| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal?
Son günlerde MSN Messenger 7.5'te değiştirilmiş EXE dosyası ya da Windows 2000 uyumluluk kipi kullanarak oturum açanlar 81000395 hata koduyla karşılaşıyorlardı. Bu durumla ilgili bazı çözüm önerileri sunduk. Ancak bugün bir gelişme fark ettik. Aşağıda bağlantısı bulunan sayfanın mesajlarını inceleyerek konu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Maalesef geçici bir durum olması da söz konusu... Gelişmeleri duyurmaya devam edeceğiz. http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ml#post1131163 | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal?
ya msn 7.5'te zaten kritik açıklar var 1.si webcam daveti ile h4ck 2.si ise şifrelerin kriptolanma sorunu mesela bilgisayarınıza zararlı bir yazılımlar girdiğinde kolaylıkla şifreniz karşı tarafa iletilebiliyorum ama live messenger'da sadece adresiniz gidiyor trojanlar şifreyi kıramıyor.Bence böyle bir izin verilmesi mantıksız ve güvenli değil.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ama 7.5 'den vazgeçemeyenler olabilir, ve Hacklemek isteyen Adminler olabilir | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal? MSN Messenger 7.5 oldukca Güzeldi .. (: ama Alıstım Live a. (: | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ewet beyler ya yardım bende de oldu
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger 75, messenger güncelleme iptali, msn güncelleme iptal, msn güncelleme iptali, msn iptali, |
MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Çevrimdışı Durumu Hareketli Gösterme Nasıl İptal Edilir? | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 08-09-2009 18:47 |
| Yazılım ve Program Güncelleme (Update) Teknik Destek | musti26 | PC/Internet Teknik Destek | 13 | 30-08-2009 13:43 |
| Nokia N95 8GB Güncelleme | AngelFRANTIX | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 3 | 30-11-2008 08:23 |
| Ne dinliyorum'u İPTAL etmek istiyorum | YaLNIZ_aSi | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-07-2008 02:33 |
| İptal - İptal Nedir - İptal Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 24-01-2008 21:36 |