| | #1 (mesaj-linki) | |
| MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!
Aslında ilk kez 2004 yılının Nisan ayında msxlabs.com ortaya çıkmış olmasına rağmen biz başlangıç tarihimiz olarak 16 Eylül 2005 yılını baz alıyoruz. Üç yıl içinde günde 150-200 bin kişinin ziyaret ettiği ve gittikçe de kitlesi genişleyen bir web sitesi olduk. Göstermiş olduğunuz ilgilen dolayı teşekkürü bir borç biliriz. MsXLabs.org / MaviKaranlik.com ~ 2005 & Forever... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!
Vay be iyi kötü ne günler geçti | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!bazen masal oldum bazen hüzün (:gittim döndüm dolaştım yine geldim ve tam 2 senem gecti burda ... MsXLabs ı ve burda olmayı seviyorum... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında! Daha nice nice güzel yıllara hep beraber.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında! msxlabs la hep birlikte nice senelere.Insallah dede oldugunuz gunleride goruruz | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!Bu mevsimde çok güzel olursun Düşlerimin içinde Ben kendi sokağımda kayboldum Mavilerin içinde Salını da salını da düştün içime Hadi çıkar çıkarabilirsen... ![]() İyi'ki VARIZ! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!![]() Yıl 2004-2005 MsXLabs'daki ilk imzam... ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!
daha nice yıllara inşallah | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!İyiki Doğdun Msx İyiki Varsın.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında!başarılarınızın devamını dilerim.. hehe benimde 1 yaşında olcam gün yaklaşıyo ![]() ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msxlabs mavi karanlık, |
MsXLabs / Mavi Karanlık Üç Yaşında! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mavi Karanlık Resimler -2- | NeutralizeR | Fantazi Dünyası | 2431 | 1 Gün Önce 23:26 |
| Mavi Karanlık Cumhuriyeti - 2 | KENCISii | Sizin Video'larınız | 3 | 04-07-2009 14:39 |
| Mavi Karanlık Cumhuriyeti - 1 | KENCISii | Sizin Video'larınız | 8 | 19-02-2009 21:19 |
| Mavi Karanlık v2 Intro | BrookLyn | Karışık Flash'lar/Video'lar | 3 | 06-10-2008 19:03 |
| MsXLabs Hi-Tech Forum 1 Yaşında! | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 56 | 01-08-2007 22:58 |