Arama

Nancy Ajram

Güncelleme: 23 Ekim 2015 Gösterim: 60.988 Cevap: 1
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
22 Temmuz 2009       Mesaj #1
reyan - avatarı
Ziyaretçi


Sponsorlu Bağlantılar
Nancy Ajram
Nancy Ajram ya da Nancy Nabil Ajram (Arapça: نانسي نبيل عجرم) "Nan-si Ac-ram" (d. 16 Mayıs1983); Lübnanlı şarkıcı.
16 Mayıs 1983 doğumlu Lübnan'lı şarkıcı, Lübnan'ın başkenti olan Beyrut'un El-Eşrefiye (Al-Ashrafia) mahallesinde doğdu.
4 yaşında küçücük bir çocuk olmasın rağmen gözlerinin gözelliği etrafındakilerin dikkatini fazlasıyla çekiyordu.4 yaşında çok iyi bir yıl geçirdiği tartışmasız olan yıldızın sesini ailesi bu yaşlarda fark etmeye başladı.
Nancy Ajram 12 yaşına geldiğinde sesinin güzelliği ve olgunluğu öğretmenlerininde dikkatini çekti.Özellikle müzik öğretmeni bunu fark edince Nancy ile özel ilgilenmeye başladı.Müzik öğretmeni Nancy'e sesini kullanmayı öğrettikten sonra Nancy'i Lübnan'ın en iyi ses ve müzik eğitimi veren öğretmeniyle tanıştırdı.Bu kişiye ulaşmak hiçte kolay değildi.Nancy ise bu yaşında bu kişiden ses ve müzik dersi alıp bu kişiyle bu küçük yaşında düet yaptı.Nancy bu önemli kişi ile düet yapan en küçük kişi olarakta tarihe geçti.
Nancy 16 yaşına geldiğinde bir ses yarışmasına katıldı.Yarışmacılar küçük olduğu için ona kazanma şansı vermiyorlardı.Fakat Nancy küçük yaşına rahmen o büyülü sesiyle yarışmayı kazandı.Böylece Lübnan'ın en genç şarkıcısı oldu.
2008 yılına geldiğimizde ise Nancy Ajram dünya evine girdi.Fadi adında bir doktor ile evlendi.Fadi çevresinde popüler biri olarak biliniyor.2008 yılı onun için mükemmel bir yıldı çünkü Arap aleminin video müzik ödüllerinde en iyi şarkıcısı ödülünü aldı ve kendini bir kez daha kanıtladı.Nancy şu anda Arap aleminin tartışmasız bir numarasıdır.
Nancy magazininde önemli noktalarında.Tüm Arap dergilerinde kapak resmi kullanılmıştır.Bunun yanında dünyanın sayılı dergileri arasındada kapak resimleri vardır.
Nancy hayranlarının kafasında dolaşan bir soru ise "Nancy'nin dini?" sorusu.Nancy bu konuda:"Bir Arap ülkesinde doğup büyümüş olabilirim ama bu benim Arap olduğumu göstermez.Anlayacağınız ben Arap değilim ve Müslüman da değilim.Ben bir Hristiyanım.Ama ikinci bir tercih yapacak olsam Arap ve Müslüman olmayı seçerdim.Ben Hristiyan olabilirim ama Arapların arasında onların kültürü ve dili ile büyüdüm.Anlayacağınız kişilik olarak kendimi bir Arap ve bir Müslüman gibi hissediyorum.Ama yinede kendi dinime ihanet edip Müslümanlığa geçemem." dedi




Nancy Ajram - Vikipedi
Son düzenleyen Safi; 23 Ekim 2015 01:28
Biyografi Konusu: Nancy Ajram nereli hayatı kimdir.
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
23 Ekim 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Nancy Ajram

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Nancy Ajram.jpg
Gösterim: 6713
Boyut:  75.5 KB


Benzer Konular

1 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
19 Ocak 2007 / KisukE UraharA Siyaset ww
23 Şubat 2009 / careless_WhispeR Spor ww
19 Ekim 2015 / The Unique Felsefe ww