Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > SON HABERLER > NeutralizeR says
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-02-2009   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi

Güncelleme
Alıntı:
Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili
Windows Live Messenger'ın en son resmi ve kararlı sürümü olan "Windows Live Messenger Sürüm 2009 (Yapı 14.0.8064.206)" sürümü bir süre önce Microsoft tarafından yayımlanmıştı ve yine kısa bir süre önce WLM 2009 BETA sürümü kullanan kullanıcıların bu sürüme güncellemeleri zorunlu hale getirilmişti.

Yakın bir tarihte Windows Live Messenger 8.5 ve Windows Live Messenger 8.1 sürümünü kullanan kullanıcıların da en son WLM sürümüne güncellemeleri zorunlu hale getirilecektir.

Messenger sürümünüzü öğrenmek için Windows Live Messenger ana penceresini ya da herhangi bir konuşma penceresini açıp "Yardım > Messenger Hakkında" bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Bu zorunlu güncellemenin dışında kalmak isterseniz geçmişte olduğu gibi eski sürümlerde oturum açabilmeniz konusunda elbette bizden yardım alabileceksiniz.

En son WLM sürümünün konusu:
http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html

Nasıl eski sürümlerde oturum açılabileceğinizi anlatan örnek bir konu:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Son Düzenleyen NeutralizeR; 16-09-2009 @ 04:41. Sebep: Güncelleme
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-02-2009   #2 (mesaj-linki)
Rower - avatarı
Cvp: Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi

anladığım kadarıyla yazayım şimdi 8.5 8.1 ve diğer alt sürümleri kullanan kullanıcılar zorunlu olarak wlm 2009 zumu kullanmak zorunda kalacak?
bunu merak ettim eğer öyleyse bütün eski sürümleri geri dönüşüm kutusuna mı atacağız
buna çok sinirlendim ben 7.5 ve wlm 2009 kullanıyorum canım sıkıldıkça nostalji yapıyorum microsoft neden böyle bisey yapıyor ki isteyen istediğini kullansın msn arşivim işe yaramaz hale geliyor bense koleksiyon yapıyordum plus olsun discovery olsun şimdi kala kala wlm 2009 mu kalacak elimizde üstelik discovery nin finali bile çıkmamışken
yada ben yanlış anladım açıklarsanız sevinirim adminim teşekkürler
Eski 26-02-2009   #3 (mesaj-linki)
CyBerLoRd - avatarı

bilgi için teşekkürler
Eski 26-02-2009   #4 (mesaj-linki)
yalnizkurt578 - avatarı

bende beta kullanıyordum zorunlu güncelleme yaptırdım pc ye ve açılan msn açılmamaya başladı nasıl iştir halen dolanıyorum avara gibi msxlabs tada bişeler bulurum umuduyla
tamda eski bir sürüm kurup kullanayım derken onlarda da zorunlu olarak yükseltme gerekiyormuş yeni wlm tasarımı iyi ama kullanımı 8,5 e göre zayıfff iyi haberlerinizi bekliyrum..
Eski 27-02-2009   #5 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

yalnizkurt578 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende beta kullanıyordum zorunlu güncelleme yaptırdım pc ye ve açılan msn açılmamaya başladı nasıl iştir halen dolanıyorum avara gibi msxlabs tada bişeler bulurum umuduyla
tamda eski bir sürüm kurup kullanayım derken onlarda da zorunlu olarak yükseltme gerekiyormuş yeni wlm tasarımı iyi ama kullanımı 8,5 e göre zayıfff iyi haberlerinizi bekliyrum..
Messengeri bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp yeniden kurun ve deneyin. Vereceğim linkteki adımları sırasıyle takip ederseniz muhtemelen sorununuz çözülecekter. TIKLAYIN
Eski 28-02-2009   #6 (mesaj-linki)
ENVY

YAFF BEN ISTEMIYORUM BU NALET VERSIONU INSTALL YAPTIM ZATI SIMCIK BU NASIL UNINSTALL OLUCAK NEUTRALIZER BI IIYILIK YAP KODURDUM SU VERSION NE NALET BISEYCIKMIS CABOKUN KALPIM ARMAYA BASLADI ZATII ...
Eski 28-02-2009   #7 (mesaj-linki)

Kısaca Bilgi Vereyim: Güncelleme Uyarısı Aldık.Ama Messenger'imizi Değiştirmek İstemiyoruz.Masaüstündeki Messenger Simgesine Sağ Tıkladığımızda Uyumluluk Bölümüde Yoksa YARDIM VE DESTEĞE Tıklayın.ARA Bölümüne Uyumuluk Yazın.Ve Açılan Açıklama UYUMLULUK SİHİRBAZINI BAŞLATIN'I Tıklayın.Otomatik Aratın.Ve Messenger'i Seçip Kalıcı Olarak Uyumluluğa Kavuşabilirsiniz...Kolay Gelsin.
Eski 03-03-2009   #8 (mesaj-linki)
yalnizkurt578 - avatarı

bilgileriniz için tşkler deniyorum inş düzelir. sonucu yazarım )
Eski 03-03-2009   #9 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

Microsoft adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kısaca Bilgi Vereyim: Güncelleme Uyarısı Aldık.Ama Messenger'imizi Değiştirmek İstemiyoruz.Masaüstündeki Messenger Simgesine Sağ Tıkladığımızda Uyumluluk Bölümüde Yoksa YARDIM VE DESTEĞE Tıklayın.ARA Bölümüne Uyumuluk Yazın.Ve Açılan Açıklama UYUMLULUK SİHİRBAZINI BAŞLATIN'I Tıklayın.Otomatik Aratın.Ve Messenger'i Seçip Kalıcı Olarak Uyumluluğa Kavuşabilirsiniz...Kolay Gelsin.
UYUMLULUK SİHİRBAZINI BAŞLATIN die bir seçenek çıkmadı
Eski 04-03-2009   #10 (mesaj-linki)

montana max adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
UYUMLULUK SİHİRBAZINI BAŞLATIN die bir seçenek çıkmadı
*Ben Şuan da Xp Kullanmaktayım.Xp'de Yardım Ve Destek'e Tıklayın. Ara'ya Uyumluluk Yazdıktan Sonra "SORUN ÇÖZ"'ün Hemen Altındaki Linke Tıklayınız.

Program Uyumluluk Sihirbazını Başlattıktan Sonra-İleri-Program Listesinde Seçmek İstiyorum-Windows Live Messenger (Masaüstü) Seç-İleri-Sonrada KALICI olarak Uyumluk yap Ve Sonlandır. İşte Bu kadar.Büyük İhtimal Vistada da Aynısıdır.

Kolay Gelsin.

Ancak Msn Plus Live Gibi Eklentilerde Sorun Yaratabilir.Belirtmek İsterim.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
messenger guncelleme, msn 2009 guncelleme, msn guncelleme 2009, msxlab,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 71 2 Gün Önce 20:00
Zorunlu trafik sigorta fiyatları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 10-09-2009 15:59
Bios güncellemesi nasıl yapılır? Ziyaretçi Soru-Cevap 6 02-05-2009 16:27
Acil Servis Standartları ve Bulundurulması Zorunlu İlaçlar Keten Prenses Tıp Bilimleri 0 12-02-2009 00:10
Siteye üye olmak zorunlu mu? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 20-11-2008 22:33