| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi msn mi açamıyorum yeni sürüm yüklemem gerektiği yazıyor.nasıl yapabilirim??
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi
verdiğim linki inceleyiniz. Aşağıdaki çözüm yolunu izleyerek sürüm değiştirmek zorunda kalmadan MSN açabilirsiniz. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyebilirsiniz. | |||||
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
Mesajınızın yukarısında verdıgınız lınkte 7.5 , 8.0 , 8.5'la nasıl acıcagımızı anlatmıssınız. Onu mu uygulıcaz ? yoksa asagıdakı cozum yolunu ızleyerek surum degıstırmek zorunda kalmadan msn acabılırsınız bunu mu ? | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar benim sorunum ilginç biraz, 9.0 kuruyorum bağlanıyorum açılıyor ama kişi listem yok... 500 kişi yok... ve ne yeni bir adam ekleyebiliyorum ne de beni ekleyebiliyorlar. Yeni bir msn adresi aldım denedim gene olmadı. Listemi göstermiyor. Ve ben onlineyken başkaları beni offline görüyor. Kaç kere sildim yeniden kurdum bir sürü ayarlama yapmaya çalıştım olmadı... Bana yardımcı olabilecek biri var mı?
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Msn 8.1 var. ama yenı msn yukleyın dıyıp duruyor dedıklerınızı yaptım ındırdım exe'yi ama yıne olmadı bırı yardım etsın.
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
yaaa arkladaşlar bende açamıorum menimi en son uyarı geldi yeni sürüme ykslet die abm bensiz yklemiş we yklmemiş olmaılı ki hala açmıorumm microsof senn dediğin uyumluluk olayını denedim olmadı hala aynı hatayı werio prgramı kaldrp yenisini yklmeye çalışdım o da olmadı napmlıyım ben yaaa çok snr bozucuuu??
| |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Msn en son sürümünü kullanıyorum ve şu an yeni bir sürüm çıktığını belirtiyor güncellememi istiyor güncelliyorum eğer yapma böyle birşey derseniz format atacağım bilgisayara.
| |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi MSN Son sürüm + Plus son sürüm karışımı kullanıyorum. | |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
Selam arkadaslar . Benim sorunum msn yükleyememek . Hangi siteden giriş yaptıysam sayfa görüntülenemiyor yazısı ile karşılaşıyorum ve başarılı olamıyorum bu sayede . Kendi sitesi de dahil olmak üzere , şu sayfa görüntülenemiyor yazısından kurtulamıyorum . Bu sorunu birçok kişiden duydum ama çözüm öğrenemedim . İyi haberlerinizi bekliyorum. | |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
yha msn girilmio installer eski dior bunu nasıl yapçam plssssss
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, güncellemesi, wlm, zorunlu |
Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 71 | 3 Gün Önce 20:00 |
| Zorunlu trafik sigorta fiyatları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 10-09-2009 15:59 |
| Bios güncellemesi nasıl yapılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 02-05-2009 16:27 |
| Acil Servis Standartları ve Bulundurulması Zorunlu İlaçlar | Keten Prenses | Tıp Bilimleri | 0 | 12-02-2009 00:10 |
| Siteye üye olmak zorunlu mu? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 20-11-2008 22:33 |