Arama

Akın Vardar

Güncelleme: 16 Mayıs 2012 Gösterim: 2.537 Cevap: 0
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
16 Mayıs 2012       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Akın Vardar
Akın Vardar, 1975’te Tekirdağ Hayrabolu’da doğdu. Müzik yolculuğuna ilkokul yıllarında başladı. Sevdiği şarkıları flütle çalıp söylerken içinde duyduğu heyecanı keşfetti. Lise yıllarında rock müzikle tanıştı ve 1995’te bir grup kurdu. Grupta solist olarak görev alan sanatçı profesyonel müzik yaşamına da bu şekilde ilk adımını attı. Ve artık bu yolculuğun içindeydi…
Sponsorlu Bağlantılar

Akın Vardar

Fikret Kızılok, Barış Manço ve Cem Karacanın şarkılarından oluşan repartuarının yanı sıra Rolling Stones, Metallica, Tom Waits ve Nick Cave gibi yabancı sanatçılarda kendi tarzını bulmasında yardımcı oldu.
2000 yılında Belçika’ya yerleşmeye karar verene kadar İstanbul’da müzik çalışmalarına devam etti. Bu dönemde İstanbul’da, özellikle Beyoğlu’nun hatırı sayılı çeşitli mekanlarda sahne aldı. Belçika’da yaşadığı yıllarda kendi müzik çalışmalarına ağırlık verdi. Brüksel’de ünlü müzisyenlerle çalışma fırsatı buldu. 3 yıllık uzun bir çalışmanın ardından “Yalnızsın” albümü 2009 yılında dinleyicilerin beğenisine sunuldu.
Şarkılarını paylaşmaya karar verdikten sonra, kendisine inanan kişilerden oluşan bir ekip kurmaya başladı ve çalışmalarına bu işin merkezi ve üç yıl boyunca müzik yaptığı şehir İstanbul’da adım attı. Eski müzisyen arkadaşlarının da yardımıyla ekibi kurdu.
  • PROJELER
  • Çağan Irmak’ın “Karanlıktakiler” filminde “Yalnızsın” albümünden “Derinlerde” isimli şarkısı backround müzik olarak kullanıldı.
  • Yönetmenliğini Fırat Çavaş’ın yaptığı Divane Aşık Gibi şarkısıyla 45 müzisyeni bir araya getiren “Doğa İçin Çal” projesinde yer aldı.
  • 10 Kasım Atatürk’ü anma projesi olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan albüm projesinde “İzmir’in Kavakları” türküsünü yorumladı.

Biyografi Konusu: Akın Vardar nereli hayatı kimdir.
Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

4 Temmuz 2015 / KENCISii Bilim tr
21 Haziran 2008 / KENCISii Bilim tr
4 Temmuz 2015 / _Yağmur_ Edebiyat tr
9 Ekim 2008 / Kral_Aslan Asker tr
30 Temmuz 2008 / Kral_Aslan Spor tr