| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Durumunuzu Sürekli Meşgul'de Tutmayın
bilgilendirme için teşekkürler ama çoğu kişi boşta olsanda yazıo yada gerekli yerlerde meşgul olsan bile
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Durumunuzu Sürekli Meşgul'de Tutmayın sürekli meşgulde tutan biri olarak ögrendiğm iyi oldu teşekkürlerr | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Gerçekten meşgul olduğumda msn açmıyorum zaten.Sırf seslere gıcık olduğum için meşgulde tutuyordum | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Ben çoğu zaman meşgule alıyorum çünkü meşgulüm ama bu anlatım güzel olmuş msn meşgul den kurtulduk ben bunu neden daha önce düşünmedim | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Durumunuzu Sürekli Meşgul'de Tutmayın qüzeL payLa$ım | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Durumunuzu Sürekli Meşgul'de Tutmayın Çok Sağolun valla ben heb meşgule alıodum ama bundann sonra ASLA!! | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
mantıklı değil çook mantıklı olmuş bunu aslında herkes okumalı çünkü bunun yüzünden ben neler çektim neler | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
meşgulde gözükmek hoşa gidiyo biraz. sesle pek alakası yok. bi tek titreşimden rahatsız olurum en çok ama ne yönde iyi bişey değilmiş bunuda konuyu açan arkdş açıklasaymıs işini tam yapmış olcakmıs | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Çook mantıklı olmus paylasım için tesekürler.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| durumunuzu, messenger, meşgulde, sürekli, tutmayın |
Messenger Durumunuzu Sürekli Meşgul'de Tutmayın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Çevrimdışı Durumunuzu Hareketli Gösterin | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 68 | 1 Hafta Önce 16:02 |
| Tutmayın Beni | P.u.S.u | Duygu Yüklü Flash'lar | 12 | 08-08-2009 19:32 |
| Messenger Durumunuzu Çevrimiçi Olarak Gösterme | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 44 | 12-03-2009 14:27 |
| Nalan - Tutmayın Beni | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 16:05 |
| Sedat - Tutmayın Beni | firstlady | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-04-2008 13:01 |