| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında! | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!Nice senelere.. ![]() | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında! İnş. nice seneler sürer bu beraberlik ![]() ![]() not: moderatorluk çok yakışmıs Bia | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!
Nice 3 yıllara msxLabs...
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
daha nice yıllara MsXLabs.org / MaviKaranlik.com ^^ | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
bu siteye emeği geçen her arkadaşımıza teşekkürlerimizi bir borç biliriz . hergün giriyorum bu siteye. iiki varsın msxlabs ve kurucularııı ..
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
ya hocam elınıze saglık ıyı bır ekıb calısması hazırlamısınız flas ve gorsellık ama genelınde msn ılgılı konular cok fazla gınede guzel bır sıte
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
3 yıla göre baya büyük bir site oluşmuş tebrikler.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Seviyorum bu siteyi.Ama geç üye oldum.Keşke daha önce üye olsaymışım.Daha nice senelere
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Re: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!
MSX'in ilk girdiğim tarih de nerdeyse 3 yıl önceye rastlar... Şu an ziyaretçi sayısı şaka gibi geliyor, gerçekten çok fazla üye olmuştum o zamanlar, küçük küçük flash dosyalar paylaşmıştım. O zamanlar flash kullanmayı bilmediğim için forumdaki bazı üyelerin yardımıyla (13uz Kapli) SWISH'de bir şeyler yapmaya çalışmıştım. Sonra siteye giremeyince üyelik uçmuş tabi Tekrar üye oldum ![]() Bir de bu ziyaretçilerin hepsinin forumda yazmadığını biliyoruz (misal ben : ), yazarlarsa ne olur kim bilir kısa süreli server göçebilir Nice nice yıllara, darısı benim siteye... Son Düzenleyen sheythun; 17-09-2008 @ 19:33. Sebep: ek... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| karanlık, mavi, msxlabs, yaşında |
MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mavi Karanlık Resimler -2- | NeutralizeR | Fantazi Dünyası | 2201 | 1 Gün Önce 01:15 |
| Mavi Karanlık Cumhuriyeti - 2 | KENCISii | Sizin Video'larınız | 3 | 04-07-2009 14:39 |
| Mavi Karanlık Cumhuriyeti - 1 | KENCISii | Sizin Video'larınız | 8 | 19-02-2009 21:19 |
| Mavi Karanlık v2 Intro | BrookLyn | Karışık Flash'lar/Video'lar | 3 | 06-10-2008 19:03 |
| MsXLabs Hi-Tech Forum 1 Yaşında! | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 56 | 01-08-2007 22:58 |