| | #1 (mesaj-linki) | |
| Oyunda Ağ Bağlantısı Size çok güzel bi sistemden bashetcem artık arkadasınızla bi oyunu oynamak icin internet kafelerde sürünmüyeceksiniz.... multi player mı oynuyacaksınız! hemen yeni bi şifreli ağ yaratıp arkadasınızla bir ağ üzerinden iletisime gecebilirsiniz. hoş vakitler herkeze http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-tr.exe http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-tr2.exe ![]() 1.0.2.5tr sürümü Hamachi'yi karmaşıktan basite bir kaç şekilde anlatacağım. Hamachi sıfır konfigürasyonla VPN oluşturan müthiş bir programcılık ürünü. Bir başka deyişle internet bağlantısı olan kullanıcılar için sanal yerel ağ oluşturan bir program. Yani hamachi'de bir ağda bulunan (max 16 kişi) tüm kullanıcıları ev yada küçük işyerindeki yerel ağda bulunan bilgisayarlar gibi görür. Her işlem yerel ağ (LAN) mantığıyla gerçekleşir. Dosya paylaşımı, oyunlar vs.. Bu yüzden oyunlarda "multipayer LAN game" seçeneğini kullanarak oynuyoruz. Ağ bağlantılarıma girerseniz de diğer kullanıcıların bilgisayarlarını, dolayısıyla paylaşıma açık klasörlerini görebileceksiniz. En basit mantığıyla Hamachi ağındaki kullanıcıları siz dahil hepinizi bir internet cafedeki bilgisayarın başındaki biri olarak düşünün. Orada nasıl işlem yapıyorsanız aynı şeyler hamachi kuruluyken geçerli (bunu denemeden inanmayan birçok kişiye rastladım). Çok merak edilen bir konuda: Madem herşey yerel ağ gibi, hızımız ne oldu? Hamachi sadece mantığı değiştirdi. Sizin hızınız tamamen Telekoma ödediğiniz parayla orantılı olrak değişir. Benim internet bağlantı hızım 512k olduğundan diğer hamachi kullanıcıları ile aramda 512k'lık bir yerel ağ oluştu. Son Düzenleyen RuffRyders; 31-03-2008 @ 03:51. Sebep: güncellendi + bilgi eklendi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oyunda Ağ Bağlantısı
evden eve age of empires yaptık ya cok saolsun insanların fantazilerine hitap ediyor resmen
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ben kurdum 68 le 67. portlar kapalı olduğundan çalışmadı diye bi hata aldım bu portları nasıl açabilirim?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
arkadas ben hamaachi yi kudum yükledim hep yeniden bağlanıyor ve çözülüyor dio ve hiçbir zaman bağlanmıo yardımcı olursan sevinirim
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ben indirdim ama arkadaşlarla daha deneme fırsatımız olmadı... eğer bir sorun yaşarsam yardımınızı bekliyorum... Ayrıca bişey daha var TEŞEKKÜR EDERİM
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bağlanmıyorsa 2 sorun wardır ya nickiniz kullanılıyordur onu değistirin büyük kücük harf farkı vardır haberiniz olsun yada server kapanıyor kısa sürelerde o zman biraz beklemeniz gerekebilir | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ben bağlanmama sorununuhallettim ama nasıl kullanılacağını çözemedim yardımcı olursanız sevrnirim
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
beyler resimde sanal ag yaratır diyor ordan ag adını ve mutlaka ag sifrenizi yapın sonra güvendiniz arkadasınız da yeni aga katıl desin ve sizin kurdunuz agın sifrelerini yazsın ama mutlaka tanıdıklarınızla kurmanız tavsiye ederim daha sonra zaten hic bir ayar gerekmiyor internet cafedeki gibi oynuyorsunuz mesela benim agım da 12 kisi var her gün 6 ya 6 kantır yapıyoruz ama kusura bakmayın agımın adı ile sifresini veremem
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
arkadaslar sizin icin ayrı bir server kurdum en azından nası girilcegini örenmeniz icin ilk başta resimdede gösterilen üçgeni seciyorsunuz ordan bi ağa katıl ı secip aşagıdaki ağ ismi ile ağ şifresini giriyorsunuz Ağ Adı Bağlanmak istediniz ağ adını yazınız ağın ismi: msxlabs Ağ Şifresi Eğer ağ için bi şifreniz varsa aşağıya yazınız yoksa boş bırakınız ağın şifresi: xthyn bu sadece örnekti kendi ağınızı yapmak icin bashettimiz ücgenden yeni ağ yarat ı seciniz... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
need for speed most wanted'le oynuyabilirmiyim???
| |
|