Oyunda Ağ Bağlantısı Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları > Online Oyunlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-02-2006   #1 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı
Oyunda Ağ Bağlantısı

Size çok güzel bi sistemden bashetcem artık arkadasınızla bi oyunu oynamak icin internet kafelerde sürünmüyeceksiniz....
multi player mı oynuyacaksınız! hemen yeni bi şifreli ağ yaratıp arkadasınızla bir ağ üzerinden iletisime gecebilirsiniz. hoş vakitler herkeze

http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-tr.exe
http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-tr2.exe

Bazı oyunlar icin windows güvenlik duvarını kapamanız gerekebilir ama virüs programlarınızı acık tutmanizi tavsiye ederim.

1.0.2.5tr sürümü

Hamachi'yi karmaşıktan basite bir kaç şekilde anlatacağım.

Hamachi sıfır konfigürasyonla VPN oluşturan müthiş bir programcılık ürünü. Bir başka deyişle internet bağlantısı olan kullanıcılar için sanal yerel ağ oluşturan bir program. Yani hamachi'de bir ağda bulunan (max 16 kişi) tüm kullanıcıları ev yada küçük işyerindeki yerel ağda bulunan bilgisayarlar gibi görür. Her işlem yerel ağ (LAN) mantığıyla gerçekleşir. Dosya paylaşımı, oyunlar vs.. Bu yüzden oyunlarda "multipayer LAN game" seçeneğini kullanarak oynuyoruz. Ağ bağlantılarıma girerseniz de diğer kullanıcıların bilgisayarlarını, dolayısıyla paylaşıma açık klasörlerini görebileceksiniz.

En basit mantığıyla Hamachi ağındaki kullanıcıları siz dahil hepinizi bir internet cafedeki bilgisayarın başındaki biri olarak düşünün. Orada nasıl işlem yapıyorsanız aynı şeyler hamachi kuruluyken geçerli (bunu denemeden inanmayan birçok kişiye rastladım).

Çok merak edilen bir konuda: Madem herşey yerel ağ gibi, hızımız ne oldu? Hamachi sadece mantığı değiştirdi. Sizin hızınız tamamen Telekoma ödediğiniz parayla orantılı olrak değişir. Benim internet bağlantı hızım 512k olduğundan diğer hamachi kullanıcıları ile aramda 512k'lık bir yerel ağ oluştu.

Son Düzenleyen RuffRyders; 31-03-2008 @ 03:51. Sebep: güncellendi + bilgi eklendi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 26-02-2006   #2 (mesaj-linki)
headrequester
Cvp: Oyunda Ağ Bağlantısı

evden eve age of empires yaptık ya cok saolsun insanların fantazilerine hitap ediyor resmen
Eski 26-02-2006   #3 (mesaj-linki)
nagehansarpkaya

ben kurdum 68 le 67. portlar kapalı olduğundan çalışmadı diye bi hata aldım bu portları nasıl açabilirim?
Eski 28-02-2006   #4 (mesaj-linki)
melih88

arkadas ben hamaachi yi kudum yükledim hep yeniden bağlanıyor ve çözülüyor dio ve hiçbir zaman bağlanmıo yardımcı olursan sevinirim
Eski 28-02-2006   #5 (mesaj-linki)
tech1988 - avatarı

ben indirdim ama arkadaşlarla daha deneme fırsatımız olmadı... eğer bir sorun yaşarsam yardımınızı bekliyorum... Ayrıca bişey daha var TEŞEKKÜR EDERİM
Eski 28-02-2006   #6 (mesaj-linki)
headrequester

arkadaslar bağlanmıyorsa 2 sorun wardır ya nickiniz kullanılıyordur onu değistirin
büyük kücük harf farkı vardır haberiniz olsun yada server kapanıyor kısa sürelerde o zman biraz beklemeniz gerekebilir
Eski 28-02-2006   #7 (mesaj-linki)
melih88

ben bağlanmama sorununuhallettim ama nasıl kullanılacağını çözemedim yardımcı olursanız sevrnirim
Eski 03-03-2006   #8 (mesaj-linki)
xthyn

beyler resimde sanal ag yaratır diyor ordan ag adını ve mutlaka ag sifrenizi yapın sonra güvendiniz arkadasınız da yeni aga katıl desin ve sizin kurdunuz agın sifrelerini yazsın ama mutlaka tanıdıklarınızla kurmanız tavsiye ederim daha sonra zaten hic bir ayar gerekmiyor internet cafedeki gibi oynuyorsunuz mesela benim agım da 12 kisi var her gün 6 ya 6 kantır yapıyoruz ama kusura bakmayın agımın adı ile sifresini veremem
Eski 03-03-2006   #9 (mesaj-linki)
xthyn

arkadaslar sizin icin ayrı bir server kurdum en azından nası girilcegini örenmeniz icin ilk başta resimdede gösterilen üçgeni seciyorsunuz ordan bi ağa katıl ı secip aşagıdaki ağ ismi ile ağ şifresini giriyorsunuz
Ağ Adı
Bağlanmak istediniz ağ adını yazınız
ağın ismi: msxlabs

Ağ Şifresi
Eğer ağ için bi şifreniz varsa aşağıya yazınız yoksa boş bırakınız
ağın şifresi: xthyn

bu sadece örnekti kendi ağınızı yapmak icin bashettimiz ücgenden yeni ağ yarat ı seciniz...
Eski 19-11-2006   #10 (mesaj-linki)

need for speed most wanted'le oynuyabilirmiyim???
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
, bağlantısı, oyunda
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama