| | #1 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları Aslancık Bir küçücük aslancık varmış Kırlarda koka koka koşar oynarmış Babası onu pek çok severmiş Sen benim ca ca ca canımsın dermiş Aslan baba harpte vurulmuş Küçükte kö kö köyden kovulmuş Bu hikayenin sonu yokmuş Söyleyemem sö sö söyleyemem yokmuş | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları - Aslan Aslan Bir aslan miyav dedi Minik fare kükredi Fareden korktu kedi Kedi pırrrrrr uçuverdi Yalan mı tuhaf mı Yoksa inanmadın mı Yalan mı tuhaf mı Yoksa inanmadın mı | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları - Bir küçücük aslancık Bir küçücük aslancık Bir küçücük aslancık varmış Bir küçücük aslancık varmış Kırlarda koko koşar oynarmış Kırlarda koko koşar oynarmış Annesi onu çok severmiş Babası onu çok severmiş Sen benim ca ca canımsın dermiş Sen benim caca canımsın dermiş Aslan baba harpte vurulmuş Aslan baba harpte vurulmuş Küçük aslan köyden kovulmuş Küçük aslan köyden kovulmuş | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları - Benim üç balığım var Benim üç balığım var Benim üç balığım var Suyun dibinde yem arar Oy lay lay oy lay lay İki tanesi esmer Suyun dibinde gezer Oy lay lay oy lay lay Bir tanesi kırmızı havuzun güzel kızı Oy lay lay lay lay lay | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları - Ali Babanın Çiftliği Ali Babanın Çiftliği Ali Baba’nın bir çiftliği var Çiftliğinde kuzuları var Me me diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba’nın Ali Baba’nın bir çiftliği var Çiftliğinde inekleri var Mö mö diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba’nın Ali Baba’nın bir çiftliği var Çiftliğinde tavukları var Gıt gıt gıdak gıt gıt gıdak diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba’nın Ali Baba’nın bir çiftliği var Çiftliğinde arıları var Vız vız diye uçuşur Çiftliğinde Ali Baba’nın Ali Baba'nın bir çiftliği var Çiftliğinde kedileri var "Miyav miyav" diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba'nın Ali Baba'nın bir çiftliği var Çiftliğinde köpekleri var "Havv hav" diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba'nın Ali Baba'nın bir çiftliği var Çiftliğinde kuşları da var "Cikkk cikkk " diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba'nın Ali Baba'nın bir çiftliği var Çiftliğinde ördekleri var "Vak vak vak vak" diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba'nın Ali Baba'nın bir çiftliği var Çiftliğinde keçileri var "Beeee beee" diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba'nın Ali Baba'nın bir çiftliği var Çiftliğinde eşekleri var "Aiiiiiiiii, aiiiiiiiii" diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba'nın Ali Baba'nın bir çiftliği var Çiftliğinde horozları var "Üüürü üüüü, üüürü üüü " diye bağırır Çiftliğinde Ali Baba'nın | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları - Bebek Bebek Annem bana bir bebek aldı Yanakları al aldı Gözleri koyu ela Saçları kumraldı Bebeğimi okşarken çukulata verirdim Yaramazlık yapınca kulağını çekerdim Bir gün gittim adaya Çiki çiki modaya Orda bebeğimi kaybettim Başladım ağlamaya | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları - Balık-Ördek-Kurbağa Balık-Ördek-Kurbağa zıp-zıp zıplar karada yüzer tatlı sularda vırrak vırrak seslenir eğlenir şu kurbağa paytak paytak yürürken kaz ve ördek karada vak-vak-vak-vak yüzerler eğlenirler sularda suda yaşar balıklar sessiz sessiz yüzerler bazen sürü halinde bazen yalnız gezerler | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları - Bir Çocuk Bir Çocuk Bir gün bir gün bir çocuk Evine de gitmiş kimse yok Açmış bakmış dolabı Şeker de sanmış ilacı Yemiş yemiş bitirmiş Akşama başlamış sancı Kıvrım kıvrım kıvranmış Yaptığından utanmış | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları - Bizim Eller Bizim Eller Bizim eller, ne güzel eller Söylesin şirin diller Oynasın koç yiğitler Oy bizim eller ne güzel eller Bu dağda maral gezer Zülfün tarar gezer Dağ bizim maral bizim Avcı burda ne gezer Bizim eller, ne güzel eller Söylesin şirin diller Oynasın koç yiğitler Oy bizim eller ne güzel eller Al giyer allanırsın Şekerlenir ballanırsın Giyinmiş kuşanmışsın Karşımda sallanırsın Bizim eller, ne güzel eller Söylesin şirin diller Oynasın koç yiğitler Oy bizim eller ne güzel eller | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Okul Şarkıları - Çoban Çoban Ey çoban nedir kederin Yalnızlık buymuş kaderin Senden ırakmı Senden ırakmı Sürülerin Derdini dökte ey çoban Bu akşam biraz oyalan Gene gezersin sürülerinle Dertli çoban | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Okul Şarkıları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Miraç Taha Şarkıları | msxlabs88 | Haberler - Tanıtım | 5 | 02-07-2009 00:56 |
| Tüm Zamanların En Kötü Şarkıları | karayel | Müzikhol | 6 | 20-06-2009 21:25 |
| Karışık Türkçe Rap Şarkıları | cobra | Haberler - Tanıtım | 3 | 06-04-2009 15:34 |
| Son 30 Yılın Evlenilecek ve Eğlenilecek Şarkıları | green almond | Müzikhol | 1 | 25-09-2007 04:53 |
| Gölge Şarkıları | walker | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 06-04-2006 16:46 |