Half-Life 2 - Ravenholm Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları > Oyun Mekanları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-08-2008   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Half-Life 2 - Ravenholm

Ravenholm (Half-Life 2)

"WE DON'T GO TO RAVENHOLM"

Half-Life 2 oyununun en korkunç ve adrenalin dolu bölümü; "WE DON'T GO TO RAVENHOLM". "Biz Ravenholm'a gitmeyiz" adı altında yapımlış olan bölüm. Bu bölümde sınırlı cephane ve silahla birbirinden değişik türlerdeki zombileri geçmek zorundasınız. Oyunda zombilerden başka hiç bir yaratığın olmadığı bölüm. Ayrıca bu bölümdeki tek insan, Grigori adında hayatta kalmayı başarmış ve zombilerle savaşan bir adam. Size yardım edecek. Gravity Gun silahının en yoğun olarak kullanılığı bölüm. Bu bölümde ateşli silahlardan çok Gravity Gun kullanmak zorunda kalacaksınız. Bu bölüm özellikle küçük çocuklarda olumsuz etkilere yol açabilecek derecede ürkütücü sahneler içerir.

Kaynak: Vikipedi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-09-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Half-Life 2 - Ravenholm

selam arkadaslar bu half life 2 oyununu bu kadar met ettiler ve oyunu sorunsuz bir şekilde daha link lere veremedile ben burada da bi link adresi göremiyorum ne olur şu oyunu çalırsır vaziyette link e atın tşkr ve ne özelliklerin de destekledigini atın ki arkadaslarımız da ona göre download yapsınlar haksızmıyım tşkrler...
Eski 16-09-2008   #3 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

dj_asker adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaslar bu half life 2 oyununu bu kadar met ettiler ve oyunu sorunsuz bir şekilde daha link lere veremedile ben burada da bi link adresi göremiyorum ne olur şu oyunu çalırsır vaziyette link e atın tşkr ve ne özelliklerin de destekledigini atın ki arkadaslarımız da ona göre download yapsınlar haksızmıyım tşkrler...
Ücretsiz olmayan oyunların paylaşımı korsana girer ve bunun yasa dışı olduğunu bilmeniz gerekir.
Eski 15-11-2008   #4 (mesaj-linki)

bu kaçınçı bölümü en son çıkan bölümümü yani epsode 3..
Eski 15-11-2008   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

HumeruS adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu kaçınçı bölümü en son çıkan bölümümü yani epsode 3..
Hayır, Half-Life 2'nin bölümlerinden biri. Episode'larla birlikte gelen bir bölüm değil Ravenholm.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Half-Life 2 - Ravenholm Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Half-Life 2: Episode Two RuffRyders Bilgisayar (PC) Oyunları 6 11-04-2009 23:00
Half-Life RuffRyders Klasik Oyunlar 0 06-02-2008 08:07
Half Life 2 RuffRyders Bilgisayar (PC) Oyunları 11 17-03-2007 20:50
Half Life Blue Blood Flash Oyunlar 1 25-02-2007 00:46