| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler...
Windows Live Hotmail'ini görüntülemek için Outlook, Outlook Express, veya Entourage kullanan Hotmail kullanıcıları 1 Eylül 2009 tarihine kadar bazı değişiklikleri yapmak durumundalar, aksi halde bu programlar vasıtasıyla Hotmail hesaplarından e-posta okuyamayacaklar. Hotmail hesabınızı görüntülemek için Microsoft Office Outlook (2003 - 2007) kullanıyorsanız; Office Outlook Connector (Microsoft Office Outlook Bağlayıcısı) yazılımını yüklemelisiniz. Outlook 2002 kullanıyorsanız aşağıdaki bağlantıda anlatılan değişiklikleri yapmalısınız: Alternatives to DAV if you use Outlook Hotmail hesabınızı görüntülemek için Outlook Express kullanıyorsanız; Windows Live Mail programına geçebilir veya aşağıdaki bağlantıda anlatılan değişiklikleri yapmalısınız: Alternatives to DAV if you use Outlook Express Hotmail hesabınızı görüntülemek için Entourage kullanıyorsanız; aşağıdaki bağlantıda anlatılan değişiklikleri yapmalısınız: Alternatives to DAV if you use Entourage Resmi açıklama:
| |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler... slm Ben 2 aydir e mailime gelen melLer acmak icin tiklayinca hemen kapaniyor karantinaya almis gibi. e.mailimi acmadan hotmailden okumayi denedim ayni sey ordada oldu. sonra pc deki nisan ayarlarina dondum sorun 4. hafta olmadi e maildeki iletileri okuya bildim. Ancak 3 gundur gene aynisini yapiyor iletilerimi okuyamiyoprum ve internet explorer versiyon 7 bendeki burdanda hotmaile giremiyorum ve bazi yerlere gene giremiyorum windows 2009 orjinal bu sorunu cözemedik arkadaslarda ugrasdi olmuyor suanda mozailla firefox dan e mailerimi ve sitelere mozilla firefox dan giriyorum burda sorun yok Ancak mozilla firefox dan da radiyolara dinleyici olarakda yada dj olarak yayin alamiyorum mozilla dan ne dinleyici olarak gire biliyorum nede yayin almak icin mozilla da radiyo sorunu harici her bir seyi yapa biliyorum Rica etsem bu iki sorunum icin ne yapmam gerek internet explorer 7 ve yeni yapildi windows da 2009 tum ayarlara 5 saat pilgisayarci bakdi hersey normal neden oluyor bulamadi: | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler...Internet Explorer 7'den sonra bir hata oluşmuş olmalı. Internet Explorer 8 çıktı, onu yükleyip sorunun çözülüp çözülmeyeceğini görebilirsiniz: Huzurlarınızda Internet Explorer 8 | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler... tsk cevabiniz icin internet explore 8 icin format atan arkadasim pc gucu yetmeye bilir kaldirmaya bilir tavsiyesini yapdi onun icin 7 kurduk ve 7 kurarken önceden vardi bu sorun windos 2009 daha olmamisdi bu sorun oldugunda yeni format atmadan kurduk internet explore 7 ve windos 2009 2 gun oldu kurali önceden olan sorun devam ediyor cok ugrasdik sorunun nerden kaynaklandigini bulamadik sizce ne yapmaliyim | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler...
yükledim ordaki yazılı programı outlook un içine sıştı acılıo outlook kapanıo tekrar kaldırdım o programı buseferde outlook u acınca hata mesajı verio ne biçim iş bu microsoft ne *** bi program yapmış öle kendi progrmanı bozuo
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar.bu konuyla belki alakalı değil ama yazacak yer bulamadım.Mail kutum eskiden sorunsuz açılıyordu msn den tıklayınca şimdi mail kutumu açmak isteyince yabancı dilde bir sayfa açılıyor sanırım ispanyolca yada başka bir dil bilemiyorum.Orda oturum aç var ordan oturum açınca sayfama ulaşabiliyorum her seferinde oturum açmam gerekiyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?Neden bu şeklide değişti bielemiyorum.Yardımınızı rica ediyorum.Teşekkürler. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
yükledim ordaki yazılı programı outlook un içine sıştı acılıo outlook kapanıo tekrar kaldırdım o programı buseferde outlook u acınca hata mesajı verio ne biçim iş bu Çözümü varmı arkadaslar | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hotmail hesabını outlookta açma, hotmail outlook, hotmail yabancı dilde açılıyor, hotmaile giremiyorum, outlook hotmail, |
Outlook Kullanarak Hotmail Hesabını Görüntüleyenler... Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Microsoft Outlook 0x80004005 ve 0x8000CCC32 Hataları | NeutralizeR | PC/Internet Teknik Destek | 6 | 1 Gün Önce 13:45 |
| Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır? | Necaty | Soru-Cevap | 8 | 2 Hafta Önce 13:11 |
| ADSL hesabını kapatırken geçmişe yönelik bir tarama nasıl yaptırırım? | Kenan Demir | Soru-Cevap | 3 | 15-03-2009 00:45 |
| Outlook LAN Messenger | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 0 | 22-04-2008 01:31 |
| Outlook Express | ahmetseydi | PC/Internet Teknik Destek | 1 | 06-06-2007 17:41 |