| | #1 (mesaj-linki) |
Türkü Bizim Aslýmýz, Yok mu Seven?
Türkülerimiz hakkýnda neler biliyoruz en sevdiklerimiz hangisi paylaþalým Aslýmýzý Benliðimizi oluþturan yapýtaþlarýndan biridir türküler... Ýlk Ben Söyliyim en sevdiðim Türküyü Hakan Yeþilyurt-Kime Kin ettin Duygularý Türküler kadar Baþka Hiçbirþey ifade edemez benim icin. Tükü Deyince aklýnýza ilk Ne geliyor? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkü Bizim Aslýmýz, Yok mu Seven? Acem Gýzý Kýrþehir - Çekiç Ali - Osman Özdenkçi Çýrpýnýp Da Þan Ovaya Çýkýnca Eðlen Þan Ovada Gal Acem Gýzý. Uðrun Uðrun Gaþ Altýndan Bakýnca Can Telef Ediyor Gül Acem Gýzý. Seni Seven Oðlan Neylesin Malý, Yumdukça Gözünden Döker Mercaný. Burun Fýndýk Aðzý Gahve Fincaný, Þeker Mi, Þerbet Mi Bal Acem Gýzý. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Re: Türkü Bizim Aslýmýz, Yok mu Seven? Ya begendigim o kadar cok türküler var ki, saymakla bitmez ![]() En cok begendigim ve dinledigim kisiler Mazlum Cimen, Cevdet Bagca ve Aynur Dogan... Ayrica tekrardan tsk ederim bu konu icin ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkü Bizim Aslýmýz, Yok mu Seven?
Siz bir türkünün bukada rgüzel rap okunduðunu duydunuz mu ? File hosting | DJ_YUSUFSAVAÅž KALDI YARINA RAP.mp3 - [DJ_YUSUFSAVAS_KALDI_YARINA_RAP.mp3] | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkü Bizim Aslýmýz, Yok mu Seven? Aç Kapýyý Ben Geldim Avaným Aç Kapýyý Ben Geldim Avaným Safa Geldin Hoþ Geldin Ölüyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gözler Külediyor Çuha Da Yelek Eklolur Avaným Çirkin Seven Dertlolur Ölüyom Sen De Yanuh Ben De Yanuh Sular Da Akar Boz Bulanýh Eller De Uyur Ben Uyanýh Severisen Güzel Sev Avaným Güzel Merhametlolur Ölüyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gözler Külediyor | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanýn Etiketleri
|
| arzuda canlý türku, arzudan türküler, duygusal turkuler, duygusal türkü, duygusal türküler, en duygulu türküler, en duygusal türküler, en güzel türküler forum, ilk on güzel türkü, sende sevda ne arar, türkü, türkü download, türküler download, trk, trkler, |
| Konu Araçlarý | |
Türkü Bizim Aslýmýz, Yok mu Seven? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Baþlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hikayeler ve Öyküler -2- | NoRanynn | Yazýn Hayatý | 1680 | 4 Saat Önce 00:36 |
| Gülmek İstiyorum | NoRanynn | Kahve Molasý | 811 | 1 Gün Önce 11:45 |
| PC Oyunları, Tam Çözümleri | NoRanynn | Bilgisayar (PC) Oyunlarý | 23 | 5 Gün Önce 19:15 |
| Çanakkale Destaný (Çanakkale Zaferi - Çanakkale Savaþý) | nünü | Osmanlý Ýmparatorluðu | 277 | 1 Hafta Önce 19:43 |
| TDKP - Türkiye Devrimci Komünist Partisi | NoRanynn | Siyasal Bilimler | 7 | 26-09-2007 12:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Baþka adreslerde içeriðimizi paylaþtýðýnýzda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayýnýz, duyarlýlýðýnýz için teþekkürler. Sayfalarýmýzda bulunan içeriklerin telif haklarýyla ilgili bir þikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaþmak için týklayýnýz. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||