MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > SON HABERLER > NeutralizeR says
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-07-2008   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal?

Son günlerde MSN Messenger 7.5'te değiştirilmiş EXE dosyası ya da Windows 2000 uyumluluk kipi kullanarak oturum açanlar 81000395 hata koduyla karşılaşıyorlardı. Bu durumla ilgili bazı çözüm önerileri sunduk. Ancak bugün bir gelişme fark ettik. Aşağıda bağlantısı bulunan sayfanın mesajlarını inceleyerek konu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Maalesef geçici bir durum olması da söz konusu... Gelişmeleri duyurmaya devam edeceğiz.

http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ml#post1131163
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-08-2008   #2 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı
Cvp: MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal?

ya msn 7.5'te zaten kritik açıklar var 1.si webcam daveti ile h4ck 2.si ise şifrelerin kriptolanma sorunu mesela bilgisayarınıza zararlı bir yazılımlar girdiğinde kolaylıkla şifreniz karşı tarafa iletilebiliyorum ama live messenger'da sadece adresiniz gidiyor trojanlar şifreyi kıramıyor.Bence böyle bir izin verilmesi mantıksız ve güvenli değil.
Eski 10-08-2008   #3 (mesaj-linki)
in Love

ama 7.5 'den vazgeçemeyenler olabilir, ve Hacklemek isteyen Adminler olabilir
Eski 01-09-2008   #4 (mesaj-linki)
RAPonses - avatarı

MSN Messenger 7.5 oldukca Güzeldi .. (: ama Alıstım Live a. (:
Eski 24-10-2008   #5 (mesaj-linki)

ewet beyler ya yardım bende de oldu
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger 75, messenger güncelleme iptali, msn güncelleme iptal, msn güncelleme iptali, msn iptali,
MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de Çevrimdışı Durumu Hareketli Gösterme Nasıl İptal Edilir? Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 08-09-2009 18:47
Yazılım ve Program Güncelleme (Update) Teknik Destek musti26 PC/Internet Teknik Destek 13 30-08-2009 13:43
Nokia N95 8GB Güncelleme AngelFRANTIX Cep Telefonları (Mobil Dünya) 3 30-11-2008 08:23
Ne dinliyorum'u İPTAL etmek istiyorum YaLNIZ_aSi Arşive Kaldırılan Konular 1 28-07-2008 02:33
İptal - İptal Nedir - İptal Hakkında yüksel2 X-Sözlük 0 24-01-2008 21:36