Arama

SS501

Güncelleme: 30 Mart 2014 Gösterim: 38.667 Cevap: 11
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
27 Ocak 2012       Mesaj #1
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
SS501
MsXLabs.org & Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

SS501 (Double-S 501 olarak söylenir) Güney Koreli 5 erkekten oluşan dünyanın müzik grubudur. DSP Entertaintment (Daesung enternaintment) altındadırlar. Beş üyeden oluşan bu grup özellikle hayranlarına olan bağlılığı ile hayranlarının kalbini kazanmıştır. Grup üyeleri ; Kim Hyun Joong (Lider), Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min ve Kim Hyung Jun. Grubun resmi fan adı TripleS'dir. Grubun rengi parlak yeşildir.
2005'de ilk albümleri "Warning" ile çıkış yapmışlardır ve ikinci bir albümde "Snow Prince" olarak 2005'in sonlarında çıkmıştır. 2006'nın çoğunu aktif olmayarak geçiren grupun aslında büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu ve ilk hayranlarıyla Nisan ayında Japonya'da görüsmüşlerdi. Temmuz-Eylül 2006 aralarında ilk konserlerini de vermişlerdir. Seul, Busan ve Daegu'da (Güney Kore), ve Osaka (Japonya). 2006'nın sonlarında Güney Kore'ye geri dönüp ilk gerçek albümlerinin çalışmalarına başlayan grup, 10 Kasım'da albümleri çıkmıştır. "Unlock" ve "Four Chance" de o albümde olan parçalar arasında. 600'üncü günlerinde (26 Ocak, 2007) SBS İnkı Gayo'da "Four Chance" şarkısıyla da ödül kazanmışlardır.

wallpaper

Grup Üyeleri

Kim Hyun Joong
Doğum ad:ı Kim Hyun Joong (Gim Hyeon Jung)
Doğum: 6 Haziran 1986, Güney Kore
Meslekler: Şarkıcı, Aktör
Kim Hyun Joong (d. 6 Haziran 1986, Seul), Güney Kore'li şarkıcı ve aktördür. Ayrıca Güney Kore'nin en sevilen müzik gruplarından biri olan SS501'in lideridir. Oyunculuğa 2005'de Nonstop dizisinin 5. sezonuyla adım atmıştır. Ona şöhreti getiren ise 2009 yapımı Boys Over Flowers dizisinde canlandırdığı Yoon Ji Hoo karakteridir. Kim Hyun Joong şu sıralar çekimleri tamamlanan Mischievous Kiss(Playful Kiss) dizisiyle şöhretini pekiştirmektedir.
Şarkıcı, 2011 Haziranında solo albümü "Break Down" ile K-Pop listelerinde büyük bir başarı yakalamıştır. Lideri olduğu SS501 grubunun bir süreliğine ara vermesiyle solo albüm yapan Kim Hyun Joong, "Break Down" albümüyle 100.000 satış rakamına ulaşarak birçok başarılı grubu geride bırakmıştır. Break Down albümünde bulunan şarkılar:
Intro (Let Me Go), Break Down (feat. Double K), Please, Kiss Kiss, Please (Inst.),

Heo Young Saeng
Doğum adı: Heo Young Saeng
Doğum: 3 Kasım 1986, Gyeonggi-do, Gwangju
Meslekler: Şarkıcı
Etkin yılları: 2005-Günümüz
Plak şirketi: DSP Media Entertainment (2005-2010), B2M Entertainment (2010-Günümüz)
Heo Young Saeng (d. 3 Kasım 1986) Güney Koreli şarkıcıdır.
İlk olarak SM Entertainment’te stajyerdi. Daha sonra DSP Entertainment’e katıldı ve SS501 üyesi olarak 8 Haziran 2005’te ilk çıkışını yaptı. 2006 yılında Park Jung Min ile birlikte Mayıs'tan Ağustos'a kadar (SBS)Youngstreet Radyosu'nda DJ'lik yaptı. Ses tellerindeki rahatsızlıktan dolayı devam edemedi. Park Jung Min ve Kim Hyun Joong'un solo çalışmaları dolayısıyla SS501 albüm Temmuz 2009'a ertelendi. Bu nedenle, diğer üç üye Heo Young Saeng liderliğinde bir alt birim oluşturmuş ve 2008 yılı Kasım ayında UR Man adlı mini albümünü yayınlamışlardır. Solo şarkısı "Is it love? " UR Man albümü zamanında piyasaya çıktı. Şarkıyı kendi yazmış ve düzenlemiştir. SS501 üyeleri arasında bu şekilde çalışma yapan tek kişidir. Bu şarkıyı 2007 yılında SS501 Japonya faaliyetleri sırasında yazmıştır.2011 yılında solo albümünü çıkarttı.Bu albümde bayan Koreli pop grubu 4minute'in rapçisi Hyuna ile birlikte "Let İt Go" şarkısını seslendirdi.Bu şarkı albümün çıkış parçasıdır.Albüm ün ikinci şarkısı "Rainy Haert"ı ise SS501'daki grup arkadaşı Kim Kyu Jong ile seslendirmiştir.

Kim Kyu Jong
Doğum adı:/ Kim Kyu Jong (Kim Kyu Jong)
Doğum: 24 Şubat 1987, Güney Kore
Meslekler: Şarkıcı, Aktör
Kim Kyu Jong (d. 24 Şubat 1987, Jeonju), Güney Kore'li şarkıcı, DJ, program sunucusu ve aktördür. Kim Kyu Jong 2005 yılında SS501’in bir üyesi olarak hayatımıza adım attı. SS501’in üye seçmeleri için düzenlenen yarışmayla son üye olarak gruba dâhil oldu. 2006 yılında çeşitli programlara katılan Kim Kyu Jong “Youngstreet” programını Park Jung Min (SS501’in üyesi) ile birlikte sunmuştur. Grubun düşük vokallerinden biridir. 2009 yılında ünlü bir fotoğraf makinesi markasının reklam amaçlı mini dizisi SETI'de rol almıştır.

Park Jung Min
Doğum adı: Park Jung Min (Pak Jong Min)
Doğum: 3 Nisan 1987, Güney Kore
Meslekler: Şarkıcı, Aktör
Park Jung Min (d. 03 Nisan 1987, Seul), Güney Kore'li şarkıcı, DJ, program sunucusu ve aktördür. Park Jung Min 2005 yılında SS501’in bir üyesi olarak hayatımıza adım attı. SS501’in üye seçmeleri için düzenlenen yarışmada 2. olarak gruba dâhil oldu. 2006 yılında çeşitli programlara katılan Park Jung Min “Youngstreet” programını önce Heo Young Saeng (SS501’in üyesi) ile daha sonra Kim Kyu Jong (SS501’in bir diğer üyesi) ile sunmuştur. Grubun düşük vokallerinden biridir. 2010 yılında herkes tarafından beğeniyle izlenilen “Human Theater (İnsan Tiyatrosu)”da oyunculuğu ile göz doldurdu. Daha sonra Özel bir dergi için Tv’de hazırlanan “What a Women Wants (Kadınlar Ne İster)” adlı programda yer aldı. Şimdi ise Dankook Üniversitesi'ne lisede de beraber okuduğu Kim Hyung Jun ile devam etmekte. (Jung Min'in okuduğu bölüm Otel Yöneticiliği Bölümü )
Park Jung Min, “Grease Müzikali”ndeki 'Danny Park' rolüni kazanabilmek için çok çalıştı. Çalışmaları sayesinde En İyi Müzikal Yeteneğin seçildiği yarışmada Yesung (Super Junior) ve diğer güçlü rakiplerini geride bırakarak “Altın Bilet Ödülü”nü aldı ve rolü oynamaya hak kazandı.
Jung Min’in ayrıca, “Royal Avenue” adlı online alışveriş merkezinin sahibidir. Online alışveriş merkezi olarak başladığı mağazasını Nisan ayında Güney Kore’de bir kafede küçük bir defile düzenleyerek tanıttı. Temmuz ayında ise Çin’de küçük bir mağaza açtı. Açılışta Park Jung Min, Çinli müşterileri için bir sürpriz hazırladığını ifade etmiştir.
10 Ağustos 2010’da bağlı olduğu yapım şirketini değiştirerek CNR Media ile anlaşma sağlamıştır. Bu şirket Tayvan şirketi “Comic-Ritz” ve Kore şirketi “ROY MEDIA” ortaklığından oluşur.
CNR Medya göre, “Park Jung Min, Güney Kore’de her yere ulaşmak ve Asya’da daha geniş kitlelere ulaşmak için bizi tercih ederek, anlaşmayı imzalamıştır. Gelecekte Asya’da sağlam bir konumda olacaktır. Ayrıca Jung Min, SS501'in Jung Min'i olarak SS501’in her faaliyetine katılacaktır. SS501 faaliyetleri onun için öncelikli ve önemlidir.”
Son olarak solo kariyerine Japonya'da 18-23 Kasım 2010 arası rol aldığı "Bonds of Boys" Müzikali ile devam etmiştir.
CNR Media bandrollü ilk solo albümü “Not Alone” 25 Kasım 2010’da çıkması gerekiyordu. Ancak Kuzey Kore’nin, Güney Kore’ye saldırması albümün çıkış tarihini 20 Ocak 2011’e ertelenmesine neden oldu. Bu erteleme sayesinde albüme “Alone” şarkısı da eklendi. CNR Media albüme yeni şarkının eklenmesinin yanı sıra, albümün fiyatının da değişeceğini Park Jung Min'in Resmi Sitesinden duyurdu.


Kim Hyung Jun
İlk çıkışını SS501 ile 2005 yılında yaptı ve grubun en genç üyesi maknaesi olduğu için ona çoğunlukla "baby" denildi. Grubun en küçüğü olduğu için diğer üyelerin zorbalıklarına maruz kaldı. (Wikinin yalancısıyım. ) Park Jung Min'i mini konserinde ve solo klip çekimlerinde Jung Min'i ziyaret etti. Jung Min'de onu ziyaret etti, böylelikle birbirlerini desteklediklerini ve birarada olduklarını gösterdiler.
Kim Hyung Joon (3 Ağustos 1987 doğumlu) Koreli pop şarkıcısı, disk jokey ve SS501'in en genç üyesidir. Kardeşi Ki Bum U-KISS grubunun eski üyesidir. Dankook Üniversitesi Koleji'ne bağlı Lisede Park Jung Min ile okudu.
DSP Entertainment ile grubun sözleşmesi bitince solo kariyer yapmak için SPlus Entertainment ile sözleşme imzaladı.
Kardeşi Kim Ki Bum ile "Piro-Piro" adında bir alışveriş sitesi açtı. (HnB Company) İlk müzikali "caffeine" ile tiyatro hayatına başlayan Hyung Jun müzikalde çalışkan avukat rolünü oynadı. Kan Mi Youn "Paparazzi" klibinde oynadı. Japonya'da solo albüm için AVEX Entertainment ile sözleşme imzaladı. Solo albümü olan "My Girl"ü 8 Martta yayınladı.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Son düzenleyen ThinkerBeLL; 23 Ocak 2013 17:26
Biyografi Konusu: SS501 nereli hayatı kimdir.
In science we trust.
sailla - avatarı
sailla
Ziyaretçi
23 Ocak 2013       Mesaj #2
sailla - avatarı
Ziyaretçi
SS501

Sponsorlu Bağlantılar
SS501

Grup adı SS501 yani Double S Five Oh One'dır (Korecede Deo Beul E Seu Oh Gong). Mottoları "süper star 5 adam 1 grupta" olarak geçmektedir.Toplam 5 Koreli erkekten oluşmaktadır.Grubun resmi fan kulübünün adı "Triple S"tir.
Çıkışlarını 2005 yılında Warning ile yapıp büyük beğeni topladılar.Grup lideri Kim Hyun Jung'un Boys Over Flowers ta oynamasıyla grup iyice ünlendi.Solo çalışmalarıyla hız kesmeden hayran kitlelerini genişletmeye devam ettiler.Grup üyeleri çeşitli drama , mini drama ve müzikallerde yer almaya başladı ve Asya'nın en büyük müzik gruplarından biri haline geldiler.

SS501

En son 24 mayıs 2010da Destination adlı mini albümleri çıktı...Ardından grubun bağlı oldukları şirketle sözleşmesi bitti ve sorunlar yaşamaya başladılar.Bu 5'inin birlikte çıkardığı son albüm oldu.
Son albümlerinden biraz daha bahsetmek gerekirse,
albümün konsepti sadomazoşizmdi...gaz maskeleri ve kırbaçlarla çekilmiş yeni albüm fotoğraflarını yayınladıklarında triple s ler biraz şaşırmıştı doğrusu...
Albümün ilk klibini love ya adlı şarkılarına çektiler ve şarkıda klibide inanılmaz beğeni topladı. birçok ödüle layık görüldüler.
Çünkü klip üzerinde inanılmaz bir istek vardı ve yetkileler dayanamayıp klibi yayımladılar. dahası klip yayımlanmadan çok önce türk televizyonlarında reklamları yapılmaya başladı ve yayın tarihi verildi.
love ya nın ardından let me the one adlı şarkılarına bir klip hazırladılar ama bu klip hayranları hayal kırıklığına uğrattı. çünkü klip sadece eski konser , kulis ve kamera arkası çekimlerinden derlenmişti.
Gruptan sözleşmesi bittiği için ilk ayrılan liderleri Kim Hyun Jung oldu.Buda hayranlar için ayrı bi şoktu.Çünkü grup liderinin grubu bırakması çok anormaldi.Yinede fanlar onun yanında olduğunu gösterdi ve onu yeni projelerinde destekledi.Ardından grubun seksi karizma lakaplı Jung Min Park'ı bıraktı.Ama yinede kendisini hala SS501'in üyesi olarak tanıtıyor.Çünkü söylediklerine göre asla ayrılmamışlar , birbirlerine kendi öz kardeşlerinden daha yakınlarmış ve ileride tekrar birleşebilirlermiş(?)
Grup (lider hariç) son zamanlarda twitterda sürekli birbirlerine laf yetiştiyor ve hayranlarına eski günlerden farklı olmadıklarını gösteriyor.


Grup üyeleri

Kim Hyun Joong

SS501

  • Ad: Kim Hyun Joong (Gim Hyeon Jung)
  • Meslek: Aktör , Şarkıcı
  • Lakaplar: Puppy, Sexy boy
  • Doğum Tarihi: 1986-haziran-6
  • Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
  • Boy :180 cm
  • Kilo: 68 kg
  • Kan Grubu: B
  • Eğitim: Kyonggi Üniversitesi
  • Hobileri: Gitar ve piyano çalmak , dansetmek
  • Şahsi Ödülleri:
    • 2009 Seoul Uluslararası Drama Ödülleri en popüler erkek oyuncu ödülü (Boys Over Flowers)
    • 45. Baeksang Sanatçı Ödülleri (erkek oyuncu) Popülarite ödülü
  • TV Showları
    • Boys Before Flowers (KBS2, 2009)
    • Spotlight (MBC, 2008) cameo
    • Hotelier (TV Asahi, 2007) ep 7
    • Can Love Be Refilled? (KBS2, 2005)
    • Nonstop 5 (MBC, 2005) ep 208
Şu an aktif olarak playful kiss dramasında başrolde oynuyor.playful kiss itazura na kiss'den uyarlanan bi dramadır.


Heo Young Saeng


SS501
  • Doğum Tarihi: 3 kasım 1986
  • Boy:1.78
  • Kilo: 63
  • Kan Grubu: 0
  • Lakabı: Prens
  • Eşleştirildiği hayvan: Su samuru
Sessiz bi kişiliğe sahip.şarkıdadaki yüksek notalara kolayca çıkabiliyor...grubun en sakin ve aklı yerinde üyesi diyebilirim.
fotoğraf çekmeyi ve piyano çalmayı seviyor...DBSK grubunun üyeleriyle sıkı bir arkadaşlığı var.


Kim Kyu Jong

SS501
  • Doğum tarihi: 24 Şubat 1987
  • Boy: 1.81
  • Kilo: 65
  • Kan Grubu: A
  • Lakabı: Merkez
  • Eşleştirildiği hayvan: Goril
Gruptaki en "orta" kişidir.Söylediklerine göre grubu bi arada tutan kişiymiş.Hafif bi uykusu var.Çook utangaç ve çekingen.Ayrıca peltektir.Jung Min Park la beraber bir radyo programı yapıyolardı.


Jung Min Park

SS501
  • Doğum tarihi: 3 Nisan 1987
  • Boy: 1.86
  • Kilo: 67
  • Kan Grubu: 0
  • Lakabı: Seksi Karizma
  • Eşleştirildiği hayvan: At
Kendini tanıtırken her zaman "seksi karizma jung min" diye tanıtır. Grubun en konuşkan ve neşeli kişisidir.Grubun en küçüğü hyung jun en yakın arkadaşıdır.
Hatta onların lakabı "tom&jerry"dir.Jung min , hyung juna takılmaktan çok hoşlanır...Enerjik biridir ve genelde anormal davranışlar sergilerken görebilirsiniz.İş seksi dansetmeye geldi mi rakip tanımaz U_U (bkz:canlı programlarda bile meydan okumak). tap dans yapmak ve şarkı sözü yazmaktan hoşlanır. Aynı zamanda kendine ait bir giyim markası vardır (royal aveune) tavşan beslemekten hoşlanır.Müzikal ve dizilerde sıkça oynamaktadır.


Kim Hyung Jun

SS501
  • Doğum Tarihi: 3 Ağustos 1987
  • Boy: 1.80
  • Kilo: 60
  • Kan Grubu: 0
  • Lakabı: Baby
  • Eşleştirildiği Hayvan: Kaplumbağa
Grubun en küçüğü ve en duygusalıdır.Kardeşide korenin çok ünlü müzik gruplarından biri olan u-kiss in lideridir.Jung Min Park tarafından sürekli tartaklansada onu çok sevmektedir.Anketlerde ss501'in en sevilen çifti olarak seçilmişlerdir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #3
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
SS501
MsXLabs.org

SS501 DSP (Daesung Entertainment) şirketi tarafından 2005 yılında kuruldu. SS501 harflerle ve sayılarla birleştirilerek özel bir anlamı meydana getirildi.

İlk "S" süper, ikinci "S" star yani yıldız, 5-0-1 de 5 üye sonsuza kadar birlikte anlamına gelmektedir.

SS501 müzik grubunun hayranları TripleS olarak bilinmektedir.

2005-2006 Çıkış:

Çıkışlarını 8 Haziran 2005 yılında Kore'de "Kyeonggo" olarak bilinen bizim "Warning" diye bildiğimiz parçalarıyla yaptılar. İkinci Single'ları "Snow Prince" 2005'in sonlarına doğru yayınlandı. 2006 yılında grup fazla etkinlik yapmadı, nisan ayında Japonya'da hayran buluşması düzenlendi.

Bu boşluğun sebebi Heo Young Saeng'in boğazlarından rahatsızlanarak ameliyat olmasıydi. 2006'nın yarısında ilk konserleri olan "Step Up Concert" Osaka, Japonya'da yapıldı. 2006'nın sonlarına doğru Kore'ye "S.T.01 Now" adlı albümlerinin tanıtımı için döndüler.

"Unlock" ve "4 Chance" ilk full albümlerinden yayınlanan parçalar oldu. Tanıtım çalışmalarına başlandı ve birçok şşov programına çıktılar. Mnet kanalında S0S adlı bir programda yer aldılar.

2007-2008:

Japonya Aktiviteleri "Boys Over Flowers" ve "Bad Girl Diary":

Grup Japonya'da kendine yer edindi ve Japon hayranları kendilerini TripleS Japonya diye adlandırdı. Resmi çıkışlarını 25 Mart 2007'de gerçekleştirdiler ve ilk resmi hayran buluşmasını yaptılar. Grup "Kokoro" adlı Single'ı yayınladı ve Single solo söyledikleri şarkıları da içeriyordu. Yayınladıktan sonra ilk günde Oricon listesinde ilk 5 içerisindeydi sonraki gün 3. oldu.

Yıl sonuna doğru full albüm yayınlandı. 2008'de Kore'ye döndüler ve "Deja Vu" Single'ı 8 Mart 2008 yılında yayınladı. İlk şarkının tanıtımları yapılmaya başlandı. Müzik kanallarına geri dönüş yaptılar.

Deja Vu'nun başarısından sonra 2. Single'ları olan "A Song Calling For You"yu yayınladılar. Grup Music Bank veda sahnesini 6 Haziran 2008'de yaptı. 2 Ekim 2008'de resmi olarak duyuru yapıldı.

Grubun lideri Kim Hyun Joong Japonya'da "Hana Yori Dango" olarak bilinen dizinin Kore versiyonu "Boys Over Flowers"da oynadı. Park Jung Min'in "Grease" müzikalinde oynaması Kim Hyun Joong'un dizi çekimleri yüzünden grubun albüm yapması ancak 2009 yılında gerçekleşti.

Bu sırada diğer grup üyeleri "UR Man" adlı bir single albüm çıkardılar. Bu Single'larının Korecesi Nae Meoriga Nabbaseo (İngilizcesi: Because I'm Stupid) olan şarkının tanıtımını yaptılar. Dizinin başarısından dolayi, bu şarkı çok fazla beğenildi.

2gph

2009 Solo Albüm, 2. Mini Albüm ve İlk Asya Konser Turu:

İkinci Japonca albümü olan "All My Love" 13 Mayıs 2009'da yayınlandı ve grup albümü desteklemek için Japonya'da tanıtımlar yaptı. Grup üyeleri solo çalışmalarından oluşan bir mini albüm yayınladı.

Üyelerin solo albümlerinden sonra grup 2. mini albümleri "Rebirt"ın çalışmalarına başladı. 20 Kasım 2009'da sınırlı sayıda CD yayınlandı. Normal CD 22 Ekim'de yayınlandı. Özel sınırlı sayıdaki albümde 2 poster ve 100 tane fotoğraf bulunuyordu.

Geri dönüş şarkıları "Love like This" ile 2 kere Music Bank ve bir kerede Inkigayo Mutizen ödüllerini kazandılar.

1 Ağustos 2009'da grup ilk Asya konser turları olan Persona'ya başladı. Grup Seoul, Tokyo, Tayvan, Şangay ve Hong Kong'a gitti. Asya Turu'nun son ayağı olan Encore 27-28 Şubat 2010'da Seoul'de yapıldı. Geri dönüşlerini 1 Mayıs 2010'da yapmayı planlıyolardı ama olmadı. Mini albüm mü yoksa full albümü olduğu uzun süre açıklanmadı. Albümde yer alan şarkılardan biri olan "Crazy For You" Asya Konser Turu'nun her ayağında seslendirildi.

qbsa

2010: Üçüncü Mini Albüm:

Grup Tayland'da verdikleri konserin ardından, 27-28 Şubat 2010'da Seoul'de verdikleri konser ile Asya Turları olan Persona'ya son verdiler. "501" günü olan 1 Mayıs'ta albüm çıkarmayı istediler ancak son rötüşlar bitmediği için çıkarmadılar. 8 Mayıs'ta lider Kim Hyun Joong bir kaza geçirdi. Ardından 22 Mayıs 2010'da yapılan Dream Concert'te yıldızları daha bir farklı parladı. Kim Hyun Joong'un yaraları nedeniyle slow bir şarkı olan "Let Me Be The One" şarkılarını söylediler.

Dream Concert'in hemen bir gün sonrasında çıkış şarkılari olan "Love Ya" internete sızdı. Love Ya'nın klibini Find klibinde oynayan orkestra ile çektiler. Sızıntılar nedeniyle DSP albümü 24 Mayıs'ta yayınladı. "Love Ya" Music Bank'ta ikinci haftasında birinci oldu. Ertesi hafta da 1. oldu. 8 Haziran'da sözleşmelerinin bitmesi üzere tekrar çıkmadılar. DSP promosyonlara son verdi. (T_T)

28 Haziran 2010 tarihinde grubun lideri Kim Hyun Joong Keyeast şirketi ile (aktörlük yapmak üzere sadece oyunculuğu ile ilgili bölümlerde) resmen anlaşma imzaladı. Daha sonra, Park Jung Min'in Sony Tayvan ile sözleşme imzaladığı söylentileri yayıldı ama o hala şirket ile görüştüğünü ve karar vermediğini söyledi. Diğer 4 üye henüz herhangi bir şirketle anlaşma imzalamadığı için hala DSP Media'nın adı altındalar.

pce4
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #4
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Grup Üyeleri


1oor

uwwr

u60z

i49u

jo0z
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #5
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Albümleri:

SS501

Çıkış: 25.06.2005
Şirket: DSP Entertainment
Şarkı: 6

경고 (Warning)
Passion
Never Again
Take U High
Everything
Everything (Instrumental)

Snow Prince

Çıkış: 10.12.2005
Şirket: DSP Entertainment
Şarkı: 5

하얀사람 (3:21)
My Girl (4:17)
Snow Prince (3:24)
In Your Smile (3:34)
Fighter (3:33)

Deja Vu

Çıkış: 11.03.2008
Şirket: DSP Entertainment
Şarkı: 3

데자뷰 (Deja Vu) (3:32)
널 부르는 노래 (3:41)
Destiny (3:12)

화성남자, 금성여자 (Men from Mars, Women from Venus)

Çıkış: 29.04.2009
Şirket: Yedang Entertainment Company
Şarkı: 3

화성남자, 금성여자 (Mars Men, Venus Women- Hyung Joon ft. MiSo)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #6
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Digital Singlelari

널 부르는 노래 (remix)

Çıkış: 18, 2008
Şarkı: 2

널 부르는 노래 (remix)
널 부르는 노래 (instrumental)

You're My Heaven

Çıkış: 27.06.2008
Şarkı: 2

넌 나의 천국(You Are My Heaven")
넌 나의 천국(instrumental)

Thank You (Kim Hyun Joong)

Çıkış: 04.07.2008
Şarkı: 2

고맙다
고맙다 (instrumental)

그 남자의 책 198쪽 (Theme Single)

Çıkış: 07.10.2008
Şarkı: 3

바라보며 (Original ver.)
바라보며 (Violin ver.)
바라보며 (Guitar ver.)

U R Man (Remix Edition)

Çıkış: 09.012009
Şarkı: 2

U R Man (Remix)
The One (Remix)

Lonely Girl (“Bad Girl Diary” OST)

Çıkış: 19.02.2009
Şarkı: 1

Lonely Girl

Anycall Haptic Mission 2

Çıkış: 20.05.2009
Şarkı: 1

Play

We Can Fly

Çıkış: 12.05.2009
Şarkı: 1

We Can Fly

Albümleri


Volume 1 - S.T 01 Now

Çıkış: 10.11.2006
Şirket: DSP Entertainment
Şarkı: 15

Existence
4Chance
Unlock
Again
Stand By Me
Sky
겁쟁이
Man
Hana
Confession (서툰고백)
Bye Bye
Radio Star
세상의 날개
경고 (Remix Ver.)
Unlock (Heavy Edition Feat. 김세황) (Hidden Track)

A Surgeon Bong Dal Hee O.S.T. (SBS TV Series)

Çıkış: 13.06.2007
ŞirketMsn Inlove CJ Music
Şarkı: #2

어린 날의 기억
지울 수 없는 사랑

쿵야쿵야 (KBS Animation)


Çıkış: 24.04.2007
Şirket: Maninemedia
Şarkı: #19

Fly Away
Fly Away (Go Go Remix)


Mini Album — Find

Çıkış: 28.07.2008
Şirket: DSP Entertainment
Şarkı: #8

너와 숨쉬다
넌나의천국
Find
고맙다 (Thank You)(vocal 현중 Kim Hyun Joong)
넌나의천국-inst.
Find-inst.
사랑해X5
고맙다( thank you )-acoustic version

Mini Album — U R Man

Çıkış: 21.11.2008
Şirket: Mnet Media
Şarkı: #6

Want It
U R Man
The ONE
사랑인거죠
Never Let You Go
I Am

Boys Over Flowers O.S.T. (KBS TV Series)

Çıkış: 08.01.2009
Şirket: Planet 905
Şarkı: 2#

내 머리가 나빠서 (Because I'm Stupid)
애인만들기 (Making A Lover)


Mini Album — Solo Collection

Çıkış: 08.07.2009
Şirket: DSP Entertainment
Şarkı: #6

제발 잘해줘 (Please, Be Nice to Me) [김현중; Kim Hyun Joong Solo]
이름없는 기억 (Nameless Memory) [허영생; Heo Young Saeng Solo]
Wuss Up [김규종; Kim Kyu Jong Solo]
하면은 안돼 (If You Can Not) [박정민; Park Jung Min Solo]
Hey G [김형준; Kim Hyung Joon Solo]
비겁하지 않겠어 (I Won't Be a Coward) [Previously released in U R Man (Japan Ver. Edition)]


친구 - 우리들의 전설 OST (Friend, Our Legend OST) [MBC TV Drama]

Çıkış: 16 07 2009
Şirket: KT Music
Şarkı: #1

눈물을 지워가 (I Erase Tears) [허영생; Heo Young Saeng Solo]


Rebirth

Çıkış: 22 10 2009
Şirket: MNet Media
Satış: 100,201
Şarkı: #5

1- Wasteland
2- Love Like This (네게로)
3- 하루만 (Only One Day)
4- Obsess (중독...)
5- 완.두.콩. (Green Peas)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #7
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Japonca Albümleri:

Singlelari

Kokoro (Regular Edition)

Çıkış: 01.08.2007
Şarkı: 6

Kokoro
Be a Star
Alice
Kokoro (Instrumental)
Be a Star (Instrumental)
Alice (Instrumental)


Kokoro (Limited Edition)

Çıkış: 01.08.2007
Şarkı: 12

Kokoro
Be A Star
Alice
Kokoro (Instrumental)
Be A Star (Instrumental)
Alice (Instrumental)
Rize Up (Hyun Joong)
Rize Up (Instrumental)
Hajimete Miru Sora Datta (Young Saeng)
Hikari (Kyu Jong)
Here (Jung Min)
Sayonara ga Dekinai (Hyung Joon)


Distance~君とのキョリ

Çıkış:19.09.2007
Şarkı: 4

Distance ~ 君とのキョリ
Gleaming Star
Distance~君とのキョリ (Instrumental)
Gleaming Star (Instrumental)


Lucky Days

Çıkış: 18.06.2008
Şarkı: 6

LUCKY DAYS
Summer Blue
君を歌う歌
LUCKY DAYS (instrumental)
Summer Blue (instrumental)
君を歌う歌 (instrumental)

Albümleri:

SS501

Çıkış: 10.10.2007
Şarkı: 11

LIVE!
Distance ~ 君とのキョリ
4Chance (Watch Game)
ホンとに好きだった
NO EXIT DAYS
Again
Boundless
Butterfly
Always And Forever
サンセット
Kokoro


Singles

Çıkış: 21.05.2008
Şarkı: 10

警告
Passion
Never Again
Take U High
Everything
白い人
My Girl
Snow Prince
In Your Smile
Fighter


U R Man (Japan Ver. Edition)

Çıkış: Mart 2009
Şarkı: 10

Begeophaji Anhkesseo ("비겁하지 않겠어" "I Won't Be a Coward")
Sometime
WANT IT
U R Man
The ONE
Sarangingeojyo ("사랑인거죠", "It's Love")
Never Let You Go
I AM
U R Man (Remix)
The ONE (Remix)


All My Love

Çıkış: 13.05.2009
Satış: 9,553
Şarkı: 13

メッセージ
Mermaid...
I Want You
Lucky days
Get along
Promise to Promise
Believe in Love
Let’s Break Away
Time of Destiny
Lovers
浅い夢の果て
トラベラーグライダー
All My Love
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #8
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Ödülleri:

2005

En İyi Yeni Erkek Grubu Ödülü — M.net KM Müzik Festivali 27.11.2005
En İyi Yeni Erkek Grubu Ödülü— SBS Gayo DaeJeon 29.12.2005
En İyi Yeni Erkek Grubu Ödülü — MBC 10ncu Gasoo Gayojae 31.12.2005

2006

En İyi Dans Grubu Ödülü — M.net KM Müzik Festivali 02.11.2006
Netizen Popülerlik Ödülü— SBS Gayo DaeJeon 29.12.2006

2008

En iyi 10 Yeni Artist - Japon Altın Disk Ödülü, Japonya 03.04.2008
Asya'nın En İyi Artisti Ödülü — Asya Şarkı Festivali

2009

Seoul Müzik Ödülleri (Hallyu Award) - 12.02.2009
Seoul Müzik Ödülleri (Bonsang Award) - 12.02.2009
32'nci Cyworld Dijital Müzik Ödülleri (Ayın Şarkısı / Ocak) - 28.03.2009
Mnet Asya Müzik Ödülleri - En İyi Ödülü (SS501 - Because I'm Stupid / Boys Over Flowers)
Yahoo Buzz Ödülleri: Top Buzz Uluslararası Grup
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #9
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Radyo Programları:

Her bir üye kendi radyo programlarını sundular. Kim Kyu Jong, Park Jung Min ve Heo Young Saeng "Young Street" radyo programını sundular ve Kim Hyung Joon şuanda "Music High" radyo programını sunmakta.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Mart 2014       Mesaj #10
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
TV Showları:

SS501'in kisişel ve idol yaşamlarına dayalı birçok reality şovlar ve belgeseller var.
  • SS501 KM Idol World
  • SS501 The Mission by MNet Japan
  • SS501 in LA
  • SS501 Japan Making the band
  • SS501 in Osaka
  • SS501 SOS by M.Net
  • SS501 Stalker by M.Net
  • M!Pick with SS501 by M.Net
  • Learn Korean with SS501!
  • Thanks for Waking us up! (Park Kyung Lim tarafindan sunuldu.)
  • Thanks for Raising Me! ( Thanks For Waking Us Up! programının 2. sezonu)
  • Hyung Joon Becomes a Progamer (of Starcraft, MBC Game tarafindan üretildi.)
  • Jung Min MBC Human Theater 2010
  • What Women Want (ONstyle Magazine)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

10 Ağustos 2015 / _AERYU_ Ünlülerin Fotoğrafları