| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Güncelleme
Yakın bir tarihte Windows Live Messenger 8.5 ve Windows Live Messenger 8.1 sürümünü kullanan kullanıcıların da en son WLM sürümüne güncellemeleri zorunlu hale getirilecektir. Messenger sürümünüzü öğrenmek için Windows Live Messenger ana penceresini ya da herhangi bir konuşma penceresini açıp "Yardım > Messenger Hakkında" bağlantısına tıklayabilirsiniz. Bu zorunlu güncellemenin dışında kalmak isterseniz geçmişte olduğu gibi eski sürümlerde oturum açabilmeniz konusunda elbette bizden yardım alabileceksiniz. En son WLM sürümünün konusu: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html Nasıl eski sürümlerde oturum açılabileceğinizi anlatan örnek bir konu: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Son Düzenleyen NeutralizeR; 16-09-2009 @ 04:41. Sebep: Güncelleme | |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi anladığım kadarıyla yazayım şimdi 8.5 8.1 ve diğer alt sürümleri kullanan kullanıcılar zorunlu olarak wlm 2009 zumu kullanmak zorunda kalacak? bunu merak ettim eğer öyleyse bütün eski sürümleri geri dönüşüm kutusuna mı atacağız buna çok sinirlendim ben 7.5 ve wlm 2009 kullanıyorum canım sıkıldıkça nostalji yapıyorum microsoft neden böyle bisey yapıyor ki isteyen istediğini kullansın msn arşivim işe yaramaz hale geliyor bense koleksiyon yapıyordum plus olsun discovery olsun şimdi kala kala wlm 2009 mu kalacak elimizde üstelik discovery nin finali bile çıkmamışken yada ben yanlış anladım açıklarsanız sevinirim adminim teşekkürler | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi
bilgi için teşekkürler
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
bende beta kullanıyordum zorunlu güncelleme yaptırdım pc ye ve açılan msn açılmamaya başladı nasıl iştir halen dolanıyorum avara gibi msxlabs tada bişeler bulurum umuduyla tamda eski bir sürüm kurup kullanayım derken onlarda da zorunlu olarak yükseltme gerekiyormuş yeni wlm tasarımı iyi ama kullanımı 8,5 e göre zayıfff iyi haberlerinizi bekliyrum.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi TIKLAYIN | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi YAFF BEN ISTEMIYORUM BU NALET VERSIONU INSTALL YAPTIM ZATI SIMCIK BU NASIL UNINSTALL OLUCAK NEUTRALIZER BI IIYILIK YAP KODURDUM SU VERSION NE NALET BISEYCIKMIS CABOKUN KALPIM ARMAYA BASLADI ZATII ... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Kısaca Bilgi Vereyim: Güncelleme Uyarısı Aldık.Ama Messenger'imizi Değiştirmek İstemiyoruz.Masaüstündeki Messenger Simgesine Sağ Tıkladığımızda Uyumluluk Bölümüde Yoksa YARDIM VE DESTEĞE Tıklayın.ARA Bölümüne Uyumuluk Yazın.Ve Açılan Açıklama UYUMLULUK SİHİRBAZINI BAŞLATIN'I Tıklayın.Otomatik Aratın.Ve Messenger'i Seçip Kalıcı Olarak Uyumluluğa Kavuşabilirsiniz...Kolay Gelsin.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
bilgileriniz için tşkler deniyorum inş düzelir. sonucu yazarım )
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
![]() Program Uyumluluk Sihirbazını Başlattıktan Sonra-İleri-Program Listesinde Seçmek İstiyorum-Windows Live Messenger (Masaüstü) Seç-İleri-Sonrada KALICI olarak Uyumluk yap Ve Sonlandır. İşte Bu kadar.Büyük İhtimal Vistada da Aynısıdır. Kolay Gelsin. Ancak Msn Plus Live Gibi Eklentilerde Sorun Yaratabilir.Belirtmek İsterim. | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn 2009 güncelleme, msn güncelleme 2009, msn güncelleme istemiyorum, msn son sürüm güncelleme, wwwmsxlabsorg, |
Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 69 | 1 Gün Önce 03:00 |
| Zorunlu trafik sigorta fiyatları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 10-09-2009 15:59 |
| Bios güncellemesi nasıl yapılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 02-05-2009 16:27 |
| Acil Servis Standartları ve Bulundurulması Zorunlu İlaçlar | Keten Prenses | Tıp Bilimleri | 0 | 12-02-2009 00:10 |
| Siteye üye olmak zorunlu mu? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 20-11-2008 22:33 |