| | #1 (mesaj-linki) | |
| Half-Life 2 - Ravenholm Ravenholm (Half-Life 2) "WE DON'T GO TO RAVENHOLM" Half-Life 2 oyununun en korkunç ve adrenalin dolu bölümü; "WE DON'T GO TO RAVENHOLM". "Biz Ravenholm'a gitmeyiz" adı altında yapımlış olan bölüm. Bu bölümde sınırlı cephane ve silahla birbirinden değişik türlerdeki zombileri geçmek zorundasınız. Oyunda zombilerden başka hiç bir yaratığın olmadığı bölüm. Ayrıca bu bölümdeki tek insan, Grigori adında hayatta kalmayı başarmış ve zombilerle savaşan bir adam. Size yardım edecek. Gravity Gun silahının en yoğun olarak kullanılığı bölüm. Bu bölümde ateşli silahlardan çok Gravity Gun kullanmak zorunda kalacaksınız. Bu bölüm özellikle küçük çocuklarda olumsuz etkilere yol açabilecek derecede ürkütücü sahneler içerir. Kaynak: Vikipedi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Half-Life 2 - Ravenholm
selam arkadaslar bu half life 2 oyununu bu kadar met ettiler ve oyunu sorunsuz bir şekilde daha link lere veremedile ben burada da bi link adresi göremiyorum ne olur şu oyunu çalırsır vaziyette link e atın tşkr ve ne özelliklerin de destekledigini atın ki arkadaslarımız da ona göre download yapsınlar haksızmıyım tşkrler...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Half-Life 2 - Ravenholm | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Half-Life 2 - Ravenholm
bu kaçınçı bölümü en son çıkan bölümümü yani epsode 3..
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Half-Life 2 - Ravenholm | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Half-Life 2 - Ravenholm Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Half-Life 2: Episode Two | RuffRyders | Bilgisayar (PC) Oyunları | 6 | 11-04-2009 23:00 |
| Half-Life | RuffRyders | Klasik Oyunlar | 0 | 06-02-2008 08:07 |
| Half Life 2 | RuffRyders | Bilgisayar (PC) Oyunları | 11 | 17-03-2007 20:50 |
| Half Life | Blue Blood | Flash Oyunlar | 1 | 25-02-2007 00:46 |
| Half-Life 2: Episode One | MaKaLeLe | Bilgisayar (PC) Oyunları | 0 | 07-02-2007 03:33 |