| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs ve Facebook Hesaplarınızı Birleştirin
Mesaj göndermiş olduğunuz konu sayfalarında solda avatarın altında, üye listesinde ve profilinize Facebook profilinizin bağlantısını içeren sembolünü göstermek istiyorsanız profil detaylarınızı düzenleyin ve Facebook ID bölümüne profil adresinde yer alan id bilgisini girin.Örnek profil adresi ve id numarası: Kod: http://www.facebook.com/MaviKaranlik?ref=profile | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs ve Facebook Hesaplarınızı Birleştirin http://www.facebook.com/username adresinden 13 Haziran 2009'dan itibaren Facebook kullanıcı adı ayarlayabiliyoruz. Orada ayarladığımız kullanıcı adını burada profil düzenleme sayfasındaki Facebook profil ID bölümüne girersek de çalışıyor. << Bakınız, benim profilim, gerçi pek bir şey yok. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
güzel bir olay hayırlı olsun
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
hayırlı olsun
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
GÜZEL Bİ UYGULAMA..
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs ve Facebook Hesaplarınızı Birleştirin zoztorun hesabını da siliniz lütfen. | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
Ben yenı bir kullanıcı adı aldım ıd yok nasıl yapıcaz bu olayı ?
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
walker zaten bende bunu yaptım ıd kısmına ne yazıcam ?
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs ve Facebook Hesaplarınızı Birleştirin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| birleştirin, facebook, hesaplarınızı, msxlabs |
MsXLabs ve Facebook Hesaplarınızı Birleştirin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Facebook Desktop | ahmetseydi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 12-09-2009 14:09 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 9 | 17-08-2009 19:40 |
| Facebook Messenger | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 3 | 15-07-2009 17:20 |
| Messenger Plus!'la POP3 E-Posta Hesaplarınızı Kontrol Edin | ahmetgns | Messenger Plus! | 2 | 17-06-2007 11:20 |