| | #1 (mesaj-linki) | |
| MsXLabs MK Arkadaşlık Sistemi...
Yakın bir zamanda "MsXLabs MK Arkadaşlık (Dating)" sistemi hizmete girecektir. Ancak tüm üyelerimizin bu sistemin bir parçası olmak istemeyebileceklerini düşündüğümüzden, site-forum kullanıcı bilgilerinden farklı giriş bilgileri kullanılacaktır. Gelişmeleri duyuracağız... ![]() Güncelleme: Test aşamasındadır: http://www.msxlabs.org/dating/ | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs MK Arkadaşlık Sistemi...
facebook misali yani | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs MK Arkadaşlık Sistemi... büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs MK Arkadaşlık Sistemi... Güncelleme: Test aşamasındadır: MsXLabs MK Dating | Ana sayfa | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs MK Arkadaşlık Sistemi...İlerde Facebook'a Rakip Olabilir.Emeği Geçen Herkese Teşekkürler! Güzel Bir Faaliyet Diye Düşünüyorum.Bu Siteye Yenilik Daima Yakışıyor.Saygılarımla.... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
DAHA GELİŞTİRİLSE GELECEKTE SES GETİRECEĞİNE İNANIYORUM...KOLAY GELSİN.BAŞARILAR!!!!
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Yorumlarınız için teşekkürler ancak bu sistem MsXLabs üyelerine hitap etmesi adına kuruldu. Yani çok geniş bir kitleyi hedefleyen bir arkadaşlık sitesi olması beklenmiyor.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
facebook'un geçmişine baktığımız zaman onlarda öyle demişlerdi ancak şimdi bakın ne durumda.Tabii maddi , manevi yardım desteklerle olacak bu işler. hadi hadi siz bilirsiniz işinizi ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| arkadaşlık sistemi, arkadaşlık sistemleri, msxlabs mk, |
MsXLabs MK Arkadaşlık Sistemi... Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Solunum sistemi nedir? Solunum sistemi organları ve işlevleri nelerdir? | SUDEMM | Soru-Cevap | 4 | 3 Hafta Önce 14:51 |
| Yay Burcu ve Arkadaşlık İlişkileri | Blue Blood | Yay Burcu | 1 | 21-08-2009 19:09 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 9 | 17-08-2009 19:40 |
| Arkadaşlık nedir? | gargi | Soru-Cevap | 2 | 20-11-2008 17:22 |