| | #1 (mesaj-linki) | |
| Counter-Strike Oyuncuları Buraya Arkadaşlar çeşitli haritalarda (ıceworld,awp battle gibi) yerlerde indirceginiz link ile botlarla oynamanızı saglar; >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>İndirdiğiniz waypoint'i çalıştırmak için C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\PODBot\WPTDefault klasörüne kopyalayınız. Bot Atmak İçin CONSOLU Açıp " autowaypoint on " Yazıp MAP In içersinde her yeri dolaştıktan sonra "waypoint save " yazılacak bu işlemleri bitirdikten sonra "waypoint save nocheck " yazılacak son olarak " waypoint off " yazıp restart çektikten sonra oyuna bot girecektir. podbot da denenmiş we olmustur diğerleri için garanti weremem. Not: Botlar fy_iceworld, fy_pool_day gibi "fy" ile başlayan bölümlerde yaklaşık 3 saniye geç başlamaktadır. Bence botların en zevkli olduğu bölümler: aim_ak-colt, aim_headshot, sniper_it5 ve de_rats (1,2,3)...... Son Düzenleyen RuffRyders; 07-02-2008 @ 18:51. Sebep: Link Güncellendi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Counter-Strike Oyuncuları Buraya
counter strike source var bnde ama nerden bölüm indirebileceğimi bilmiyorm bi yardımcı olun arkadaşlar
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ne yalan söyleyeyim ben sevemedim o oyunu. millet hastası anlamıyorum walla | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Paylasimin Icin Tsk'ler Cok Güzel Bu Bölumler.. Kolay Gelsin Son Düzenleyen ahmetseydi; 22-03-2007 @ 12:52. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
benım solıye bılecegım tekk sey gelmısh gecmısh en zewklı oyun en azından bana gore
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Süpersiniz..BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM..
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Counter-Strike Oyuncuları Buraya paylaşım için sağol +rap | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben counter sorce bölüm indircemde nerden indirebilirim.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Counter-Strike Oyuncuları Buraya bi googla baq link veremiyom reklama girer | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Counter-Strike Oyuncuları Buraya EVET ARKADAŞLAR SOURCE BÖLÜMÜ OLAN VARSA VERSİN LÜTFEN REKLAM OLMUYOR | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| counter strike bolumleri, |
Counter-Strike Oyuncuları Buraya Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Knight Online Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 277 | 3 Hafta Önce 21:02 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| WarCraft Oyuncuları Buraya | ersenuzun067 | Online Oyunlar | 17 | 20-08-2008 23:25 |
| Counter Strike :) | h4rdboY_BymurdereR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 29-06-2007 05:49 |
| Counter Strike.. | ozti | Flash Oyunlar | 3 | 05-08-2006 16:01 |