PokemonCraft - New Game Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları > Online Oyunlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 3 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
PokemonCraft - New Game

Arkadaşımın kendi tasarımı oLan pokemon sevenler için mükemmel bir oyun tavsiye ederim...

Site adresi: www.pokemoncraft.com

Tanıtım için video: www.pokemoncraft.com/PokemonCraft.html

(Direk Link Anasayfaya yönlendiriyor explorere kopyalarsanız tanıtımı izleyebilirsiniz)

Videoda nasıl oynanır nasıl karakter açılır ve oyundayken yapılacak şeyler anlatılmaktadır..

iyi oyunlar iyi eglenceler...

Son Düzenleyen RuffRyders; 3 Hafta Önce @ 16:48. Sebep: Farklı yönlendirmeler kaldırıldı.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 2 Hafta Önce   #2 (mesaj-linki)
Fire_Warrior - avatarı
Cvp: PokemonCraft - New Game

Vaayy Joeyy Ben jack1998
Eski 2 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Pokemon Craft!

Öncelikle selamlar tüm site sakini arkadaşlarım...

Arkadaşlar uzun zamandır oynadığım (2-3 ay kadar) PokemonCraft oyununu size tanıtmakdan büyük zevk duyuyorum.
Aslında daha önce tanıtmam gerekirdi ama Beta version olduğu için kararsız kaldım ya kapanırsa diye ama şuanda gönül rahatlığı ile anlatarak paylaşıyorum.

Oyun devamlı devamlı gelişmekde ve yeni yeni şeyler eklenmekde inanılmaz Jenerasyon 4'e benzerliği ile dikkat çekiyor.Nintendo GBA Oyunlarının
aynısını neredeyse ve tamemen Türk yapımı yöneticisi Türk Gülümseme

Oyunda 47 tane harita var Kanto haritaları ve oyun tamamen geliştip tamamlandığında birde 300 tane olacakmış olay bir görüntü hangisine koşacağınızı şaşırırsınız artık Gülümseme

Game Maps PokemonCraft pokemoncraft.com, Oyun Haritalari Bu adrese tıklayarak görebilirsiniz mapları

Oyunda 493 tane pokemon var eksiksiz.

Oyuna yardımcı olarak tanıtım videosu eklemiş admin,onlarıda izleyebilirsiniz nasıl üye olacağınız falan işte.

LİNKİ : Game Videos PokemonCraft pokemoncraft.com, Oyun Videolari

Pokemonların skillerinin tamamı var HM ve TM Ler ama bazıları çalışmıyor onlar üzerindede çalışıyormuş kesin bitirip yan etkilerinide yapar.
O kadar eğlenceli ve hırslı oluyorsunuz ki oyuna başladığınızda anlatamam hep kasasınız geliyor en iyi eğitmen ben olmalıyım diye.Gelişmeleri yakından takip ettikce oyunun materyallerinide kısa sürede tamamlarsınız emin olabilirsiniz.Şuanda oyunda parmakla gösterilecek kadar az 100 Level pokemon var 10 tane var yada yok 4 tanesi oyun birincisinde falan neyse buraları oyuna gelince görürsünüz.

Kasmak çok kolay değil ama çokda zor değil merak etmeyin bu konuda.Ben fazla detaycı anlatamayacağım sonuçta oyun yöneticisi kadar bilgim yok oynuyorum ve büyük zevk alıyorum.

Hatalar ve Sorunları bulduğunuzda forumdan ulaştırabilirsiniz yöneticiye hemen ilgilenip o hatayı düzeltiyor.Oyun neden hata veriyor ki derseniz espri ile yanıt vereceğim ''Hatasız Kul Olmaz...Gülümseme ''

Çok bekletmeden oyunun sitesini veriyorum

Oyunun resmi sitesi: PokemonCraft pokemoncraft.com - Pokemon Game, Pokemon Oyunu, Pokemon, Online Games, O

Oyunun Forumu : PokemonCraft Resmi Turkce Forum

Oyunun İngilizce destek forumu : PokemonCraft Offical English Forum - Index

İYİ FORUMLAR İYİ OYUNLAR ARKADAŞLAR GELMENİZİ BEKLERİM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR OYUN TAVSİYE EDERİM.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
game, pokemoncraft
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
PokemonCraft - New Game Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Game Jackal Pro virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 05-11-2008 23:08
The Game (The Game Kimdir? - The Game Hakkında) Kral_Aslan Müzik ww 1 08-07-2008 11:09
Nex Game MeLL Flash Oyunlar 3 06-07-2008 01:08
Game - Game Nedir - Game Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 18-12-2007 21:41
Game Dogg (Game Dogg Hakkında - Game Dogg Kimdir?) BARIŞ Müzik tr 0 21-12-2006 18:03