Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları > Online Oyunlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-09-2008   #11 (mesaj-linki)

Cvp: Knight Online Private Serverlar

Alıntı:
ceza237 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben anlamadım bişey bu char lar satılırmı ? bilgi verin bana biraz nedir bu

Hayır, Satılması söz konusu değil. Zaten Private Server çok kolaydır. Pvp için yapılan serverler... Oyunu indirdiğinizde tüm Patch'larını kurduğunuz'da; 80 tane worm kesseniz hemen 80 Lvl oluyorsunuz. İtemler Maradon'dan +10 şeklinde çıkıyor... Veya bazı Server'ların DateBase'sinde +1 veya +7 olarak çıkıyor siz kendiniz Upgrade yapıyorsunuz... Genelde bu tür serverleri kullanıcılar yaptıkları için Edit characterler ve Lag gibi şeyler olabiliyor... Sadece Edit'lik ve bazı Server'lerde +5 Unique itemler YTL olarak satılıyor... Kısaca Premium deniliyor...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 2 Hafta Önce   #12 (mesaj-linki)

ii ak$amLar ben Pvp Server in downLoadını arıyoRm ama buLamadım bana yardımCı oLabiLir miSinz ?
Eski 5 Gün Önce   #13 (mesaj-linki)

teşekkürler eminim işime yarayacak
Eski 2 Gün Önce   #14 (mesaj-linki)

Turkiye Knight Online

Serverimiz Version 1299 Olup disiplinli hilesiz düzgün bi serverdir.
Exp kasmak biraz zor olsada exp rateler Normalden %300 arttırılmıştır. Drop Rateler Normalden %50 Arttırılmıştır..
Serverimizde Power Up Store Olup Kendi Alışverişinizi Kendiniz Yapabilmektesiniz.

Client Full 3 Parca
Party 1 : RapidShare: Easy Filehosting
Party 2 : RapidShare: Easy Filehosting
Party 3 : RapidShare: Easy Filehosting
Not: Eğer 1299 Clientiniz Varsa Aşağıdaki Launcher i indirmeniz ve aşağıdaki 2 yamayı atmanız yeterlidir.
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
Launcher la serverimize Giriş Vardır
Launcher Link : RapidShare: Easy Filehosting
SERVERIMIZ ŞUANDA ONLINE'DIR.

Gerekli yamalar : turkeyko download
Web Sitesi : www.turkeyko.com
Ko PaneL: Ip : TurkeyKO Private Server - Website
Ip : 91.191.171.66
Kulanici Sayısı : 58573

Turkiye Knight Online Database Team

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
knight online pvp server download, ko pvp download, ko pvp server download, pvp download, pvp ko, pvp ko download, pvp ko lar, pvp server download, pvp serverler, zor serverler,
Knight Online Private Serverlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Knight Online Oyuncuları Buraya RuffRyders Online Oyunlar 269 5 Gün Önce 22:56
Frienz Knight Online PiSiK0PATR Online Oyunlar 42 3 Hafta Önce 01:09
Knight Online Xtrap Hatası ve Sorunlarınız Ked Earth Online Oyunlar 4 06-06-2008 13:45
Knight Online 1.453 (Fire Drake Tam Sürüm) PiSiK0PATR Online Oyunlar 3 02-06-2008 19:35
Knight Online xtrap hatası ve sorunlarınız Ked Earth Arşive Kaldırılan Konular 1 15-11-2007 00:19
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:00Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11584401 saniyede (51.10% PHP - 48.90% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz