| | #1 (mesaj-linki) | |
| İkince El Satılık Araçlar (Araba-Motor) / Üyeler Arası Bu Sayfamızda Uyelerımızın ikinci El Araclarını tanıtıp bunları daha iyi satmaları ve Pazarlamaları için hazırlanmıstır bu bölümdeki alışverişlerde sitemiz sorumlu deildir sitemiz bu bolumde uyelerımızı Arasında İletişim Saglıyarak alım satım yapmaları ıcın bır hızmet sunmaktadır MsXLabs HQ Ekibi Uyulması Gereken Kurallar 1 = Kendinize Ait Olmayan Araçlar İçin Pazarlama Yapmayınız 2 = Aracınızın Teknik Özelliklerini Aşağıda verilen Şablona Uygun Olarak Hazırlayın HTML Kodu: Marka: Fiyat: Renk: Silindir Hacmi: Model Yılı: İl: Yakıt Türü: Kilometre: | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX Üye Otomobilleri Resim Galerisi 18.000 YTL - Peşin (Pazarlık Payı Var) Vites Tipi: Otomatik VitesYılı: 1997Kilometre 160000Silindir Hacmi: 1998 cm³Yakıt Tipi: Benzin / LPGMotor gücü: 136 BG (100 KW)Renk: Gri-metPlaka: 31NG552 İlan Tarihi: 12.01.2008 İl: Hatay Araçta Tartarini Marka Sıralı Sistem Lpg, 17 İnç Çelik Jant, 205/40Zr/17 Lastik, Angel Ön Far, Şeffaf Arka Stop, Krom Kapı Eşikleri Vardır. Pıooner Cd Çalar, Pıooner Hoporlör, 2 Adet 1200W Sony 25 Cmlik Subwofer, 1 Adet Pıooner Anfi Ve 1.2 Farat Kapazitör Vardır. Aracın Bazı Kısmında Keyfi Boya Var, Değişen Parça Yoktur. Araç Masrafsız, Servis Bakımlıdır. CD Elektrikli Cam ESP Dijital Klima Sis Lambası Hidrolik Direksiyon Merkezi Kilit Elektrikli Ayna Katalysator ABS Hava Yastiği (Sürücü) Alarm Çelik Jant Hava Yastiği (Yolcu) Sunroof Rezistans Yan Aynalar Yol Bilgisayarı Metalik Boya Son Düzenleyen RuffRyders; 15-01-2008 @ 23:47. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İkince El Satılık Araçlar (Araba-Motor) / Üyeler ArasıTosba arabası istiyorum satmak istiyen warsa duydugunuz haber werirseniz sewinirim | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İkince El Satılık Araçlar (Araba-Motor) / Üyeler Arası
Banada 1 toyota corlla lazım vvt lpg li sorunsuz boyasız kısacası sorunsuz ![]() 2 nci tercihim opel astra 3 ncü megane temiz olsun 5 kuruş fazla olsun | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Şimdi elimde Bora 1.6 comfortline var lpg li ama benim şimdiki isteğim golf 1.6 dizel renk tercihim metalik veya siyah 2002 - 2003 değişeni olmasın yeter ...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Bİ BAKMAKTA FAYDA VAR | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar bende arabamı satıyorum,Opel Astra 2001 model 1.4 16V aracım gri renkte,temiz ve 98.000 km'de ilgelenen olursa görüşelim.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| satılık mitsubishi carizma 1.6 glx hb
76388057 model:2000 motor:1.6 otomatik şanzıman abs srs immobilizer mrkzi kilit km:103binde ilk sahibinden......fiyat:14000 ytl | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Sahibinden Temiz motor |2008 model | acil |![]() ![]() Marka: Kanuni Fiyat: 2250 TL Renk: Kırmızı Silindir Hacmi: 200 c.c Model Yılı: 09.08.2008 İl: İstanbul Yakıt Türü: Benzin Kilometre: 1372 Moturun kazası yoktur. Problemli bir parçası yoktur Motur temizdir Satış nedeni : acil oldugu için Motorun ilk sahibidir... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
İTALYAN AYGIRI ALFA ROMEO MARKA : ALFA ROMEO 145 1.6L RENK : KIRMIZI MODEL : 1997 SİLİNDİR HACMİ : 1.600 KİLOMETRE : 170000 ARAÇ BİLGİLERİ : ARAÇ SINIFININ EN FUL MODELİDİR VE OLDUKÇA SÜRATLİ BİR ARAÇTIR BOXER MOTOR İTİBARİ İLE BOXER MOTOR PORSCHE VE BENZERİ ARAÇLARDA KULLANILAN ÇİFT EGZANTRİK ÖZEL MOTORLARDIR ( DRAK YAPAN ARKADAŞLAR İÇİN BULUNMAZ NİMET ) ELEKTRİKLİ CAM KLİMA SİS FARLARI VS KESİNLİKLE (ORJİNAL) KAPORTA VE İÇ DÖŞEMELERİ DEĞİŞENSİZ ANCAK UFAK PROBLEMLER SÖZ KONUSU RADYATÖR VE APARATLARI DEĞİŞMELİ VE BOYADA UFAK PROBLEMLER SÖZ KONUSU İSTEĞE BAĞLI TABİ ARAÇTA ŞU AN HERHANGİ BİR PROBLEM YOK KULLANIYORUM GEÇENLERDE SERVİSE GİTTİM MİLANO ALFA SERVİSİNE YAZDIĞIM PARÇALARIN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ HERŞEY DOBRA DOBRA KUL HAKKI GEÇMESİN BOYA PROBLEMİDE ARAÇ HATALI BOYANMIŞTIR YANİ USTA HATALARI VAR NORMALDE ARAÇ BOYALI İSTEYEN PASTA CİLA YAPTIRIP KULLANIR ABARTI BİŞEY YOK RESİMLERİ GECE ÇEKMİŞTİM EN KISA ZAMANDA GÜNCELLEYECEĞİM GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA TEMİZ BİR ARAÇ RESİMLERDE PEK İYİ ÇIKMADI SAYGILARTAKAS OLUR PEUGEOT GURUBU TERCİHİM 306 GTI 16 GTI ÜSTE ÇOK AZ BİR MİKTAR PARA VEREBİLİRİM YADA DEĞERİNDE TAKASLAYABİLİRİM | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| satilik arac, satilik motor, satilik motorlar, satilikaraclar, satlik arabalar, |
İkince El Satılık Araçlar (Araba-Motor) / Üyeler Arası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İkinci El Satılık Cep Telefonları / Üyeler Arası | syts24 | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 12 | 2 Gün Önce 20:48 |
| K-90 - Satılık Beat`ler | K-90 | Beat (Alt Yapı) | 2 | 3 Hafta Önce 23:05 |
| Satır Arası - Satır Arası Nedir - Satır Arası Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 08-01-2008 10:46 |
| Finansal Risk Yönetiminde Kullanılan Araçlar | Tiglon | Ekonomi | 0 | 23-11-2007 11:38 |
| Morris Motor - Morris Motor Hakkında | P.u.S.u | Otomobiller - Arabalar | 1 | 08-07-2007 08:59 |