| | #1 (mesaj-linki) |
Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında)![]() Aşk oyunu Hatam belki kalbi oyuncak sanmam.. aþkta salýncak gibi sallanmam. o kadar cahilim ki.. hayalini bile kurmam imkansýz inanki sevgilim bugün bana aþk nedir die sorsan.. tek anlamý geceler boyu aðlamam.. üstüm baþým sevda içinde yakalandým bitap biçimde ellerimde kadife kelepçe veda deil mi bu yolun sonu uçurumlar kolay deilki bu dolunca gözlere yaþlar zaman gelince nafile dersin bir küçük elveda....... ![]() KEREMCEM Nerelere Gideyim Bedenimden daha büyük bir yalan Söylemedim sana inan Bütün hepsi yalan olsa bile Ne farkeder bunca sevgiyle Başlarken herşey bir rüya gibiydi İnan sendin tek sevgili “Git” söylenecek kelime Bensizliğe hazır değilsen bile Ben sana söylemeden Sen beni hissetmeden Biz denedik ikimiz Yoksa bitiyor mu başlarken Son bir defa dön bak ve söyle Nerelere gideyim Sen yanımda olamayınca Gecelerim uzun oluyor Sabahlarımda sen olmayınca Ah olaydın, yar olaydın Öpüp de sarsaydın | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Keremcem Hayranları Buraya![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
![]() KEREMCEM_EYLÜL Senden aldım yine ilhamı Yüzünden aldım gözümden gitmiyor aşkım Bekleme kendini göster Benden aldın beni bitanem Götürdün ama uzaktan olmuyor aşkım Bi haber kendini gönder Eylülün ortasında ha yak beni yağmur öncesi Kırmızılar içinde güller kıskanır seni Ey aşk nihayet Kalmadı yarama basmayan Gül yerine diken kokladım Çal kapıyı gel yar yine Aşkına nihavent şarkılarla avundum Sen yerine hüzünle doldum Öyleki sana vuruldum Çalsın nihavent Ellere inat devam et Öylece dokunup öp beni Yokluğu acıtan sevgili Affet... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Keremcem Hayranları Buraya![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Keremcem Hayranları Buraya![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Galois (Galois Kimdir? - Galois Hakkında) | NoRanynn | Bilim ww | 1 | 25-11-2007 16:28 |
| Prof. Dr. Abdülaziz Rantisi (Abdülaziz Rantisi Kimdir? - Abdülaziz Rantisi Hakkında) | KENCISii | Siyaset ww | 0 | 16-11-2007 10:30 |
| Yrd. Doç. Dr. İzzet Sak Hakkında Kimdir? (İzzet Sak Kimdir? - İzzet Sak Hakkında) | Kral_Aslan | Bilim tr | 0 | 11-04-2007 20:54 |
| Dimitri Kantemiroğlu (Dimitri Kantemiroğlu Kimdir? - Dimitri Kantemiroğlu Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik tr | 1 | 17-11-2006 12:58 |
| Refik Halit Karay (Refik Halit Karay Kimdir? - Refik Halit Karay Hakkında) | GusinapsE | Edebiyat tr | 0 | 03-05-2006 01:01 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||