Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Müzik tr
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-09-2008   #1 (mesaj-linki)
Ercan Demirel (Ercan Demirel Kimdir?- Ercan Demirel Hakkında)

Ercan Demirel
15.03.84 yılında Almanya'da Mainz şehrinde üç çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi.
Anne Ve Baba 1990 yılının ortalarında ağabeyinin müziğe olan ilgisini keşfeder ve kısa bir zaman içerisinde çocuklarının Wiesbaden Şehrinde Org'la müzik dersi almalarını sağlarlar.
İki yılı aşkın bir zaman içerisinde üç kardeş haftada bir saat olmak üzere Org çalmaya ve Nota öğrenmeye gayret gösterirler.
Aralarından ağabeyleri başarılı bir şekilde sertifikasını aldıktan sonra,kardeşleriyle birlikte okuldan ayrılır.
Okulda olduğu zamanlarda neredeyse ağabeysi kadar başarı gösteren ERCAN,o günden sonra eksikliklerini ağabeysinden tamamlamaya çalışır.

1992-1996 yılları arasında ağabeyinin de desteğini alan Ercan, evde Org dışında Gitar ve Saz'la da kendisini yetiştirmeye gayret gösterir.

1997 yılında ağabeyinin yanında ilk sahne ile buluşan Ercan, bu günden itibaren günden-güne kendisini geliştirmeye gayret gösterir ve Grup <DEMİREL KARDEŞLER'in> oluşmasına katkıda bulunur.

1999-2001 yılları arasında okulunuda ihmal etmeyerek,arada bir Gitar ve Saz Kurslarına katılan Ercan,16 yaşından bu yana naçizane yapmış olduğu besteleriyle de grupta aranan eleman konumuna gelir.

2006 yılının ortalarında mesleği gereği, müziğe vakit ayırtamayan ağabeyinin sahne hayatına
vedasıyla, sahneyi tek başına paylaşmak zorunda kalan Ercan, ihtiraslı bir şekilde okuluna parelel, kendine özgü bestelerini home stüdyosun da yapmaya devam eder.

2007 yılında liseli yıllarını Üniversite ile birleştiren Ercan 06.06.2007 tarihinde Frankfurt HAVANA CLUB'de şarkı yarışmasına katılır ve Jüri tarafından birincilik ödülüne layık görülür.

Seviyorum Seni Anla
Giriş Kısmı 28 Sn

Kaynak:MsXLabs & Ercan Demirel Resmi Web Sitesi

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-09-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Ercan Demirel (Ercan Demirel Kimdir?- Ercan Demirel Hakkında)

Ercan Demirel

Eski 24-09-2008   #3 (mesaj-linki)

Ercan Demirel - Seviyorum Seni Anla

Ben neyleyim faydası yok bir şeyin
Param parça bir haldeyim tutmaz oldu ellerim
Yüreğimde bir acı tadım tuzum kalmadı
Ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı

Seninle olmak çok güzel
Bir dakikan ömre bedel
Kokun sarmış dört yanımı
Dayanmak çok zor hadi gel

Ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda
Sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada
Al beni kollarına bırakma kurda kuşa
Seviyorum seni anla

Ercan Demirel-Ayrılamamki Severken

Can damarimdan ayrildim
Kapimi çarptim arkama bakmadim
Gururumdan geçemedim
Onu bir kez dinlemedim
Tanrim bana sen yardim et

Anlamadimki neyoldu
Karar verdim
çok erkenden
Naseviniyaldim simdi
Ayrilamamki severken

Yureyimin sesi bana
Hesab sorar gibi oldu
Bebeyim bu gunden beri
Kalbim çiçek gibi soldu

Can damarimdan ayrildim
Kapimi çarptim arkama bakmadim
Gururumdan geçemedim
Onu bir kez dinlemedim
Tanrim bana sen yardim et

Anlamadimki neyoldu
Karar verdim
çok erkenden
Naseviniyaldim simdi
Ayrilamamki severken

Yureyimin sesi bana
Hesab sorar gibi oldu
Bebeyim bu gunden beri
Kalbim çiçek gibi soldu

Ercan Demirel-Elveda Deme

Karsimda durdugunda gözlerine baktigimda.
Icimden birseyler kopuyor olmuyor.
Nefesim daraliyor yeminler bozuluyor.
Cinmisin perimisin anlamadim.
O deniz gözlerinden alamam gözlerimi.
Gider eski zamana aglarim yana yana.

Gitme kal be yanimda, Surada bas ucumda.
Sana kurban olurum elveda deme bana.
Ben seni el üstünde, Hatta bas üstünde.
Tasirim merak etme elveda deme bana.

Son Düzenleyen YagmurTanesi; 24-09-2008 @ 22:58. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 25-09-2008   #4 (mesaj-linki)

Ercan Demirel-Zaman

Masum bakisina kandim,
Bile Bile kendimi yaktim,
Zor oldu,
Cok savastim ama sonunda basardim,

Pismanim pisman,
Sana yaptiklarimdan,
Utaniyorum inan,
İnsanim bende,insan
Birak telafi etsin zaman ...

Geceler boyu karanlikta durdum,
Kendimi sürekli avuttum,
Senin o yikilmaz gururun,
Yüzünden kendimden oldum,

Pismanim pisman,
Sana yaptiklarimdan,
Utaniyorum inan,
İnsanim bende insan,
Birak telafi etsin zaman ...

Kokun cok yakinimda,
Elimi uzatip sana dokunamasamda,
Tam surdasin her hatiranla,
Hasretim yine bugün sana
Eski 02-11-2008   #5 (mesaj-linki)

Ercan Demirel

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ben dün gece rüyamda dinle, ben dün gece rüyamda şarkısı dinle, ben dün gece rüyamda şarkısını dinle, ercan demirel, ercan demirel kim, ercan demirel kimdir, ercan demirel resimleri, ercan demirelin resimleri, ercan demirelin şarkıları, ercan demırel,
Ercan Demirel (Ercan Demirel Kimdir?- Ercan Demirel Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mithat Demirel (Mithat Demirel Kimdir? - Mithat Demirel Hakkında) estudiantes Spor tr 1 22-07-2008 21:24
Hakan Demirel (Hakan Demirel Kimdir? - Hakan Demirel Hakkında) estudiantes Spor tr 1 22-07-2008 21:17
Füsun Demirel (Füsun Demirel Kimdir? - Füsun Demirel Hakkında) estudiantes Sinema tr 1 02-07-2008 22:46
Ali Demirel (Ali Demirel Kimdir? - Ali Demirel Hakkında) Gabriella Kahraman Türkler 0 20-05-2008 22:30
Ali Ercan (Ali Ercan Kimdir? - Ali Ercan Hakkında) Tiglon Müzik tr 1 26-09-2007 16:12
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11566496 saniyede (67.37% PHP - 32.63% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz