Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > SON HABERLER > NeutralizeR says
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-04-2009   #31 (mesaj-linki)
Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi

gzegen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben hic ama hic begenmedim 9 versiyonunu neden insanlari istedigi versiyonu kullanmadan mahrum ediyorlar acaba güncelleme isteklerini sürekli olarak nasil devre disi birakabiliriz
Evet Haklısınız Biraz Sinir Bozucu!Ancak Şunu Belirtmek İsterim ki Messenger 7.5 Hariç Messenger 8.1 ve 8.5 Sürümlerinde Kişi Listenizin Üzerinde Uyarı Olarak Durmaktadır.Yani Açılışta Herhangi Bir Sorun Yaşanmamaktadır.Rahatlıkla Kullanabilirsiniz.Messenger 7.5'te İse Hemen Açılışta Güncelleme Uyarısı Vermektedir.Ayrıca Görüntülü Konuşma Yapıyorsanız Size Tavsiyem Messenger 8.1 Kullanmanızdır.Yok Ben Sadece Yazıyla İletişim Kuruyorum Diyorsanız Son Sürümü Tercih Ediniz.Tercih Size Kalmış.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-04-2009   #32 (mesaj-linki)

Ne yani, wlm 9 hep kişi liste sorunu mu bırakacak kullanıcılara ?
Eski 25-04-2009   #33 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

Güçlü-Şirfe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ne yani, wlm 9 hep kişi liste sorunu mu bırakacak kullanıcılara ?
Her zaman kişi listesi hatası olacak diye bir durum söz konusu değil. Ben bir süredir kullanıyorum henüz bir hata ile karşılaşmadım. Önlem olarak kişi listesini yedeklemenizi öneririm. Hatalar çıktıkça çözüm yollarını burda paylaşıyoruz zaten. Eğer WLM 2009 kişi listesi ile ilgili sorunlarınız varsa buraya tıklayarak çözüm yollarını deneyebilirsiniz.
Eski 30-04-2009   #34 (mesaj-linki)

iyi günler. Ben de dünden beri bilgisayarıma WLM 9 yüklemeye çalışıyorum.. Yüklerken sorun olmuyor ama msn' de oturum açtıktan birkaç saniye sonra "Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı, kapatılması gerekiyor" hata raporu çıkıyor, ve rapor hakkında teknik bilgiyi görmek için tıklayın ifadesine bastığımda, raporda şu ekler yer alacak diyerek şu ifadeyi gösteriyor:
"
C:\DOCUME~1\TUE~1\LOCALS~1\Temp\51a9_appcompat.txt"

ne yapmam gerekiyor, bana da yardımcı olun lütfen..

Teşekkürler..
Eski 30-04-2009   #35 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı

twetty_tt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi günler. Ben de dünden beri bilgisayarıma WLM 9 yüklemeye çalışıyorum.. Yüklerken sorun olmuyor ama msn' de oturum açtıktan birkaç saniye sonra "Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı, kapatılması gerekiyor" hata raporu çıkıyor, ve rapor hakkında teknik bilgiyi görmek için tıklayın ifadesine bastığımda, raporda şu ekler yer alacak diyerek şu ifadeyi gösteriyor:
"
C:\DOCUME~1\TUE~1\LOCALS~1\Temp\51a9_appcompat.txt"

ne yapmam gerekiyor, bana da yardımcı olun lütfen..

Teşekkürler..
Buraya Bakınız...
Eski 04-05-2009   #36 (mesaj-linki)
DrEaMy - avatarı

Daha önce WLM 8.1 ve 8.5 sürümünü bir arada kullanıyordum. WLM 2009 sürümüne güncelleyince 8.1 silindi. WLM 2009 sürümüyle birlikte kullanmak üzere 8.1'i yeniden yükleme olanağı var mı?
Eski 04-05-2009   #37 (mesaj-linki)

DrEaMy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Daha önce WLM 8.1 ve 8.5 sürümünü bir arada kullanıyordum. WLM 2009 sürümüne güncelleyince 8.1 silindi. WLM 2009 sürümüyle birlikte kullanmak üzere 8.1'i yeniden yükleme olanağı var mı?
Hanımefendi Size Bir Öneri Verebilirim: Önce Tüm Messengeri Hiç Kurulmamışcasına Sistemden Kaldırın.Sonra Wlm 8.1 Yükleyin.Yükledikten Sonra MSN Messenger Adlı Klasörü Flashdisk'inize Taşıyınız.Sonrada Wlm 2009'u Yükleyip Birlikte Kullanabilirsiniz.Ama Karışıklık Yaşanması İhtimali Göz Önüne Alınırsa Tek Tek Kullanmanız Daha Sağlıklı Gibime Geliyor. Ancak Daha Öncede Belirttiğim Gibi Sadece Messenger 7.5 'ta Oturum Açarken Güncelleme Uyarısı Vermektedir.Wlm 8.1 ve Wlm 8.5 Sürümlerinde Oturum Açtıktan Sonra Uyarı Şeklinde Çıkar.Denediğim İçin Biliyorum.Kolay Gelsin...
Eski 05-05-2009   #38 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Contact Dosyalarını Açmak

msn adrsmden msne girdiim zmn msn kasıor acmıor simdi sonlandır dior. ama bska adresten girdiim zamn hic bi sorun olmuyor rahatlıkla giriyor bu nedemek ?

msnden msn adrsme giremiyorum ama bska birinn msn adrsni rahatlıkla acıorm bn girdiim zmn kasıor msn ve simdi sonlandır cıkıyor bu nedemek lütfen yardımcı olun

Son Düzenleyen ahmetgns; 05-05-2009 @ 16:32. Sebep: Gönderilerin birden fazla konuya gönderilmesi
Eski 05-05-2009   #39 (mesaj-linki)

dogi11 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn adrsmden msne girdiim zmn msn kasıor acmıor simdi sonlandır dior. ama bska adresten girdiim zamn hic bi sorun olmuyor rahatlıkla giriyor bu nedemek ?
Fikir Vermesi Açısından Söylüyorum; Messenger'in Sınırlı Sayıda Kişi Ekleme Özelliği Olduğunu Biliyorum.Bunu Çeşitli Programlar Vasıtasıyla Arttırabilirsiniz.Tabii Bu Uygulama Sınırsız Hale Gelmişse Onu Bilemem.Ancak Messenger'inizi Kasıp Kapatan Adresinizde Kişi Sayısı Çok Çok Fazla Olabilir.Bundan Dolayı Açmayabilir.
Eski 21-05-2009   #40 (mesaj-linki)

slmmmm arkadaşşşlar nasılsınnnn
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, güncellemesi, wlm, zorunlu
msn guncelleme kapatma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 71 3 Gün Önce 20:00
Zorunlu trafik sigorta fiyatları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 10-09-2009 15:59
Bios güncellemesi nasıl yapılır? Ziyaretçi Soru-Cevap 6 02-05-2009 16:27
Acil Servis Standartları ve Bulundurulması Zorunlu İlaçlar Keten Prenses Tıp Bilimleri 0 12-02-2009 00:10
Siteye üye olmak zorunlu mu? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 20-11-2008 22:33