Bedük - Automatik (Video Klip) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-12-2008   #1 (mesaj-linki)
Naesse - avatarı
Bedük - Automatik (Video Klip)

Kendisi gibi sıradışılığıyla tanınan son zamanların en başarılı fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut'la görsel sınırları zorlayan fotoğraflar ortaya çıkaran Bedük, albümün çıkış parçası "Automatik" in video klibini her zamanki gibi Murat Küçük ile hayal gücünün ulaşabildiği yere kadar gittiklerini belirtti.9 adet dans müziğinin Bedük dilinde geldiği noktayı yansıtan yepyeni parçalar ve 2 adet özel Bedük remixiyle piyasaya çıkacak olan Bedük - Dance Revolution'ı kendisi "Sınırları en üst seviyeye taşıyan dünyadaki dans müziği kalitesinden farksız hatta çoğu zaman önüne geçen birbirinden hareketli ve sahnede çalması çok eğlenceli olduğunu düşündüğü, orkestrası ile canlı olarak izleyeceklerin bir dakika bile dans etmeden duramayacakları bir albüm olduğu" şeklinde yorumluyor.

Video : Bedük - Automatik

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-07-2009   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Bedük - Automatik (Video Klip)

aşka gel de cok başarılı, her türlü yeteneğini yine gözler önüne sermiş hediyeediyor.com da imzalı cdleri var da keşke bilet olsaydı, ne bilim cdsini zaten alırdım. imzalatamazdım o ayrı
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
automatik, bedük, klip, video
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Bedük - Automatik (Video Klip) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Serhat Bedük (Serhat Bedük Kimdir? - Serhat Bedük Hakkında) Blue Blood Müzik tr 2 22-07-2009 11:35
Mahkeme - İlk Söz (EP + Video Klip) deffo Underground Albümler 0 28-11-2008 03:56
C-IT - Komando Video Klip NeutralizeR Haberler - Tanıtım 15 19-01-2008 12:38
C-IT - Hikayem (Video Klip) CrasHofCinneT Haberler - Tanıtım 1 21-02-2007 04:52
Serin'den Video Klip ve MP3'ler katilrapci Haberler - Tanıtım 0 15-02-2007 14:24