Arama

The Wanted

Güncelleme: 7 Haziran 2012 Gösterim: 65.595 Cevap: 3
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
5 Nisan 2011       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
The Wanted
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

thewanted1
Jay McGuiness, Siva Kaneswaran, Nathan Sykes, Max George, Tom Parker

The Wanted, Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ve Nathan Sykes'dan oluşan İngiliz-İrlanda pop erkek grubu. İlk çıkış parçaları "All Time Low" şarkısıyla olmuştur ve İngiltere listesinde 1 numaraya ulaşmıştır.

thewanted

Max George
maxgeorge
Maximillian Alberto "Max" George (Doğum : 6 Eylül 1988) İngiltere/Manchester doğumlu şarkıcı.
Siva Kaneswaran
sivakaneswaran
Siva Kaneswaran (Doğum : 16 Kasım 1988) Sri Lanka/Tamil asıllı baba, İrlanda asıllı anne, ikiz kardeşi Kumar ve diğer altı kardeşleriyle birlikte İrlanda da büyüdüler. Kaneswaran, çeşitli reklamlarda yer aldı ve “Storm Model Management” ile sözleşme imzaladı.

Kaneswaran, 5 Mart ve 23 Nisan 2008 tarihleri ​​arasında yayınlanan sekiz bölümlük “Rock Rivals” adlı tv serisinde Carson Coombs karakterini, ikiz kardeşi ise Caleb Coombs karakterini oynayarak aynı dizide yer almışlardır.
Jay McGuiness
jaymcguiness
James "Jay" McGuiness, (Doğum : 24 Temmuz 1990) Newark, Nottinghamshirebüyüdü. 13 yaşındayken “McGuiness went to Charlotte Hamilton School of Dance”Okulu'na gitti. Dört kardeş olan James’ın Tom adında ikiz kardeşi vardır.
Tom Parker
tomparker
Thomas Anthony "Tom" Parker, (Doğum : 4 Ağustos 1988) Tonge Moor, Bolton doğumlu şarkıcı.
Nathan Sykes
nathansykes
Nathan James Sykes, (Doğum : 18 Nisan 1993) grubun en genç üyesidir. Londra'da büyüyen Nathan daha sonra ailesiyle birlikte Gloucester taşındı. Nathan, 6 yaşındayken şarkı söylemeye başladı.
MaviKaranlık.com

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Biyografi Konusu: The Wanted nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
5 Nisan 2011       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
The Wanted Resimleri - Jay McGuiness - Siva Kaneswaran - Nathan Sykes - Max George - Tom Parker Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar
goldforever1

Single
2010
2011

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
4 Kasım 2011       Mesaj #3
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
The Wanted - Warzone (Battleground) 2011 - The Wanted Resimleri

thewantedbattleground
2011
Gerçekçi ol imkansızı iste...
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
7 Haziran 2012       Mesaj #4
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
The Wanted
Vikipedi, özgür ansiklopedi

TheWanted81HgYKuCIML SY470
The Wanted, İngiliz ve İrlandalı 5 erkek sanatçıdan oluşmaktadır. İngiltere merkezli olan grup; Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ve Nathan Sykes'dan oluşmaktadır. İlk single parçaları All Time Low Temmuz 2010'da çıkmıştır ve İngiltere listelerinde bir numaraya kadar ulaşmıştır. 25 Eylül 2010 tarihinde çıkan ilk albümleri The Wanted İngiltere listelerinde 4 numaraya kadar çıkmayı başarmıştır. 7 Kasım 2011'de yayınladıkları ikinci albümü Battleground'da bulunan iki parçayı albümden önce piyasaya çıkartıp büyük başarı yakalamışlardır. "Gold Forever" adlı şarkı UK Singles Chart'da 3 numaraya kadar gelmiştir, aynı albümdeki ikinci çıkış parçaları olan "Glad You Came" İngiltere'de 2 hafta, İrlanda'da 5 hafta liste başı olmuştur.

Geçmişi

2009-10: Oluşum ve The Wanted
The Wanted grubu toplu seçmelerle Jayne Collins tarafından 2009 yılında kurulmuştur. Kısa süre sonra grup albüm çalışmaları için Guy Chambers, Taio Cruz ve Steve Mac ile çalışmalara başladı. İlk single parçaları "All Time Low" Steve Mac prodüktörlüğünde Wayne Hector ve Ed Drewett tarafından yazılmıştır. All Time Low, 2010 yılında yayınlandı ve şarkı UK Singles Chart'ta 1 numaraya ulaştı ve Top 40 listesinde 17 hafta kaldı.Grubun ikinci single'ı "Heart Vacancy" yine Wayne Hector tarafından yazıldı ve 17 Ekim 2010'da yayınlandı. Şarkı UK Singles Chart'ta 2 numaraya kadar yükseldi. Grubun kendi adını taşıyan ilk albümleri 25 Ekim 2010'da piyasaya sürüldü ve albüm UK Albums Chart'a 4 numaradan giriş yaptı. Grup albümden 3. single olan "Lose My Mind" şarkısını X Factor'de sahnelediler ve şarkı daha sonra UK Singles Chart'ta 19 numaraya kadar yükseldi.

2011-günümüz: Battleground ve The Wanted (EP)
Mart 2011'de grup ülke çapında bir tur başlattılar. Grup ilk albümlerini tanıtmak amacıyla The Behind Bars Tour adı altında Mart ve Nisan ayında süren 16 sinema-tiyatroda konser verdiler.

Grup Ocak 2011'de 2. stüdyo albümü çalışmalarına başladı. Albümdeki şarkı yazarları: Steve Mac, Wayne
Hector, Ed Drewett, Diane Warren and Guy Chambers'dır. Albümün ilk single'ı "Gold Forever" Comic Relief'in de desteğiyle 13 Mart 2011'de yayınlandı. Şarkı UK Singles Chart'ta 3 numaraya kadar yükseldi. Ağustos 2011'de grup 2. singleları "Glad You Came"'i yayınladılar. Şarkı grubun ikinci 1 numarası oldu ve şarkı zirvede 2 hafta, UK Top Ten'de 6 hafta kaldı. Şarkı ayrıca İrlanda'da 1 numaraya yükseldi ve listelerde 5 hafta boyunca kaldı. "Glad You Came" aynı zamanda bazı Avrupa bölgeleri ve Avusturya'da şarkı listelerine girdi. Şarkı Billboard Hot 100'e girmeyi de başarmıştır. Grup 2011'in sonlarına doğru ABD'da ilk turlarını yaptılar ve grubun konser biletleri birkaç dakika içinde tükendi.

Albümün 3. single'ı "Lightning" 16 Ekim 2011'de yayınlandı, şarkı Britanya'da 2'ye İrlanda'da ise 5 numaraya kadar yükseldi. Grubun 2. albümü Battleground Britanya'da 7 Aralık 2011'de yayınlandı. Albüm UK listelerine 5'ten, İrlanda'da ise 4 numaradan giriş yapmıştır. 4. single "Warzone" 26 Aralık 2011'de yayınlanmış, şarkı radyolara Aralık ayından önce verilmiş ve klip yayınlamıştır.

Grup Britanya da dahil olmak üzere T4 on the Beach, V Festival ve iTunesFestival'de konserler vermişlerdir. Grup Kanadalı şarkıcı Justin Bieber tarafından desteklenmiş ve Bieber ile 8-9 Ekim'de Brezilya'daki konserinde sahne almıştır. Ayrıca grup Britney Spears'ın Femme Fatale turunda 6 Kasım Manchester Evening News Arena konserinde sahneye çıkmıştır. 9 Kasım 2011'de grup albümlerini tekrar yayınladılar ve albüme Example tarafından yazılmış "Chasing The Sun" şarkısı ve Rihanna düeti olan "Jealousy" şarkısı da eklendi. "Jealousy" daha sonra "Satellite" ile değiştirildi.

Üyeler

Max George
MaxGeorge 900 600 04 10 12 600x400
Maximillian Albert George (d. 6 Eylül 1988 Manchester), şarkıcı olmadan önce Preston North End takımında futbolcuydu ve takımla 2 yıllık bir sözleşmesi bulunuyordu. Max, The Wanted grubundan önce Avenue grubunun üyesiydi, grup Jonathan Lloyd, Scott Clarke, Ross Candy, Jamie Tinkle ve Max'den oluşuyordu. Grup, 2006'da X Factor yarışmasına katıldı elemelerden geçerli oyu alan grup Louis Walsh'un eğitim kampına katıldı, orada kurallara uymadıkları gerekçesiyle sözleşmeleri iptal edildi. Daha sonra grubun herhangi profesyonel yarışmaya girmesi yasaklandı. Avenue kendilerinin başarısız olduklarını ve Max de XFactor'ün suçunun olmadığını söylemiştir. Gruba daha sonra Jamie Tinkle yerine Andrew Brown katılmıştır, grup X Factor'den sonra "Last Goodbye" şarkısıyla bazı başarılar elde etmiştir. Şarkı UK Single Charts'ta 50 numaraya kadar yükselmiştir. Sonrasında "Can You Feel It?" şarkısını yayınlamışlardır. Grup 2009 Nisan'ında dağılmıştır. 2008'de Max halen grubun üyesiyken İngiliz gay dergisi AXM dergisinin kanser araştırmalarına destek için hazırladığı Çıplak Sayı kapağına çıplak poz vermiştir. Max İngiliz aktris Michelle Keegan ile nişanlıdır. Michelle ile The Wanted konserlerinden birinde tanışmıştır.

Nathan Sykes
nathan
Nathan James Sykes (d. 18 Nisan 1993 Abbeydale, Gloucesterg), annesi, kız kardeşi ve müzik öğretmeniyle büyümüştür. 6 yaşında şarkı söylemeye başlamış ve ilk performansını 6 yaşında yapmıştır. 11 yaşında Sylvia Gençler Tiyato Okulu'na gitti. Nathan performanslar sergilemeye devam etti ve 2003'te Britney Spears's Karaoke Kriminals da dahil olmak üzere birçok yarışmayı kazanmıştır. 2008'de Bristol'deki Live and Unsigned müzik yarışmasında performans sergilemiştir. Nathan Norveç'te düzenlenen 2004 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması'nda Britanya'yı temsil etmiştir. İngiliz finali elemelerinde Born to Dance şarkısını seslendirmiş ve 3. olmuştur.

Siva Kaneswaran
tumblr lsir3miJuY1qceam6
Siva Kaneswaran (d. 16 Kasım 1988 Dublin), Sri Lankalı babası, İrlandalı annesi, ikiz kardeşi Umar ve 6 kardeşiyle büyümüştür. Siva 16 yaşında modelliğe başlamış, çeşitli reklamlarda rol almış ve Storm model ajansıyla bir sözleşme imzalamıştır. Siva 5 Mart-23 Nisan 2008 yılları arasında Rock Rivals'ın 8 bölümünde kardeşi ile birlikte rol almıştır. Siva, Carson Coombs'u, kardeşi Kumar da Caleb Coombs'u canlandırmıştır. Kardeşler ayrıca Max Amca adlı dizinin Max Amca Tennis oynuyor (11 Ağustos 2008) bölümünde kısa bir rol almışlardır. Kaneswaran model kampanyaları aracılığıyla keşfedildi ve sonuç olarak gruba alındı.

Jay Mcguiness
The Wanted
James Noah Carlos Mcguiness (d. 24 Ağustos 1990 Newark, Nottingham), Newark'taki Holy Trinity Roman Catholic Okuluna katıldı. 13 yaşında Charlotte Hamilton dans okuluna gitti. Tom adında bir ikizi ve 3 kardeşi vardır.

Tom Parker
the wanted tom parker 1291486329 view 2
Thomas Anthony Parker (d. 4 Ağustos 1988 Bolton), 16 yaşında gitar çalmayı öğrenmiştir. X Factor yarışmasına katıldı ancak ilk elemeleri geçemedi. Manchester Metropolitan Üniversite'sinde Coğrafya bölümünü okudu. Ama müzik kariyeri için okulu bıraktı. Tom, The Wanted'dan önce 2009'da Take That grubunun devamı olan Take That II ile Kuzey İngiltere'deki turlarına katıldı.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
In science we trust.

Benzer Konular

1 Temmuz 2010 / RaDaR_39 Oyunlar
13 Şubat 2009 / RuffRyders Oyunlar