| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi
arkdaşlar yaaa dosya gonderemiyorum msn 9 da antivirus uyarısını kapayan bi yama varmı....
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||
" Görünen İsminize Tıklayın. ( Yani; Müsait, Meşgul, Dışarıda Olan Yerdeki) --Seçenekler'e Girin.--Sol Taraftaki Menülerden DOSYA AKTARIMI Seçeneğine Gel.--Sağ Taraftaki VİRÜS TARAMASINDA BU UYGULAMAYI KULLAN: 'a Onay Koy.---Ve Aşağıda 2 Seçeneğin Olacak.--1. GÖZAT'tan Kendi Kullandığın Antivirüs Programının Yolunu Gösterebilirsin.--2. Hemen Altındaki; En İyisi,Güzeli WİNDOWS LİVE ONECARE Güvenlik Tarayıcısı 'nın Yanında YÜKLE BUTONU Var.--Tıkla Birkaç Dakika İçinde Yükleyip Sana Bitti Diye Söyleyecek.--Hepsine Tamam Deyip Msn'yi Kullanmaya Devam Edebilirsin."--Artık Antivirüs Uyarısı Almazsınız.-- *Ancak İstisnai Durumlarda Uyarı Verdiği Zaman Devreye Sokup Sokmama Size Kalmış. Kolay Gelsin. | |||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar ben yeni msn 9'u;3 defa yükledim.Hata kodu : 8100030d verdi her seferinde.FORMAT attım.Sonuç hep aynı.MSN açılmıyor ve bu hata kodunu veriyor.Ne yapmam lazım.Yardım edin ne olur.Kafayı yiyecem kaç gündür.Selamlar..
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 GüncellemesiBelki Linkin İlerleyen Sayfalarında da Çözümü Bulabilirsiniz. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Galiba Güncelleme Zorunluluğu Bugünden İtibaren Başladı.Bana Şimdi Uyarı Geldi..Belirtirim.
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi arkadaslar kisi listesinin sorununu ben size söyleyeyim acıkca ben yaptım ve oldu kisi listesi bos olan kisiler internete usp ile bağlanıyo iste buyuzden kisi listeniz gözukmuyo ama ethernetten baglandıgınız zaman kişi listeniz dolu gözukuyo yani ya modem değisceksiniz yada varsa ethernetle baglanacaksınız | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Windows Live Communications hatası alıyordum WLM9'da ve windows blinds kullanıyorum. Temamdan vazgeçeceğime msn sürümümden vazgeçtim ancak şimdi de zorunlu hale geliyor. Bir şekilde 8.5'da kalırız ancak ben bu tema çakışmasının ortadan kalkmasını tercih ederdim. Hem WindowsBlinds teması hemde WLM9'u sorunsuz kullanmanın yolunu bilen varsa lütfen yazsın.
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
ben 9 a pls çaktım çok daha sağlam oldu bide öyle deneyin mem kalmazsanız program kaldır yardımınıza yeterli. sağda solda aramanıza gerek yok.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi wlm 2009 kurdum ama kullanan arkadaşlara bir sorum var acaba onlarda dikkat ettiler mi ? webcam yolladığımız zaman tek taraflı açılmıyor.mutlaka iki tarafa sesli görüşme olarak kabul ediyor.o da bulanık görünüyor.ama eski msn kullananlarda açtığımız zaman net gösteriyor.wlm 2009 kullanan herkeste aynı sorun var mı | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, güncellemesi, wlm, zorunlu |
Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 71 | 3 Gün Önce 20:00 |
| Zorunlu trafik sigorta fiyatları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 10-09-2009 15:59 |
| Bios güncellemesi nasıl yapılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 02-05-2009 16:27 |
| Acil Servis Standartları ve Bulundurulması Zorunlu İlaçlar | Keten Prenses | Tıp Bilimleri | 0 | 12-02-2009 00:10 |
| Siteye üye olmak zorunlu mu? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 20-11-2008 22:33 |