| | #1 (mesaj-linki) | |
| DarkOrbit Online (Web Uzay Oyunu) DarkOrbit seni büyüleyecek! >>> Browsergames - 7.000.000'dan daha fazla DarkOrbit oyuncusu bulunmakta! İster tek başına istersen Klanıla beraber hem uzayın derinliklerini araştır hemde tanımadığın sektörlerdeki uzaylılarla ve düşman şirketlerin pilotlarıyla savaş. Uzayın hakimiyetini ele geçirmeye çalışan şirketlerden birine katıl ve şirketini en üst düzeye çıkartmak için savaş. Gemini en küçükten en büyük savaş gemisi haline getir ve ismini her tarafta duyur. Darkorbit uzayında ismin korkularak anılsın! ![]() Kazanma şansı: Ayda bir kez maksimum 10.000 Euro kazanma şansın var. Büyük turnuvayı kazanan üye kendi topladığı Jackpot Eurolarının sahibi olacaktır. Bu Eurolar gerçek para olarak sizin Banka hesabınıza aktarılacaktır. DARKORBIT – Browser oyunları arasındaki en iyi aksiyon macera oyunu
Heyecan dolu görevler seni DArOrbit oyunudan bekliyor! DarkOrbit diğer uzay oyunlarına benzemez: DarkOrbit gerçek zamanlı ve canlı oynana bir savaş oyunudur. Şirketinin verdiği görev doğrultusunda yol almaktasın!
Pilotlar motorları çalıştırın! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: DarkOrbit Online (Web Uzay Oyunu)
Oyun harkia Saol paylaşım için | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
off dark orbit i oynayamıyom yaaaa
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Darkorbit ( ben full elite goliyim )
İster tek başına istersen Klanıla beraber hem uzayın derinliklerini araştır hemde tanımadığın sektörlerdeki uzaylılarla ve düşman şirketlerin pilotlarıyla savaş. Uzayın hakimiyetini ele geçirmeye çalışan şirketlerden birine katıl ve şirketini en üst düzeye çıkartmak için savaş. Gemini en küçükten en büyük savaş gemisi haline getir ve ismini her tarafta duyur. Darkorbit uzayında ismin korkularak anılsın! ![]() Kazanma şansı: Ayda bir kez maksimum 10.000 Euro kazanma şansın var. Büyük turnuvayı kazanan üye kendi topladığı Jackpot Eurolarının sahibi olacaktır. Bu Eurolar gerçek para olarak sizin Banka hesabınıza aktarılacaktır. DARKORBIT – Browser oyunları arasındaki en iyi aksiyon macera oyunu
Heyecan dolu görevler seni DArOrbit oyunudan bekliyor! DarkOrbit diğer uzay oyunlarına benzemez: DarkOrbit gerçek zamanlı ve canlı oynana bir savaş oyunudur. Şirketinin verdiği görev doğrultusunda yol almaktasın!
Pilotlar motorları çalıştırın! | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Oynamadim ama cok iyi bir oyun oldunu duydum.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: DarkOrbit Online (Web Uzay Oyunu) BEN DARKORBİT DE OYUN ADMİNLERİNDEN BİRİYİM VE OYUNUN KESİNLİKLE BÖYLE BİR HİLESİ YOKTUR GÖNDERDİĞİNİZ MESAJLA KULLANICI ID NİZİ ÖĞRENİP HESABINIZI ÇALIYORLAR GEREKLİ BİLGİ İÇİN DARKORBİT FORMU OKUYUNUZ | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
millet darkorbit te hesap nasıl kapatılıyo bi yardım lütfen? resımlı anlatabılırsenız sevinirim
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Oynuyan Arkadaşlara Yardımcı Olabilirim Global (18)lvl tr1 (18)lvl tr2 (16)lvl gemilerim var uzun süredir de oynuyorum bu oyunu Gerçektende Güsell Oyun biz klandaki arkadaşlarla bu aralar AirRivals oynuyoruz
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
heh guzel, bana bi acıklama yapabılırsen sevınırım hesap kapatmayla ılgılı, tavsıye server ın dısında kı serverlarımı kapatmak ıstıyorum
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
sanırım sen bütün server lara giriş yaptın ![]() Son Düzenleyen ONUR TR; 03-03-2009 @ 19:18. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| darkorbit, online, oyunu, uzay, web |
| darkorbit, darkorbit online, darkorbit uye ol, darkorbitin en iyi oyuncusu, online uzay oyunlari, |
DarkOrbit Online (Web Uzay Oyunu) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Seafight Online Korsan Oyunu | The Unique | Online Oyunlar | 24 | 5 Gün Önce 21:19 |
| Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları | CrasHofCinneT | Online Oyunlar | 32 | 4 Hafta Önce 01:00 |
| Silkroad online oyunu nasıl oynanır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 21 | 18-09-2009 17:57 |
| Hükümran Senfoni Online (Rekora Koşan Türk Oyunu) | CrasHofCinneT | Online Oyunlar | 17 | 17-05-2009 22:25 |
| Kırmızı Alarm (Online Stratejik Savaş Oyunu) | CrasHofCinneT | Online Oyunlar | 3 | 13-10-2008 18:01 |