Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Otomobiller - Arabalar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-04-2007   #1 (mesaj-linki)
Tata - Tata Hakkında

Tata, 1945 yılında Mr. R.N Tata tarafından Hindistan´da kurulmuştur. 1954 yılında Ticari araç üretimi için Alman Daimler Benz ile ortaklık kurmuş ve bu ortaklık 1969Jamshedbur, Pune ve Lucknow şehirlerinde kurduğu fabrikalarıyla üretim yapmaktadır.2004 yılında Güney Kore'de bulunan Daewoo şirketinin ağır vasıta bölümünü bünyesine katmıştır.Malezya, Mısır, Kenya, Güney Afrika Cumhuriyeti ve Bangladeş'te üretim yapmaktadır. yılında son bulmuştur. Firma Hindistan'ın

Modelleri
  • 1991 Estate
  • 1991 Sierra / Gurkha
  • 1994 Sumo
  • 1995 E 220
  • 1998 Indica
  • 1998 Mint
  • 1998 Safari
  • 2002 Indigo
  • 2006 Marina ( Indigo SW )
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-06-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Tata - Tata Hakkında

Tata Group Hindistan'ın en iyi bilinen endüstriyel grubu olup, 1860 yılında kurulmuştur. Grubun çalışma prensibi dürüstlük ve güvenirlirlik temeli üzerine kurulmuştur. Demir-Çelik, Otomotiv, Mühendislik, Enerji, Kimya, Turizm, Perakende, İletişim ve Haberleşme sektörlerinde faaliyet gösteren TATA GROUP, 225.000 personeli, yıllık 11.2 milyar $ cirosuyla uluslararası standartlarda toplumsal sorumluluk bilinci içinde hizmet vermektedir. 1945 yılında kurulan TATA MOTORS, 1954 yılında Ticari araç üretimi için Alman Daimler Benz ile ortaklık kurmuş ve bu ortaklık 1969 yılında son bulmuştur. Firma Hindistan'ın Jamshedbur, Pune ve Lucknow şehirlerinde kurduğu fabrikalarıyla üretim adetlerini arttırmıştır. TATA MOTORS, grup bünyesindeki en büyük şirket olup, toplam cirosu 2.28 milyar $ dır. Hindistan yollarında 2.5 milyon TATA aracı dolaşmakta olup bu da Tata'nın Hindistan otomotiv pazarındaki kuvvetini göstermektedir. TATA Motors üretiminin %55'ini dünyanın 54 ülkesine ihraç etmektedir. Hindistan'da binek araçtan arazi araçlarına, kamyondan otobüse geniş bir üretim yelpazesinde üretim yapan tek otomotiv kuruluşudur. TATA MOTORS ayrıca 1998 yılında pazara tanıttığı Hindistan'ın tek yerli binek aracı olan INDICA ve INDIGO SEDAN' ı üretmektedir. 2004 yılında Güney Kore'de bulunan DAEWOO şirketinin ağır vasıta bölümünü bünyesine katan TATA MOTORS sektöründe hızla büyümeye devam etmektedir. 5 ülkede üretim tesisleri bulunan TATA MOTORS'un, üretim yaptığı ülkeler Malezya, Mısır, Kenya, G.Afrika Cumhuriyeti ve Bangladeş'tir. Enternasyonal fuarlarda etkinlikleri bulunan TATA MOTORS düzenli olarak Cenevre, Bologna, Madrid, Barcelona ve Budapeşte'de düzenlenen otomotiv fuarlarına katılmaktadır.
ATM OTOMOTİV A.Ş / ATM ŞİRKETLER GRUBU
Türkiye'nin her yerinde binlerce müşterisi bulunan ATM 1990 lı yıllardan beri otomotiv yetkili bayilikleri yapmaktadır. ATM OTOMOTİV A.Ş bir ATM Şirketler Grubuna kuruluşudur. ATM Grubun bünyesinde Hyundai, Nissan ve Karsan marka araçların Yetkili bayi ve Yetkili Servislikleri bulunmaktadır. Ayrıca ATM Grup Bilişim ürünleri İthalatı ve İnşaat sektöründeki yatırımları da bulunmaktadır.
Türkiye geneline yayılmış 54 servisi ile TATA marka araçlara 7 gün 24 saat ÜCRETSİZ YOL YARDIMI hizmeti de sunulmaktadır. Güçlü ve dinamik organizasyonu sayesinde marka imajını ve satışlarını yükselten ATM Grup oluşturduğu müşteri data bankası vasıtasıyla da müşterilerin öneri ve isteklerini tespit etmekte, ürün planlaması ile geliştirilmesine yardımcı olmaktadır.
Eski 19-06-2007   #3 (mesaj-linki)
sosik

tata ya reklam gerek
Eski 08-07-2007   #4 (mesaj-linki)

Eski 21-05-2008   #5 (mesaj-linki)

BAKIN BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM BU BAĞIRA BAĞIRA ANLAMINA GELİR
BEN TATA KULLANICISIYIM ALMAYIN

ALMAYIN!
26000 KİLOMETREDE DEBRİYAJI ÖLEN BİR ARABADAN HAYIR GELMEZ.VE İMALAT HATALI OLDUĞUNU SERVİSCİ ÇOCUK AĞZINDAN KAÇIRDI

İsteyen olursa şu beğenen kardeşlerim uygun bir fiyata satılır çünkü daha önceki denemelerimin tamamı başarısız oldu

Son Düzenleyen serkan1970; 21-05-2008 @ 22:28. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
tata, tata bayileri, tata forum, tata group, tata hakkinda, tata hakkında, tata hakkında bilgi, tata marina forum, tata servis, tata servisi,
Tata - Tata Hakkında Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Abdül Fettah Rauf (Abdül Fettah Rauf Kimdir? - Abdül Fettah Rauf Hakkında) Kral_Aslan Edebiyat tr 1 26-05-2008 16:20
İslam Tarihi - Kureyşin Düşmanlığı ve İşkence thedoctor_611 Müslümanlık/İslamiyet 0 07-06-2007 18:19
Ord. Prof. Şevket Aziz Kansu (Ord. Prof. Şevket Aziz Kansu Hakkında) virtuecat Bilim tr 0 20-02-2007 15:26
Florence Nightingale (Florence Nightingale Kimdir? - Florence Nightingale Hakkında) virtuecat Bilim ww 0 10-10-2006 01:26
Türk Hukuk Sistemi Misafir Hukuk 68 09-10-2006 08:20
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:35Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16276097 saniyede (70.05% PHP - 29.95% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR