet kostüm giyen Hadise, stilisti Mahmut Karadağ ile çalıştı. Hadise'nin Yedigün reklamı önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak. Hadise'nin bu reklam filmi ve yaz aylarında yapacağı konserlerin karşılığı olarak 450 bin TL aldığı konuşuluyor.


Güzel Sanatcimiz Hadise acikgoz Resmi internet Sayfasi,
Hadisenin menjeri Habertürk'te söyledigine göre, Sayfanin kurucusu Arif duran Usakliymis ve Sitenin Merkezi Usak'mis.

http://www.hadisefanclub.com
TUM HERKEZİ BEKLİYORUZ DEDİLER..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
LaSalle - avatarı
LaSalle
Ziyaretçi
7 Ağustos 2010       Mesaj #9
LaSalle - avatarı
Ziyaretçi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
13 Nisan 2011       Mesaj #10
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Hadise Aşk Kaç Beden Giyer 2011 Albüm Yakında

Hadise Açıkgöz

Hadise Açıkgöz

Türü:Pop
Yayın Tarihi:14/04/2011

Albümdeki Eserler
  • Burjuva
  • Mesajımı Almıştır O
  • Aşk Kaç Beden Giyer
  • Kalbine Yalan Bulma
  • Melek
  • Yetenek
  • Superman
  • Macera
  • Harakiri
Hadise nin merakla beklenen albümü
14.04.2011de.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

27 Nisan 2014 / Misafir Soru-Cevap
24 Ekim 2008 / MaRCeLLCaT X-Sözlük
29 Eylül 2013 / Misafir Soru-Cevap
4 Aralık 2010 / _Yağmur_ X-Sözlük